Nişan kardeşimin nişan bohçası

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ikoncan85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
2.071
14
158
40
kızlar kızkardeşimin 16 şubatta nişanı var sadece sözlüsüyle birbirlerine bohça yapacaklar,yalnız düşündüğümüz bir şey var.sizce nişan sepeti mi daha uygundur yoksa bohça mı,bavul pek düşünmüyoruz.ayrıca bunları nereden alabilirler Eminönü ya da Fatih tarafında bulurlar dedik ama nerede bulurlar fiyat falan da bilmiyoruz kafamız çok karıştı yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:

canım hayırlı olsun öncelikle bende martın başında sözleniyorum bohçamı aldım size de fikir olsun diye paylaşmak istiyorum

Eki Görüntüle 941223 ben ankarada aldım ama orada da bulacağınıza eminim istersen yüzük tepsisini de Eki Görüntüle 941224 böyle alın ben bundan aldım takım gibi olur :)

Canım bende 2 ay önce nişanlandım yaklaşık 4 ay öncede sözüm olmuştu.

Benim şu şekilde oldu. Sözümde sadece bana yüzük takıldı. Yaklaşık 1 ay 15 gün sonra nişanımız olacağı için sadece bana yüzük alındı.

Yaklaşık nişandan 4 hafta önce gittik nişanlığıma karar verdik dikilmek üzere anlaştık. Gün içinde nişan alış verişim yapıldı. Nişan ayakkabım, nişan el çantam, iç çamaşır setim, saten gecelik takımı, günlük takım, terlik, ayna tarak takımı, bir takım elbise, onun ayakkabı ve çantası, çorabı, nişan sandığım, makyaj sandığım, makyaj malzemelerim ve daha aklıma gelmeyen bir sürü şey aldık. Bunlar nişandan 1 hafta önce bohça hazırlanarak yani kayınvalidemin bana hazırlamış olduğu patik, havlu, eşarp v.s. ve aldıklarımızla beraber sandıklarla birlikte getirildi. Biz hem sandık hemde bohça yaptık yani

Sadece nişan sandıklarım ve içlerine aldıklarımız yani çamaşırım, geceliklerim v.s. toplamda 1150 tl tutmuştu biz 800 tl aldık. Makyaj malzemelerimde 219 tl tutmuştu canım. Nişanlığımıda 800 tl satın aldık. Nişan ayakkabım ve çantamda yaklaşık 160 tl tuttu.

İstanbulda ikamet ediyorum. Anadolu yakasında. Bu bilgilerde yardımcı olur sana :)

Yardımcı olmak için uzun uzun yazdım canım

Aklına takılan birşey olursa tekrardan sorabilirsin

Son düzenleme:

umudu kestim kimse yazmayınca bakmadım bi daha geç yazdığım için kusura bakma canım.çok beğendim çok güzeller gerçekten,takım fikri aklımızda olacak çok teşekkür ederim tekrar

Allah tamamına erdirsin inşallah ne güzel yazmışsın ayrıntılarıyla çok sağol canım,merak ettiğim biçok şey fikir oldu fiyatlar için de ayrıca sağol aklımızda fikir olsun en azından.çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için

Aminnnnn sağol canım benim Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Merhabalar :)

Biz nişan bohçası olarak valiz yaptık.Ben çok sevdim ve çok güzel oldu,herkes çok beğendi.Bir de balayında seyahatte filan kullanabilirler bence..Yine de bi valizi düşünün derim :)

Merhabalar :)

Biz nişan bohçası olarak valiz yaptık.Ben çok sevdim ve çok güzel oldu,herkes çok beğendi.Bir de balayında seyahatte filan kullanabilirler bence..Yine de bi valizi düşünün derim :)

doğru söylüyosunuz aslında çok işe yarar hem fuzuli bir şey değil sonuçta valiz.biz seçenekleri sunalım artık kendileri seçerler :)

aışveriş yaptınız mı bilmiyor
um ama ben yazıyı yeni gördüm fazla bişey almıcaksanız sepet güzel durur ama orta boylarda çok büyük ya da küçük olmayan sandıklardan da alabilirsiniz hem onların yanında aynı sandık modelinde küçük sandıklar oluyo onun içinede traş takımı parfüm filan koyarsınız. gerçi sandık ya da bavul bile olsa onların içine koymadan önce bohçalarsanız daha iyi olur

burdan bak canım istediğin bir şey varsa
https://www.facebook.com/pages/Mutlu-organizasyon/202577529930281?ref=hl

pazar günü alacaklar bohçaları :107: biz de sepette karar kıldık gibi,ama sağı solu belli olmaz onların her şey olabilir evet düzgün durması açısından bohçalayıp koymak mantıklı,yardımcı olduğun için teşekkürler :)

rica ederim canım inşallah bir ömür boyu mutlu olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…