kardeşimin eşiyle kavgamız ipleri kopardı

sana biri saldirsa seninde elin armut toplamazdi herhalde
senin gibi gelinlere saldiran görümceler siddet uygulamaya calisan görümceler
abinizin yapti terbiyesizli gelinden cikarmak istemissiniz haksizlik
bundan sonra hic yorum yapmam bencede daha iyi ugrasamam

Buraya bir konu acmissiniz, ailenizle kavganizi anlatmissiniz (gelininizde ailenizden artik ) ustelik sac, basa girmissiniz, bunlar zaten cok cirkin seyler.ne adap, ne gorgu nede hanimefendilige nede ahlaka sigar. (
Neden ne olursa olsun.insanin gercek kisiligide , boyle zamanlarda cikar zaten. Hadi bunlari gectik.simdide burdaki yorumcularla kavga ediyorsunuz.rahat ol falan... ne kadar varos sozler bunlar? Herkes rahat sikintinizda olmasin. Ve gerceklerde caniniziyakmasin. Madem konu actiniz, fikre sayginiz olsun.

Bugüne kadar yaşadıklarınızı bilemediğim için şu konuda kardeşinizin çok terbiyesiz,pasif ve densiz biri olduğunu düşündüm.
Probleminiz kardeşinizle malesef,gelininizle değil.
Bir erkek ne karısının gazına gelip ana babaya bu lafları edebilir,nede anababanın gazıyla gelip karısına eziyet edebilir.
Eğer bunları yapıyorsa karaktersizdir.

Gelinin ne suçu var;
Kardeşiniz adam olsun da ailesini ezdirmesin.

''diğer eltisi aslıyla konuşmuyor aslıya da bize davrandığı gibi davranıyor. akılsız kadın hadi biz görümceniz kardeşimizin hatrı için alttan alıyoruz. ama altin aslı da senin gibi el kızı seni sürekli niye alttan alsın ki? akılı olsan bunu düşünürdün.''

gelini sevmek zorunda değilsiniz. olabilir.kardesinizin eşi. her ne olursa olsun olay tam net değil ama siz tüm yaptığınız iyilikleri gelininize şırfıntı diyerek zaten silip götürdünüz.

bir de o ş... dediğiniz gelinin tarafından görebilseydik olayları. saçını yolmak da ne demek.

sen kendi kardeşinin terbiyesine bak annene o... diyor.

suçlu kim gelin? yahu kardeşinin aklı fikri yok mu?

ayrıca sizin cümlenizden alıntı yaptım yukarıda. durum biraz daha netleşti bana göre. ailenin 2 gelini var. aslı isimli gelin sizin gözünüzde altın. bu gelin ise kaka.

aile içinde de gelinleri kıyaslama oluyordur eminim. sen böylesin su söyle. aslı sunu yaptı sen yapmadın. yanlış mı izlenim benim ki sanmıyorum. istediğiniz kafanızdaki gelin profiline sahip olmadığı icin bu gelin kaka terbiyesiz aslı altın

benimde 4yılda gelinimiz ve kardeşimle ilgili birtakım sıkıntılarım oldu
anlıyorum sizi hemde çok iyi
bu noktaya gelmedik biz henüz
ama çokta uzak görünmemeye başladı artık

hata sadece gelininzde değil kardeşinizde
ama bir kardeşte bu durumdayken bu kadar eşi tarafındayken nasıl konuşulur ne konuşulur da durum düzeltilir bilmiyorum
ne yapılırda kardeşin kardeşe oğulun anneye küsmesi engellenir bilmiyorum

annene babana küfür eden kardeşin, sen geline şırfıntı diyorsun. çok yanlış buldum bu davranışı..

diğer mevzularınız nedir bilemeyiz.paylaşımda bulunp anlattığınız konuda gelinle alakalı bir durum söz konusu değilken gelinleri araya katmanız ve ettiğiniz hakaretleriniz yüzünden abi-kardeş suçlusunuz..

Madem 5 yıldır herkese saygısız , siz neden günlerce kalması için evinizi açıyorsunuz ki..

Benim yengem evlendiği ilk yıl aileme çok saygısızlık etti, sadece saygısızlık ta değil.. Yalan, dolan, dalavere, herkesi birbirine düşürme ne ararsan.. Benimle şahsi hiç bir problemi yokken selamı sabahı kestim, önceden kendisi hamile diye harçlık bile verirdim.. Sırf anneme haksızlık etti diye yol verdim..

Şimdi annemin elini öpmek istiyor, ben yeni evliyim benim evimi görmek istiyormuş , ne kadar uzak o kadar iyi diyorum

Küfreden kareşiniz, saç baş girişen siz, kötü olan gelin...

Sizin kardeşiniz anne babasına küfretmeyecek birisi olsaydı, değil karısını susturmak gerekirse boşar yine de küfretmezdi. Kardeşiniz sizin yanınızda büyümedimi, sizinle aynı terbiyeyi almadı mı? Evlenince mi birden bire değişti?

Siz kolayını bulmuşsunuz, "gelin kötü, gelin suçlu". Beğenmiyorsanız konuşmaz, ailenize evinize sokmazsınız, ne gelininizi ne kardeşinizi. Gelininiz söylediğiniz gibiyse kardeşinizle tencere kapak olmuşlar, ne ala.

Son düzenleme:
Sizin kardeşinizin zeka yaşı kaç?
Düşünme yetisini kullanamayacağı bir sorunu mu var ki eşinin aklı ile öz annesine küfür etsin.
Hem madem gelin hanım kardeşinizi doldurup doldurup üstünüze salıyor da,
siz ne diye alttan alıp yıllarca evinizi açıyorsunuz kendilerine?
Sizin 37 yaşında aklı başında bir insan olarak orada yapmanız gereken şey,
kardeşinizin ağzından o küfür çıktığı an ''derhal eşyalarını topla evimi terket''demenizdir.
Siz resmen bahane arıyormuşsunuz geline saldırmak için.
Evlat müsveddesi kardeşiniz de bu bahaneyi altın tepside sunmuş size,siz de ''elim değmişken,şu gelini de bi aradan çıkaram''
demişsiniz.Ama hata!Şimdi sanıyormusunuz ki gelin ya da kardeşiniz annenize ettiği küfürü anlatıyor olayı anlatırken.
Direkt sizin geline ettiğiniz hakaret konuşuluyor.
Neyse yapacak bir şey yok.Bazen kardeşlik bağı da olsa arada,
küsmek,uzak durmak daha iyi.
En azından seviye böyle aşağı çekilmez.Huzur bulunur.

Ayıp etmişsiniz keşke kardeşinizin saçına başına yapışıp, o küfürleri ettiğinde ağzına bir tane patlatsaydınız. Olayı geline patlatmak daha kolay gelmiş sanki

Bende arkadaslara katiliyorum.Okuyunca ayni seyi düsündüm.Kardesin annen babana laf söylemisse bunu gelinden cikartmamaliydin.Kardesine kizmaliydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…