• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim Terkedildi 🤦🏻‍♀️

KubraO

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2019
31
19
3
30
Kız kardeşim çocugu sessiz bulup cok yuklendi. Cocukda herseyi annesine anlatan ve pimpirik birisi. Ne zaman kavga etseler kardesim bitti birdaha beni arama falan derdi. En son kardesim silah resmi atmis ve cocuk cok korkmus kendine bisey yapacak diye. Bizim kizda saka yaptim sacmalama demis. Ertesi gun cocuk iliskimiz hakkinda dusunuyorum falan supheli konusunca bizim kiz sana yarin bir surprizim var diyo. Seni kaleye cikip arayacagim diyo. ilk orada bulusmuslar ve orada ona siir okuyacakmis. Defter yazmis onu gosterecekmis. Cocuk arkadan mesaj atiyor bu gormuyor telefonla konusuyormus. Telefonu kapatiyorki cocuk bunu heryerden engellemissss. Anneside engellemis.1 haftadir ses seda hicbisey yok. Sadece bir arkadasina seviyorsa cikar gelir demis eger dogruysa tabii. Yarin istanbula gidecegiz. Sizce cocuk geri donermi ?

Ertesi gun cocuk iliskimiz hakkinda dusunuyorum falan supheli konusunca bizim kiz sana yarin bir surprizim var diyo. Seni kaleye cikip arayacagim diyo. ilk orada bulusmuslar ve orada ona siir okuyacakmis.

İnsanın aklına gelen ilk şey orada gerçekten şiir okuyacağı olmuyor. Çocuk korkmuştur doğal olarak. Kardeşiniz biraz garip galiba silah fotoğrafı atmalar falan :işsiz:

İnsanın aklına gelen ilk şey orada gerçekten şiir okuyacağı olmuyor. Çocuk korkmuştur doğal olarak. Kardeşiniz biraz garip galiba silah fotoğrafı atmalar falan :işsiz:
Evet. Bende cok kizdim. Hatta o gun o kadar sinirlendimki tokat bile attim ona. Bende oyle soyledim cocuk kendini atacagini sanmistir . Birde emniyet personeli. Aklina hersey gelir. Zaten tam süt cocugu. Annesinede anlatmissa eger geri donusu olmaz maalesef

Evet. Bende cok kizdim. Hatta o gun o kadar sinirlendimki tokat bile attim ona. Bende oyle soyledim cocuk kendini atacagini sanmistir . Birde emniyet personeli. Aklina hersey gelir. Zaten tam süt cocugu. Annesinede anlatmissa eger geri donusu olmaz maalesef

Tabi ki olmaz geri dönüşü, hayırlısı olsun. Kardeşiniz kaç yaşında? Tokat atmasaydınız keşke bir konuşsaydınız derdi tam olarak ne, ona doğruyu güzel güzel konuşarak anlatsanız :( Tokat çok aşağılayıcı bir tepki maalesef.

Tabi ki olmaz geri dönüşü, hayırlısı olsun. Kardeşiniz kaç yaşında? Tokat atmasaydınız keşke bir konuşsaydınız derdi tam olarak ne, ona doğruyu güzel güzel konuşarak anlatsanız :( Tokat çok aşağılayıcı bir tepki maalesef.
Keşke. Sonradan cok pisman oldum ama is isten gecmisti. 20 yasinda. Yani aslinda vurma sebebim onun adina uzulmemdi galiba. Kendini bu kadar kucuk dusurmesini o an hazmedemedim. Hani silah falan sacma sapan

Erkek arkadaşı haklı ben de olsam arkama bakmadan tozardım.
Neyse kardeşinize tecrübe olmuş bir sonraki ilişkisinde daha aklı selim davranır.

Back