• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim madde bağımlısı ve çözüm bulamıyoruz

sudulger2

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
12
1
6
34
İstanbul
Merhabalar Aslında uzundur takip ediyorum ilk kez konu açıyorum.Kardesim 21 yaşında askerden yeni geldi gitmeden öncede biliyorduk madde kullandığını askerde düzelir dedik.askerde falanda kullandı hatta bir süre babam konuşmadı.Anne baba ayrı olarak büyüdük Üvey anne ile beraber.Annem başka br sehirdeydi biraz rahat olduğundan kaynaklı babam annemin yanında kalmamızı istemedi.Ortaokul ve liseyi yanıında bitirdim babamın,kardesimde benimle birlikteydi.Üvey anneyle anlaşmazlıklar,huzursuzluk annenin uzakta olması derken o zamandan izler kaldı elbet hayatımızda.Ben üniversite okudum 2 yıllık ÇIKIŞIMIN BU OLDUĞUNU FARKINDAYDIM,3,5 yıldrDA özel bir hastanede iyi bir konumdayım derken evlendim 1,5 yıldır evliyim ama kardesim bu illeti maalesef kullanıyor ne yzıkkı güçsüz kaldı bu konuda.Annem babam ben ve kardesim bir araya geldik konuştuk saatlerce olmadı,çocuk gibi üzerine düştük olmadı,Erenköy sinir hastalıklarına başvurduk haftanın bir kaç günü terapileri vardı ne gtti takip etmemize izin verdi ne ilaçları kullandı.Tamam diyor yapmayacağım diyor hopp aynı.Daha neler neler işte. En son bugün babamla birlikte çalışıyorlardı toptan işi yapıyorlardı babam istememiş yanında.Araba altında yola çıkıyor gidiyor içiyor çalışıyorum diye geri geliyor,müşterilerden aldığını çaktırmadan buna yatırıyor.Tamam yeri geliyor gercekten çalısıyor pazara gidiyor ama bunlarıda yapıyor.Ekmek teknesi polis bir yakalasa arabayı bağlarlar maddiyat cabası hayatı biter ya o kafada kaza yapsa düşünmek bile istemiyorum elimiz yüreğimizde sürekli.Bbunun bir tatmin olma aşaması yok çünkü bunu biliyroum yarın öbür gün parası biter farklı seylere başvurur.Pırıl pırıldır yüreği aslında merhametlidir benim kardesim:(Suan annemin yanında nasıl bir çözüm bulmalıyım kafam karısık fikri olan varsa lütfen yazsın.Tesekkür ederim şimdiden

Sırtımızı dönmekle,taktik uygulamakla olamayacak sanırım bu iş.Biraz kaybetme korkusu vermek amacımız ama hiçbir türlü olmuyor.Dediğinizde haklısınız gittiği hastaneye gidip doktoruyla konusup bi tık daha üst tedavi talep etmemiz lazım.O kadarda dış dönük bir çocuk ki cok yazık ediyor kendine ve o bunu görmüyor

inş kurtulur bu illetten hastaneye yatması şart ama ilk tedavi bunu istemesi yoksa yatıp çıkıyorlar en ufak bir şeyde hop baştan başla ,sürekli takip isteyen ,düzenli huzurlu hayat isteyen uzun bir süreçten geçecek ,umarım kurtulur sevgiler...............

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için evet çok doğru huzurlu bir yaşam gerekiyor.Oda bizde yok maalesef.Babamın evine gidiyor sıkılıyorum diyor herkesin suratı asık haklı bende bekarken gittiğimde 20:30 da yataktaydım can sıkıntısından.Anne baba ayrılıyor ama çocuk çekiyor işte.Sonra düzgün psikoloji bekle sağlıklı yuva kurmasını iste.zor:(

öncelikle bırakmayı kendinin istemesi şart,sizin zorunuzla olmaz.
bu illeti birakan tanıdıklarınız varsa onlarla vakit geçirmesini sağlayın.
eğer tanıdık yoksa internette bu illeti bırakıp diğerlerine motive etmeye çalışanlar var
onlara ulaşın ve bir şekilde kardeşinizle irtibata geçirin.
eğer mümkünse kendibaşına bıraksın bunu başaranları daha önce okumuştum.
çünkü kayıtlar sicile işelidiği için iş bulmak zor oluyormuş
en önemlisi de inancınızı bilmiyorum ama eğer inançlı ise daha çok yönelmesi
dua namaz camii hutbeleri çok faydalı olur.
hatta böyle tadıklarınız varsa onlarla vakit geçirmesi de çok iyi olur.Allah şifa versin.
bu arada ne kullanıyor merak ettim.(bu duruma burada fazla yanıt alamayabilirsiniz lütfen googledan arattırın çok güzel bilgiler var.)

allah yardım etsin inşallah bırakır...
tedavi şart tabi ama en önemlisi kendisinin gerçekten bırakmak istemesi...

Merhabalar Aslında uzundur takip ediyorum ilk kez konu açıyorum.Kardesim 21 yaşında askerden yeni geldi gitmeden öncede biliyorduk madde kullandığını askerde düzelir dedik.askerde falanda kullandı hatta bir süre babam konuşmadı.Anne baba ayrı olarak büyüdük Üvey anne ile beraber.Annem başka br sehirdeydi biraz rahat olduğundan kaynaklı babam annemin yanında kalmamızı istemedi.Ortaokul ve liseyi yanıında bitirdim babamın,kardesimde benimle birlikteydi.Üvey anneyle anlaşmazlıklar,huzursuzluk annenin uzakta olması derken o zamandan izler kaldı elbet hayatımızda.Ben üniversite okudum 2 yıllık ÇIKIŞIMIN BU OLDUĞUNU FARKINDAYDIM,3,5 yıldrDA özel bir hastanede iyi bir konumdayım derken evlendim 1,5 yıldır evliyim ama kardesim bu illeti maalesef kullanıyor ne yzıkkı güçsüz kaldı bu konuda.Annem babam ben ve kardesim bir araya geldik konuştuk saatlerce olmadı,çocuk gibi üzerine düştük olmadı,Erenköy sinir hastalıklarına başvurduk haftanın bir kaç günü terapileri vardı ne gtti takip etmemize izin verdi ne ilaçları kullandı.Tamam diyor yapmayacağım diyor hopp aynı.Daha neler neler işte. En son bugün babamla birlikte çalışıyorlardı toptan işi yapıyorlardı babam istememiş yanında.Araba altında yola çıkıyor gidiyor içiyor çalışıyorum diye geri geliyor,müşterilerden aldığını çaktırmadan buna yatırıyor.Tamam yeri geliyor gercekten çalısıyor pazara gidiyor ama bunlarıda yapıyor.Ekmek teknesi polis bir yakalasa arabayı bağlarlar maddiyat cabası hayatı biter ya o kafada kaza yapsa düşünmek bile istemiyorum elimiz yüreğimizde sürekli.Bbunun bir tatmin olma aşaması yok çünkü bunu biliyroum yarın öbür gün parası biter farklı seylere başvurur.Pırıl pırıldır yüreği aslında merhametlidir benim kardesim:(Suan annemin yanında nasıl bir çözüm bulmalıyım kafam karısık fikri olan varsa lütfen yazsın.Tesekkür ederim şimdiden

Kenzul ars duasi 7 kez suya okuyup bunu icirin, ve bu uygulamayi 3 kez tekrarlayin. İnsaallah Rabbim sifa verir.
Birde durru meknun kasidesini buna niyet ederek araliksiz 7 gun 1 er kez okuyun.
Cok gecmis olsun.

Back