Nişan Kardeşimin Nişanı :) evde nişan yapacak arkadaşlara fikir olsun

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

gul0625

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
37
0
96
Ankara

18/12/2010 tarihinde biricik kardeşim nişanlandı. davetlilere hatıra olsun diye lavanta keseleri yaptık kuş tüyü ve küçük yapma güllerle çook beğenildi fakat fotoğraf çekmemişim en yakın zamanda onu da ekleyeceğimm..darısı bekarların başına...

Eklentiler

• $DSCF5449.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 2.104

cok güzel düşünülmüş bir pasta organizasyonu olmuş. mutluluklar canım
ayrıca tüm bunları kaç kişilik ekiple yaptınız bakalım :))))

kalpli kurabiyelere bayıldım:) masa düzeni herşey detaylı bi şekilde düşünülmüş.. kardeşinize bir ömür boyu mutluluklar dilerim..

hersey cok güzel olmusss üstelik masa harikaaa bu arada kardesinize mutluluklar,bir sey sormak istiyorumm kac kisilerdi acaba gelen misafirler asagi yukari ?

hersey sahane.. allah tamamini erdirsin :) .. bu arada orda kalp seklinde üstü kirmizi kurabiyeler var onlari hazirmi aldiniz yoksa kendinizmi yaptiniz..? kendiniz yaptiysaniz tarifini verebilirmisiniz acaba bayildi görünüsünee :) allahim tüm istiyenlere nasip etsin insallah aminn

merhaba kızlar.. Kardeşim 24 yaşında.Evde yaklaşık 35-40 kişi vardık
Kalpli kurabiyeleri kardeşimin arkadaşı yaptı sağolsun tarifini alınca sizlere de yazarım..
Darısı isteyenlerin başına

ikramlıkları teyzem ve annem sağolsunlarmasa düzenini de ben ve kardeşim yaptık
İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

hayırlı olsun,herşey çok güzel olmuş,henüz bizde kızlardan evlenecek yok o yüzden hep kız istemeye giden tarafta oluyorum ve böyle emek verilerek hazırlanmış şeyler görmek hoşuma gidiyo :)

merhaba kızlar.. Kardeşim 24 yaşında.Evde yaklaşık 35-40 kişi vardık
Kalpli kurabiyeleri kardeşimin arkadaşı yaptı sağolsun tarifini alınca sizlere de yazarım..
Darısı isteyenlerin başına

kardesin adina cok sevindim=) darisi tüm istiyenlerin basina insallah.. amin :) allahim hayirlisini versin herkeze.. , mutlaka lüften bana tarifi yazarmisin.. özelden okadar cok beyendimki kesin tadida sahanedir mutlaka denemek yapmak isterim=) simdiden tskler.. sevgilerimle..

Hepsi çok güzel gözüküyor, eminim tadıda harikadır.
Bende herkes gibi şu kalpli kurabiyenin tarifini merak ettim, birde şu lavanta keselerinin resmini eklermisiniz?Bende nişanımı evde düşünüyorum, sizin hazırlıklarınız çok güzelmiş

Kardeşinize mutluluklar dilerim, darısı benim başıma inşallah..

her şeyi çok güzel yapmışsınız
benim de sözüm evimizde olucak kısmetse
kardeşine mutluluklar dilerim

KALP KURABİYE

MALZEMELER
150 g margarin
1 çay bardagi pudra sekeri
1 tatli kasigi tarçin
2,5-3 su bardagi un
1 paket kabartma tozu

YAPILIŞ TARİFİ
Margarin ve pudra sekerini mikser ile 2-3 dakika çirpin. Tarçin, arzuya göre elenmis un ve hamur kabartma tozunu ekleyerek iyice yogurun.
0,5 cm kalinliginda açip kalp seklindeki kurabiye kaliplari ile kesin.
Yaglanmis tepsiye siralayip önceden isitilmis 175 dereceli firinda 15-25 dakika pisirin. kırmızı şeker hamurunu pastaneden alabilirsiniz.kalp kalıplarında kestiğini şeker hamurunu kurabiyelerin üzerine bal sürerek yapıştırın.isterseneiz üzerine şeker inciler ekleyebilirsiniz.dolapta 1 gün dinlendirin.mutluluklar

Çok teşekkür ederim, verdiğiniz bilgiler için. Ben mutfak işlerinden pek anlamıyorum,:26: hani resimlerde kırmızı duruyor kurabiyeler, kırmızı şeker hamuru demişsiniz, bunu içinemi katacağız, yoksa üstünemi sürülüyor, çok özür, bu konuda beni aydınlatabilir misiniz?
Artık yavaş yavaş mutfağa el atıyorum, bu kurabiyelerden yapmak istiyorum, nışanıma da

ikramlar,sunuş şekli gerçekten çok güzel,kalpli kurabiyelerde ayrıca çok hoş allah tamamına erdirsin.bu arada verdiğin keseleride merak ettim:)

tarif icin cok tsk ederim:) hemen denicem

bizim henüz isteme dahi olmadı ama önümüzdeki aylara ya da yaza bırakmayı düşünüyorum. Sevgilim ailesi yaklasık 10-12 saatlik yoldan gelecekler. Bu yüzden evde de ayrı bir şekilde agırlanır diye dusunuyorum hatta sozle nişan bir mi olsa diye bile düsünuyorum

bu yüzden sizin bu dizaynınızı cok ama cok begendım.. lüutfen o kalplılerın tarıfını verin. cok yakısmıs masaya. bir de su lavanta kokuluların fotosunu gonderir misiniz

Kardesınıze de mutluluklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…