- 1 Kasım 2020
- 247
- 149
- 53
- 34
- Konu Sahibi endoplazmikretikulumcu
-
Aileye söylemiyorum ki kendi kendime düşünüyorumHer bebegin durumu kendine ozgudur, genel gecer yorumlar yaparak aileyi iyice strese sokmayin, cihaza bagli olmak zorunda degil, olmamasi cok guzel birsey ve kuvozde bebek tamamen normale donup takip etmeden cikarmazlar cunku yenidogan bebeklerdeki sikntilari aile cabuk fark edemez ve herhangi bir sorun olsa bebklerde cok hizli ilerler, o sebeple risk almazlar ve bebegin durumunun ne zaman normale donecegini kesin olarak bilmedikleri icin de size su zaman veririz demezler sonucta kimse sizn bebeginizi keyfi hastanede tutmaz ve son olarak evet pandemiden dolai emzirmeye almiyor olabilirler
O zaman boyle dusuncelere gerek yok cunku uzaktasinz bebegin durumu nedir bilmiyorsunz ve yanlis yorumlar yapiyorsunuz kendinizceAileye söylemiyorum ki kendi kendime düşünüyorum
Özel hastanede olsa yoğun bakım ünitesi için ücret ödenmez. Muhakkak vardır bir sebebi.. Ciğerleri tam gelişmediği için gözlem altında tutuluyor olabilirAileye söylemiyorum ki kendi kendime düşünüyorum
Keyfi tutmazlar kısmı biraz düşündürücü
Özel bir hastanede bebek yoğunbakım hemşiresi olan arkadaşım “para için” ne kadar uzun tutulursa o kadar iyi hastane için demişti
Yakan veya doğru bilemem
Kendi bebeğim 2.5 ay yattı küvezde ister istemez karşılaştırma yapıyorumO zaman boyle dusuncelere gerek yok cunku uzaktasinz bebegin durumu nedir bilmiyorsunz ve yanlis yorumlar yapiyorsunuz kendinizce
Kişiden alınmaz ama devletten alırmış hastaneÖzel hastanede olsa yoğun bakım ünitesi için ücret ödenmez. Muhakkak vardır bir sebebi.. Ciğerleri tam gelişmediği için gözlem altında tutuluyor olabilir
Acaba hani soylediler de kardesiniz tam anlamamis olabilir mi ? Soyle yanlis anlamayin ama kardesin suan biraz kotu bir donemde bebegine odakli oldugu icin ve drlar da tibbi konustuysa ya da net birsey soylemediyse tam anlayamamis olabilir, bazen yeni doganda farkli solunum sesleri olabilir ve bunu takip gerekir, yegeninizn ciddi birseyi olsa kardesjnz sizden saklamaz cunku acisini sikntisini paylasmak ister yani o uzuntuyle digerlerjn uzmeyim diye dusunemez hem de lohusaliktaKendi bebeğim 2.5 ay yattı küvezde ister istemez karşılaştırma yapıyorum
Bizim doktorumuz standart hergün neden hala bize vermediklerini söylerdi
(Ciğerleri gelişene kadar dediler sonra kilo alsın dediler sonra enfeksiyon kapmış antibiyotik tedavisi vereceğiz dediler vs vs)
Yani sebep belirtmeden tutmaları bnce çok tuhaf
Kardeşim biz üzülmeyelim diye bişey saklıyor olabilir kısmındayım şuan bilmiyorum
Evet bu da olabilirAcaba hani soylediler de kardesiniz tam anlamamis olabilir mi ? Soyle yanlis anlamayin ama kardesin suan biraz kotu bir donemde bebegine odakli oldugu icin ve drlar da tibbi konustuysa ya da net birsey soylemediyse tam anlayamamis olabilir, bazen yeni doganda farkli solunum sesleri olabilir ve bunu takip gerekir, yegeninizn ciddi birseyi olsa kardesjnz sizden saklamaz cunku acisini sikntisini paylasmak ister yani o uzuntuyle digerlerjn uzmeyim diye dusunemez hem de lohusalikta
Canım benim.karseimin bebeği de çok erken doğdu.kuveze aldılar solunum desteği vereceğiz dediler.Merhaba arkadaşlar
Kardeşimin bebeği oldu 35.haftasında ve küveze aldılar doğumda solunumsuz kaldı demişler ama bir cihaza vs bağlı da değil başından beri
Ne zaman verilir sorusuna da net bişey söylemiyorlarmış
(Başka şehirdeler)
Solunum sıkıntısı olan bebek cihaza bağlı olmaz mı ya da böyle neden belirtmeden benek tutulur mu duydunuz mu ?
Ben de erken doğurdum ama emzirmeye gidiyordum bu cihaza bağlı olmadığı halde emzirmeye bile çağrılmamış değişik geldi bana normal mi sizce ?
Pandemiye yordum ama cihaza bağlı olmayan bebek verilir diye de biliyorum
Bizden ücret almışlardı canım yoğun bakım ünitesi için.Kişiden alınmaz ama devletten alırmış hastane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?