Merhabalar Aslında uzundur takip ediyorum ilk kez konu açıyorum.Kardesim 21 yaşında askerden yeni geldi gitmeden öncede biliyorduk madde kullandığını askerde düzelir dedik.askerde falanda kullandı hatta bir süre babam konuşmadı.Anne baba ayrı olarak büyüdük Üvey anne ile beraber.Annem başka br sehirdeydi biraz rahat olduğundan kaynaklı babam annemin yanında kalmamızı istemedi.Ortaokul ve liseyi yanıında bitirdim babamın,kardesimde benimle birlikteydi.Üvey anneyle anlaşmazlıklar,huzursuzluk annenin uzakta olması derken o zamandan izler kaldı elbet hayatımızda.Ben üniversite okudum 2 yıllık ÇIKIŞIMIN BU OLDUĞUNU FARKINDAYDIM,3,5 yıldrDA özel bir hastanede iyi bir konumdayım derken evlendim 1,5 yıldır evliyim ama kardesim bu illeti maalesef kullanıyor ne yzıkkı güçsüz kaldı bu konuda.Annem babam ben ve kardesim bir araya geldik konuştuk saatlerce olmadı,çocuk gibi üzerine düştük olmadı,Erenköy sinir hastalıklarına başvurduk haftanın bir kaç günü terapileri vardı ne gtti takip etmemize izin verdi ne ilaçları kullandı.Tamam diyor yapmayacağım diyor hopp aynı.Daha neler neler işte. En son bugün babamla birlikte çalışıyorlardı toptan işi yapıyorlardı babam istememiş yanında.Araba altında yola çıkıyor gidiyor içiyor çalışıyorum diye geri geliyor,müşterilerden aldığını çaktırmadan buna yatırıyor.Tamam yeri geliyor gercekten çalısıyor pazara gidiyor ama bunlarıda yapıyor.Ekmek teknesi polis bir yakalasa arabayı bağlarlar maddiyat cabası hayatı biter ya o kafada kaza yapsa düşünmek bile istemiyorum elimiz yüreğimizde sürekli.Bbunun bir tatmin olma aşaması yok çünkü bunu biliyroum yarın öbür gün parası biter farklı seylere başvurur.Pırıl pırıldır yüreği aslında merhametlidir benim kardesim
Suan annemin yanında nasıl bir çözüm bulmalıyım kafam karısık fikri olan varsa lütfen yazsın.Tesekkür ederim şimdiden