M Morfinyo Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 1 Ocak 2024 126 62 19 7 Ocak 2024 Konu Sahibi Morfinyo #1 Bana uzun bir şeyler yaz dedi ama nasıl yazacağıma dair fikrim yok. Yardımcı olabilir misiniz?
A -Alenss- Aktif Üye Pro Üye 18 Ekim 2022 2.076 7.500 7 Ocak 2024 Konu Sahibi Morfinyo #2 Morfinyo .!.: Bana uzun bir şeyler yaz dedi ama nasıl yazacağıma dair fikrim yok. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarını falan tanıyor musunuz ki bence kendisi bir şeyler yazsın siz düzenleyin daha doğal güzel olur
Morfinyo .!.: Bana uzun bir şeyler yaz dedi ama nasıl yazacağıma dair fikrim yok. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarını falan tanıyor musunuz ki bence kendisi bir şeyler yazsın siz düzenleyin daha doğal güzel olur
Zuzushh the YARGI Machine KK gece nöbetçisi ve sitenin şövalyesi Kayıtlı Üye 18 Ekim 2017 5.927 36.107 33 7 Ocak 2024 Konu Sahibi Morfinyo #3 Kardesinizin lise yilligini niye siz yaziyorsunuz?
gizemliasli Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2018 19.233 72.085 7 Ocak 2024 Konu Sahibi Morfinyo #4 Kardeşinizin yıllığına niye siz yazıyorsunuz ki?
M Morfinyo Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 1 Ocak 2024 126 62 19 7 Ocak 2024 Konu Sahibi Morfinyo #5 gizemliasli .!.: Kardeşinizin yıllığına niye siz yazıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar harici aileler de yazabiliyormus. Kiz kardeşim sen de yazar mısın dedi o yüzden.
gizemliasli .!.: Kardeşinizin yıllığına niye siz yazıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar harici aileler de yazabiliyormus. Kiz kardeşim sen de yazar mısın dedi o yüzden.
M Morfinyo Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 1 Ocak 2024 126 62 19 7 Ocak 2024 Konu Sahibi Morfinyo #6 -Alenss- .!.: Arkadaşlarını falan tanıyor musunuz ki bence kendisi bir şeyler yazsın siz düzenleyin daha doğal güzel olur Genişletmek için tıkla... Yok direkt ben yazacağım anı olarak kaldığı için aileler de yazsın demişler
-Alenss- .!.: Arkadaşlarını falan tanıyor musunuz ki bence kendisi bir şeyler yazsın siz düzenleyin daha doğal güzel olur Genişletmek için tıkla... Yok direkt ben yazacağım anı olarak kaldığı için aileler de yazsın demişler
KudrAlobar Ayak feministi Kayıtlı Üye 11 Aralık 2018 39.651 245.686 7 Ocak 2024 Konu Sahibi Morfinyo #7 Ben de eksik kalmayayım sorayım; adı üstünde lise yıllığı, siz niye yazıyorsunuz?
M Morfinyo Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 1 Ocak 2024 126 62 19 7 Ocak 2024 Konu Sahibi Morfinyo #8 KudrAlobar .!.: Ben de eksik kalmayayım sorayım; adı üstünde lise yıllığı, siz niye yazıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ya anı olarak kaldığı için aileler de yazsın demişler. O yüzden.
KudrAlobar .!.: Ben de eksik kalmayayım sorayım; adı üstünde lise yıllığı, siz niye yazıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ya anı olarak kaldığı için aileler de yazsın demişler. O yüzden.
Kontes001 Mutlu olmayı bileceksin her daim... Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 10.911 17.544 7 Ocak 2024 Konu Sahibi Morfinyo #9 Morfinyo .!.: Arkadaşlar harici aileler de yazabiliyormus. Kiz kardeşim sen de yazar mısın dedi o yüzden. Genişletmek için tıkla... İçinizden geçenleri
Morfinyo .!.: Arkadaşlar harici aileler de yazabiliyormus. Kiz kardeşim sen de yazar mısın dedi o yüzden. Genişletmek için tıkla... İçinizden geçenleri
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 22.996 84.448 7 Ocak 2024 Konu Sahibi Morfinyo #10 18 senedir kardeşiniz olan kişiyle ilgili ne yapacağınızı biz mi bileceğiz ki? 1-2 anınız, iyi dilekleriniz bitti gitti
18 senedir kardeşiniz olan kişiyle ilgili ne yapacağınızı biz mi bileceğiz ki? 1-2 anınız, iyi dilekleriniz bitti gitti