• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimi affetmem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

masal yali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2024
14
3
1
27
20 günlük taze anneydim ben kızımı emzirirken boğuldu çok korktum o an öldü sandım rengi morardı aklımı kaybettim sırtına üç defa vurdum hafifçe ve ağzını açtım ters çeviripte kussun diye kızımı kaybettim diye baya ağladım kendine gelemedi bi süre eşim de bende korktuk ailemi çağırdım onlar uykusuz olduğum için hayal gördüğümü söyledi ama şu an kızım 6 aylık hala boğuluyor her neyse aileme geçtim bir iki gün uyumak için gitmez olaydım kız kardeşim gece ben uyurken telefonumu kurcalamış eşimle olan mesajlarımı kurcalamış ekran görüntüsü alıp atmış kendine kızım 4 saat aç kaldı ben uyandığımda baygın yatıyordu uyanmıyordu canınj acıtıyordum ama tepki vermiyordu annemi çağırdım zorla kaşıkla ağzına sütümü verdim o günü asla unutmam keşke gitmeseydin kardeşime güvendim uyudum uyandırmadı kızım gece ağlamış yine uyandırmadı beni kızım aç kaldı o kadar nefret doluyum ki ve eşimle mesajlarımı herkese okumuş eşimle aram açıldı özelim de kalmadı mahremim de en önemlisi kızımın da hayatını tehlikeye attı ben böyle bi kardeşe ne yapayım ne yapsam da için soğumaz

Öncelikle bebeğinizi sağlıkla büyütün. Boğulmak ölümle sonuçlanan bir eylemi anlatır. Boğuldu yerine boğulma tehlikesi atlattı demeniz gerekir. Birçok kişi doğumdan sonra bebeğime yalnız baktım dese de herkesin bunu yapamayacağını çok iyi açıklayan bir yazı olmuş. Gerçi siz faydadan çok zarar görmüşsünüz. Kardeşiniz neden böyle bir şey yapmış olabilir anlayamadım.

20 günlük taze anneydim ben kızımı emzirirken boğuldu çok korktum o an öldü sandım rengi morardı aklımı kaybettim sırtına üç defa vurdum hafifçe ve ağzını açtım ters çeviripte kussun diye kızımı kaybettim diye baya ağladım kendine gelemedi bi süre eşim de bende korktuk ailemi çağırdım onlar uykusuz olduğum için hayal gördüğümü söyledi ama şu an kızım 6 aylık hala boğuluyor her neyse aileme geçtim bir iki gün uyumak için gitmez olaydım kız kardeşim gece ben uyurken telefonumu kurcalamış eşimle olan mesajlarımı kurcalamış ekran görüntüsü alıp atmış kendine kızım 4 saat aç kaldı ben uyandığımda baygın yatıyordu uyanmıyordu canınj acıtıyordum ama tepki vermiyordu annemi çağırdım zorla kaşıkla ağzına sütümü verdim o günü asla unutmam keşke gitmeseydin kardeşime güvendim uyudum uyandırmadı kızım gece ağlamış yine uyandırmadı beni kızım aç kaldı o kadar nefret doluyum ki ve eşimle mesajlarımı herkese okumuş eşimle aram açıldı özelim de kalmadı mahremim de en önemlisi kızımın da hayatını tehlikeye attı ben böyle bi kardeşe ne yapayım ne yapsam da için soğumaz
Çocuğunuz niye sürekli boğuluyor ? Telinizin ekran kilidi yok mu kardeşiniz neden bakıyor sa alıyor

Umarım yanlış anlamamışımdır.6 aylık bebek 4 saat aç kaldığında baygınlık geçirmez siz kardeşinizi tembihlemişmiydiniz ben biraz uyuyayım eğer ağlarsa beni kaldırırsın diye?
Telefonunuzu karıştırmasının hiç bir açıklaması olamaz tabi ki ama ben anlamadım yani eşinizle konuşmalarınızı ailenize okumakla eline ne geçecek ki

Umarım yanlış anlamamışımdır.6 aylık bebek 4 saat aç kaldığında baygınlık geçirmez siz kardeşinizi tembihlemişmiydiniz ben biraz uyuyayım eğer ağlarsa beni kaldırırsın diye?
Telefonunuzu karıştırmasının hiç bir açıklaması olamaz tabi ki ama ben anlamadım yani eşinizle konuşmalarınızı ailenize okumakla eline ne geçecek ki
Evet yenidoğan dışında tüm gece uyumasına sıkıntı yok diyor dr lar

öncelikle 6 aylık bebek 6 saat uyur merak etme o konuda aç kalmamıştır. kizkardesin eşinle olan konuşmalarını nasıl açıp okumuş kocamla herseyi konuşurum kime ne ayıp onun ve onu dinleyenlerin ayıbı. affetmeyin zaten. Bi güzel tokatı basmadınız mi

6 aylık bebek neden sürekli boğuluyor. sizin oralarda doktor yok mu.
kardeșin neden kocanla olan mesajları kurcalama gereği duyuyor
yetmezmiș gibi bir de ss alıp herkese anlatıyor
ne vardı ki o mesajlarda sizi rezil edecek.
bu kardeș kaç yașında.
bu kardeșin aklından zoru mu var.
siz neden bebeginizin böyle bir problemi varken kardeșinizi tembihleyip rehavete kapılarak uyuyabiliyorsunuz.
biz niye 3 tane emzirebildik ne ana ne kaynana ne kardeş kimsemiz yokken.
üstelik internet cep telefonu denen icat bu kadar yaygın değilken.
yaa o çocuk neden altı aydır emerken boğuluyor hiç mi araștırma gereği duymuyorsunuz.
bi șeylere sinirlenip buraya yarım yamalak yazıyorsunuz. yazdıklarınızdan hiç bir șey anlașılmıyor. üstelik yanlış anlașılmalara mahal veriyorsunuz.
sinirlerim zıpladı. kardeș umrumda mı olur, bebeğin 6 aydır emzirirken boğuluyor senin yaa

6 aylik bebek 4 saat ac kalmakla ölmez bunu bi kenara birakirsak, kardesiniz terbiyesizlik etmis, özelinizi delil olarak telefonuna almak ay cok seviyesiz bi davranis kusura bakmayin.

Neden yapmis bunu?

Ozelinizin ne oldugunu sormuyorum, cinsel içerikli ya da kavga vs olmasi onemli degil, kardesiniz bunu neden yapmis?

O bunlari paylaşırken akrabalarınız olacak kisiler si*mamislar agzina?

Korkunc bir aileniz var, ne uzucu.

Bebeginizin surekli bogulmasi tahminimce hiperlaktasyon yasamanizdandir, benim kizimda bogulurdu, o yuzden sirt ustu yatarak kume beslenme yaptirirdim, yaklasik 11-12 aylikken duzeldi, simdj hic bogulmuyor ama yine de mutlaka doktora görünmeli, dil bagi ya da damak tepesi cok cukur olabilir, mutlaka doktor gorsun.

Bebek 20 günlükken boğulma tehlikesi geçirdi, yalnız kalmaktan korktunuz aile evinde kaldınız bir süre, kardeşiniz de gizlice telefonunuzu karıştırıp eşinizle olan konuşmalarınızı ss mi aldı? Doğru mu anlamışım?
Eğer öyleyse kardeşiniz neden böyle bir şey yaptı? O konuşmaların içeriği neydi? Siz ss aldığını nasıl öğrendiniz?
20 günlük bebek 4 saat emmediğinde uyandırmak zor olur çünkü şekeri düşer nedeni bu diğer olayın da

Peki kardesiniz akrabalariniza mesajları okutmuş ss alip atmış ya hiç mi birisi sen napiyosun dememiş ? Yani sizinle derdi ne ki sizin ozelinizi kurcalıyor
Telefonunuza şifre koymanızı öneririm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back