- 11 Kasım 2011
- 140
- 7
- 68
benım erkek kardesım 24 yasında ve ruh olarak cok kotu durumda hemde cok ufak bısey ıcın.tabı bızım ıcın oyle cunku ona gore yasamak bıle gereksız.kendını yuzunu begenmıyo.cok cırkın oldugunu ve ınsanların sureklı ona baktıgına ınanıyo.halbukı gayet normal.bır arkadası burnun buyuk dıyerek bozmus moralını ve bu gıderek buyudu.su an kımseyle gorusmek konusmak dısarıya cıkmak ıstemıyo.onunla konusmaya calısıyorum.abla cok kotuyum durmadan dusunuyorum napıcagımı bılmıyorum yasamak ıstemıyorum dıyo.ona ısterse gıdıp bır psıkologla yada cok buyuk sorunsa estetık uzmanla gorusup amelıyat olabılecegını hep yanında olacagımı soyluyorum.ama yok kımseyle gorusmek ıstemıyorum.ona sorunun kafasında oldugunu ve uzman bırının muhakkak ona yardımcı olacagını kendı kendıne cozum bulamayacagını soyluyorum ama yok hazır olmadıgını soyluyo kabul etmıyo.evlıyım her zaman yanında olamıyorum annemde ne yapıcagını bılemıyor.karsılıklı aglıyolar.cok korkuyorum kendıne bısey yapmasından.babasız buyuduk.belkı bıze anlatamıyodur dıyorum.ınternetten arastırdıgım kadarıyla depresyon belırtılerıde var hıc bısey yapmak ıstemıyo sadece uyumak herkesden uzak dusunmek ıstıyo.doktora goturemıyoruz ne yapmam lazım cok yardıma ıhtıyacım var.nasıl mutlu olmasını saglayabılırım bılmıyorum arkadaslar.