• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim yürümüyor

bebisimsanem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
650
0
0
İstanbul
benim kardeşim 1 yaşında 11.5 kg ağırlığında 81 Cm.. kardeşim ne emekliyor nede yürüyor. annem çok üzülüyo.. etrafımızdaki kardeşimden küçük olan bebekler bazıları emeklemeye bazıları yürümeye başlamış . ama kardeşim bu konuda hiç bir ilerleme gösteremedi . sadece oturuyor. annem dik tutmaya çalıştıgı zaman mızmızlanıyor. oysaki annem kardeşime muhteşem bakıyor . sağlığı çok iyi ve hiçbir rahatsızlığı yok sizce yürümesi için napmalıyız bilgisi olan lürfen cevaplasın ..:)

benim kardeşim 1 yaşında 11.5 kg ağırlığında 81 Cm.. kardeşim ne emekliyor nede yürüyor. annem çok üzülüyo.. etrafımızdaki kardeşimden küçük olan bebekler bazıları emeklemeye bazıları yürümeye başlamış . ama kardeşim bu konuda hiç bir ilerleme gösteremedi . sadece oturuyor. annem dik tutmaya çalıştıgı zaman mızmızlanıyor. oysaki annem kardeşime muhteşem bakıyor . sağlığı çok iyi ve hiçbir rahatsızlığı yok sizce yürümesi için napmalıyız bilgisi olan lürfen cevaplasın ..:)
canım benım oglumda 1 yasındayken emeklemıyordu hatta yurumuyordu sadece elınden tutunca adım atıyordu yasını bı kac gun gecınce kendı kendıne adım atmay basladı bence sızde oyle yapın 1 bucuk yasına kadar yurumeyen cocuklar var
bende cok takıyordum hatta oglumdan kucukler emekleyınce cok uzuluyordum sımdı fırtına gıbı ordan oraya kosuyor
baska cocuklarla kıyaslamak cok dogru degıl ama malesef hepmız yapıyoruz bunu
yurutecı pek tavsıye etmıyorlar ama bazen ıse yarayabılrı yurutece koyun yada sevdıgı seylrı uzaga koyup gıtmesı ıcın yardımcı olun cocuk doktoru mutlaka vardır onada sorun
ınsallah en yakın zamanda yuruyecektır

Back