Kardeşimin proje ödevi (ÖNEMLİ)

bikusolsam

kalbin bana şifa..
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
1.318
29
Kızlar 16 yaşında bir kardeşim var,ingilizceden de bir projesi var..
"Atatürk'ün siyasi bilgileri" araştırılacakmış,tabi doğal olarak ingilizce olacak..
Kardeşimin de benim de ingilizcemiz pek iyi olmadığından buradan sizden yardım almak istedim.
İnternette de çıkmıyor ingilizcesi..
Diğer konular kadar ilgi görmeyecek ama bir şansımı denemek istedim.
Yardım edecek olan birisi varsa çok çok teşekkür ederim şimdiden.. Çok önemli..

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu hakkında çok fazla yabancı link var fakat burdan paylaşmam doğru olmaz sanırım.

Merhaba, ben çevirirdim ama çalıştığım için vakit kaybı oluyo Ama İngilizceyle arası iyi olan birini biliyorum, tanımıyorum ama denk geldim, bi sorsanız çevirir belki işi filan yoksa Ben profilinin linkini mesajla atarım

Çok makbule geçer canım.. Bekliyorum mesajını,çok teşekkür ederim

Turkce'sini bulup Ingilizce'ye cevirsin. Zaten 16 yasindaki okul cocugundan cok fazla Ingilizce bilmesi beklenemez, ogrendigi kadar cat pat cevirir iste. Kaynak bulmak hakkinda bilgi istiyorsaniz anlarim, ama siz cevirin diye soruyorsaniz, odevin baskasina yaptirilmasina karsiyim. Hepimiz ogrenci olduk, herkes kendi hakkiyla yapmali odevini. Birine yaptirip altina kendi adini yazmak etik degil. Baskasi adina odev yapanlar aslinda o ogrenciye kotuluk yapiyorlar.

Bende karşıyım tabi ki.. Kardeşim bunun öncesinde çevirdi ama hocası yanlış demiş kaç kere. Ağlayacak durum da artık kabul etmiyor hoca bir türlü diyor doğru olmadığı için. Bu durumda da başka bir çare yok gibi gözüküyor gözüme.. Zaten lise hayatında ödev falan verilmiyor,sadece dönem ödevleri.. Diğer dönem ödevini kendi başına yapıp teslim etti de bir bu kaldı işte..

aramak istediğiniz konuyu İngilizce olarak arayın internette direk olarak ingilizce kaynaklar çıkacaktır.

onları okuyup ödeve olabilecek basit cümleleri seçin ya da cümleleri biraz değiştirin.

buradan birinden de çeviri yapmasını istemek bana pek mantıklı gelmedi canım kendi ödevi için kendisi uğraşmalı.

dediğim şekilde arama yaparsa ingilizce okuduğunu anlayabiliyorsa onun için kolaylık olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…