Nişan kardeşimin nişan bohçaları

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Hepsi cok güzel canim, Rabbim güle güle kullanmayi, hayirlisiyla tamamina erdirmeyi nasip eylesin insAllah. Kardesinin esarbi gözüme carpti cok begendim ama markasi keske Vakko olmasaydi
Bohcalari özene bezene yapmissiniz belli, hepsi cookkk hosss duruyor gercekten,
mutluluklar dilerim kardesine :)

vakko da cok güzel yaa ben bayiliyorum :) armine bu aralar moda tabi ama

her sey cok cok güzel olmus ALLAH tamamina erdirsiin insallah mutluluklari daim olsun hersey harikaaaa olmusss yapanlarin ellerine saglik

arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize ama bohçalar gelin bohçası erkrk kardeşim için hazırladık güzel gelinimiz o eşarbi beğendi biz de onu aldık :)) vakko yu tercih etmeme sebebiniz nedir ???

ne kadar özenle hazırlamışsınız herşeyi. çok güzel olmuş. Allah tamamına erdirsin...

bu bohçaların kumaşını çözemedim bizde bohça hazırlıcaz da o pembenin yüzeyi nedir merak ettim hepsi çok özenle hazırlanmış kardeşinize mutluluklar diliyorum

çok teşekkür ederim amin bohçaların hepsini annem yaptı onlar kasnakta taş yapıştırılarak yapılıyo...

ellerinize sağlık hepsi çok hrika..güzel günlerde kullansınlar inşallah... gelin kzıınız çok şanslıymış ne kadar özenerek hazırlanmışsınız...

ne kadar detaylı hazırlanmış böyle çok güzel olmuş güle güle kullansınlar
siz kız tarafımı erkek tarafımı oluyosunuz

allah bütün erkek tarafının aklına böyle fikirler getirsin. Ahh ahhh gelinini seven insan başka oluyor

ellerinize sağlık hepsi harikanın harikası olmuş :)
ben de bohça hazırlicam da annem kasnakta yapmış dediğiniz olayı çözemedim nasıl yapılmış o boncuklar detaylı anlatırsanız çok sevinicem :)

hepsi çok güzel elinize sağlık. gerçekten gelininiz çok şanslı ama böyle hazırlanmayanlar gelinini sevmiyor gibi bi algılama yanlış bence. el yatkınlığı ile alakalı birşey bu. elinizden geliyormuş yapmışsınız. hepsi çok güzeller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…