• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardesim

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.415
3.834
173
Kardesimin psikolojik rahatsizligi var durusu bakisi farkli. Calismasini okumasini istiyorum. Doktora soyledik hastaligindan dedi bu hastaliklarin tedavisi yok mu doktor olumsuz konustu bende onu oyle gorunce uzuluyorum. Bu yeni basimiza geldi yasida genc dua edin lutfen

Kardesimin psikolojik rahatsizligi var durusu bakisi farkli. Calismasini okumasini istiyorum. Doktora soyledik hastaligindan dedi bu hastaliklarin tedavisi yok mu doktor olumsuz konustu bende onu oyle gorunce uzuluyorum. Bu yeni basimiza geldi yasida genc dua edin lutfen
Tedavi edilebilen pek çok psikolojik rahatsızlıklar var tek bir doktorun dediğine inanıp hemen moralinizi bozmayın

Çok geçmiş olsunn genelde bu hastalık gençlik yıllarında ergenlik dönemlerinde kendini gösteriyor.fakat bu hastalığında çeşitleri var en ağirini mi geçiriyor acaba tamamen iyileşme belki olmaz ama ilaçla biraz daha aza indirge sağlanabilir üzülmeyin lütfen.ona destek olun şu anda ihtiyacı olan tek şey o onun

Back