- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- Konu Sahibi dertlibaci
Ben de fakeciler hakkinda sosyal deney yapiyorum. Yaşlar, şehir ve egitim durumunu öğrenebilir miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde nefsim yok mu ? Bende iliskiye giremezmiydim ? Ben namusumla evlenmeyi istedim hep ve hala da istiyorum, kardesim gibi degil !!! Diger mesajlara cevap yazdigim gibi , benim icin namus sadece iliskiye girmek degil hirsizlik, dolandiricilik vs hersey namussuzluktur, evlilik oncesi iliskide dahilEvet senin gibiler sayesinde bu ulkede her yil binlerce kadin olduruluyor ya da intihara surukleniyor.
senin gibiler sayesinde gencecik kizlar bekaret takintisiyla kafayi yiyor.
senin gibiler sayesinde erkekler kendilerine her seyi hak gorup kadinlara 2. Sinif insan muamelesi yapiyor.
senin gibiler sayesinde kadinlar hala mal gibi alinip satiliyor.
senin gibiler namusu ahlaki kadinin vajinasinda aramaya devam ettikce bu toplum daha da dibe cokecek zaten.
daha sayayim mi?
Sen kardesinin yaptigindan utaniyormussun ya emin ol kardesin de senin gibi bir ablası oldugu icin utaniyordur
Ama hic örnek bir abla degilsin.. Senin gibiler kardesim nasil bu hale geldi duygulari nasil psikolojisi nasil der..Elhamdulilah , hem ahlakimla hem namusumla topluma örnek bir kizim , keske herkes benim gibi olabilse , olamadigi icinde toplum bu durumda zaten .
aferin. devam et bu görüşüne. sen ve senin gibiler böyle düşündükçe bir kızın mezarını hazırlasın insanlar. bir kürek toprağıda sen attın şu an.Benimde nefsim yok mu ? Bende iliskiye giremezmiydim ? Ben namusumla evlenmeyi istedim hep ve hala da istiyorum, kardesim gibi degil !!! Diger mesajlara cevap yazdigim gibi , benim icin namus sadece iliskiye girmek degil hirsizlik, dolandiricilik vs hersey namussuzluktur, evlilik oncesi iliskide dahil
Kesinlikle , bu da korktugum seylerden ,iştee açık ettin.
senin derdin o bu şu değil, sana laf gelecek diye korkman !
Bencil seni !
bastan sona kadar hata bi evlilik.. bir hatayi örtecem diye kizi yakacaklarya hadi onlar düşünüyor diyelim genç insanlar kanları kaynıyor gerçekleri göremiyorlar karşıdaki adam kötü bir adam belli ki yarın öbür gün sen bakire değilsin işte çocuk aldırdın diye dövse sövse ne olacak ki anne bunları düşünüyordur bence
baktım göremedim link versenebugun mynetdede haber olmus dunku o malum konu
bu konunun gıdısatı daha atraksıyonlu takıpdeyım
Bastirilmis cinsellikBenimde nefsim yok mu ? Bende iliskiye giremezmiydim ? Ben namusumla evlenmeyi istedim hep ve hala da istiyorum, kardesim gibi degil !!! Diger mesajlara cevap yazdigim gibi , benim icin namus sadece iliskiye girmek degil hirsizlik, dolandiricilik vs hersey namussuzluktur, evlilik oncesi iliskide dahil
hala daha direniyosun gezi diil burası yavrucum:)Benimde nefsim yok mu ? Bende iliskiye giremezmiydim ? Ben namusumla evlenmeyi istedim hep ve hala da istiyorum, kardesim gibi degil !!! Diger mesajlara cevap yazdigim gibi , benim icin namus sadece iliskiye girmek degil hirsizlik, dolandiricilik vs hersey namussuzluktur, evlilik oncesi iliskide dahil
Birak bu kardesim namusumuzu iki paralik etti ayaklarini.. bal gibi kiskanclik senin ki..Benimde nefsim yok mu ? Bende iliskiye giremezmiydim ? Ben namusumla evlenmeyi istedim hep ve hala da istiyorum, kardesim gibi degil !!! Diger mesajlara cevap yazdigim gibi , benim icin namus sadece iliskiye girmek degil hirsizlik, dolandiricilik vs hersey namussuzluktur, evlilik oncesi iliskide dahil
yasakmı baska konu yonlendırme bılmıyorum ama yazım muhtemelen ban yerım zaten konu sahıbı actırdı agzımıbaktım göremedim link versene
Benimde nefsim yok mu ? Bende iliskiye giremezmiydim ? Ben namusumla evlenmeyi istedim hep ve hala da istiyorum, kardesim gibi degil !!! Diger mesajlara cevap yazdigim gibi , benim icin namus sadece iliskiye girmek degil hirsizlik, dolandiricilik vs hersey namussuzluktur, evlilik oncesi iliskide dahil
aynen öyle ayrıca herkesin anası babası varken ablaya ot yemek düşerbastan sona kadar hata bi evlilik.. bir hatayi örtecem diye kizi yakacaklar
yasakmı baska konu yonlendırme bılmıyorum ama yazım muhtemelen ban yerım zaten konu sahıbı actırdı agzımı
http://www.mynet.com/my/yildiz.erta...HaberAlani&utm_campaign=MynetHome-altmanset11
Benimde nefsim yok mu ? Bende iliskiye giremezmiydim ? Ben namusumla evlenmeyi istedim hep ve hala da istiyorum, kardesim gibi degil !!! Diger mesajlara cevap yazdigim gibi , benim icin namus sadece iliskiye girmek degil hirsizlik, dolandiricilik vs hersey namussuzluktur, evlilik oncesi iliskide dahil
E birde dogursaydi !!Kardesiniz sizin gibi bir ailenin adini dusurmemek icin kurtaj olmak zorunda kaldi belkide.hic dusundunuz mu?
Ben sizi cok acimasiz buldum..oturup bi konusun yaninda olun kardesinizin...