Kardeşime yaptığım düğün şakası :)

derya_51

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
631
2
Kızlar aklıma geldi yazmak istedim :) kardeşimin düğününde bir şaka yapmak istedim şöyle sıradan bir şey olmasın istemiştim. Ayva, biberon, emzik vb. Kuzenim ve bir arkadaşımla düşünüp Merdane almaya karar verdik :) Belki bu da sıradandı ama ama bunu sıradanlıktan öyle bir kurtardık ki millet koptu. Merdane'yi sürekli gazetelerle sardık ama öyle böyle sarma değil. Sonra bir kutuya sonra bir daha kutuya koyduk kırtasiyeden defter kabı aldık şeker şeklinde paket yaptık. ona da süs yaptık. Takı takma merasiminde en son biz hediyeyi verdik kocaman paket olmuştu aç aç bitmiyor tabi paket :)) Ha bir de içinden bir şey çıkcak diye korka korka açtılar:) Sonra damat merdaneyi görünce kaçtı tabi :) Çalgıcılar da keşke damada da kask alsaydınız dedi herkes gülmekten yarılmıştı. Siz de arkadaşlarınıza yapmak isterseniz kesinlikle tavsiye ediyorum :))

Eklentiler

• $ddddd.jpg
    $ddddd.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 559
  • $DSCF7193.jpg
    $DSCF7193.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 675
  • $fff.jpg
    $fff.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 694
  • $hhhhhhh.jpg
    $hhhhhhh.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 601
Cok iyi fikir canim Dügünlerde bu gibi espirili hediye dans .v.s.a renk katiyor dügüne
Resimlerden belli zaten eglenceli olmus hele son resim :KK1:

biz her arkadaşımıza ayrı ayrı şakalar yapıyoruz ayva biberon bunun gibi şeyler en güzel kardeşimin ki oldu inşallah bana yapmazlar hehehe o son resimde damat kaçmıştı :p Allahtan o da espirili de renk kattı :KK70:

canım burası eskişehir dimi:KK1::KK1::KK1: benim düğünümde burda oldu:KK1::KK1::KK1: görünce çok şaşırdım

Hatta misafirlerinde katilicagi bi saka eglence bile müthis olur :KK66:
Bence yapsinlar Ben isterim yani :))

X