- 3 Eylül 2024
- 14
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi masal yali
20 günlük taze anneydim ben kızımı emzirirken boğuldu çok korktum o an öldü sandım rengi morardı aklımı kaybettim sırtına üç defa vurdum hafifçe ve ağzını açtım ters çeviripte kussun diye kızımı kaybettim diye baya ağladım kendine gelemedi bi süre eşim de bende korktuk ailemi çağırdım onlar uykusuz olduğum için hayal gördüğümü söyledi ama şu an kızım 6 aylık hala boğuluyor her neyse aileme geçtim bir iki gün uyumak için gitmez olaydım kız kardeşim gece ben uyurken telefonumu kurcalamış eşimle olan mesajlarımı kurcalamış ekran görüntüsü alıp atmış kendine kızım 4 saat aç kaldı ben uyandığımda baygın yatıyordu uyanmıyordu canınj acıtıyordum ama tepki vermiyordu annemi çağırdım zorla kaşıkla ağzına sütümü verdim o günü asla unutmam keşke gitmeseydin kardeşime güvendim uyudum uyandırmadı kızım gece ağlamış yine uyandırmadı beni kızım aç kaldı o kadar nefret doluyum ki ve eşimle mesajlarımı herkese okumuş eşimle aram açıldı özelim de kalmadı mahremim de en önemlisi kızımın da hayatını tehlikeye attı ben böyle bi kardeşe ne yapayım ne yapsam da için soğumaz