- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
Herkese hayırlı günler erkek kardeşimin 31 Mayısta mahkemesi var çok çektirdi bize burda hep yazmışımdır ama hayatında ilk defa gerçekten suçsuz yapmadığı birşeyi üstüne atmaya çalışıyorlar kız kardeşim de ben de evliyiz ikimiz de eşlerimizden gizli avukat paralarını ödedik parasında değilim ama annem çok üzülüyor elimden geleni yapıyorum kız kardeşimde öyle onun çocukları var birde yine bile erkek kardeşimin iyiliği için uğraşıyor ben sürekli esma dua okuyorum ama yetiştiremiyorum mahkeme için Yusuf suresi 21.Ayet okumaya başladım ama 6666 kere okunması gerekiyor daha 500 anca okudum 31 mayısa kadar bitirmem için yardımcı olurmusunuz ?
Yusuf Suresi 21. Ayeti Türkçe Okunuşu
Ve kalellezişterahu min mısra limre'etihi ekrimi mesvahu asa en yenfeana ev nettehizehu veleda, ve kezalike mekkenna li yusufe fil ardı ve li nuallimehu min te'vilil ehadis, vallahu galibun ala emrihi ve lakinne ekseren nasi la ya'lemun.
Okuyanlar adet yazarsa çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun herkesten
Güncelleme:Şuana kadar kendi dertlerimle cebelleştiğim için 450 adet okuyabildim stresten dolayı Rozea gül hastası olmuşum duayı adak olarak adamadım ama mahkemelerden önce okuyorum hep son bir mahkemesi kaldı Ekimde duayı bitirmemde yardımcı olursanız çok sevinirim kendi adadığım yasin duam var birde onu okuyorum sürekli o yüzden bu duayı bitiremedim PiXiEE
Yusuf Suresi 21. Ayeti Türkçe Okunuşu
Ve kalellezişterahu min mısra limre'etihi ekrimi mesvahu asa en yenfeana ev nettehizehu veleda, ve kezalike mekkenna li yusufe fil ardı ve li nuallimehu min te'vilil ehadis, vallahu galibun ala emrihi ve lakinne ekseren nasi la ya'lemun.
Okuyanlar adet yazarsa çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun herkesten
Güncelleme:Şuana kadar kendi dertlerimle cebelleştiğim için 450 adet okuyabildim stresten dolayı Rozea gül hastası olmuşum duayı adak olarak adamadım ama mahkemelerden önce okuyorum hep son bir mahkemesi kaldı Ekimde duayı bitirmemde yardımcı olursanız çok sevinirim kendi adadığım yasin duam var birde onu okuyorum sürekli o yüzden bu duayı bitiremedim PiXiEE
Son düzenleme: