Kardesim kurtaj olmus !

Evet senin gibiler sayesinde bu ulkede her yil binlerce kadin olduruluyor ya da intihara surukleniyor.
senin gibiler sayesinde gencecik kizlar bekaret takintisiyla kafayi yiyor.
senin gibiler sayesinde erkekler kendilerine her seyi hak gorup kadinlara 2. Sinif insan muamelesi yapiyor.
senin gibiler sayesinde kadinlar hala mal gibi alinip satiliyor.
senin gibiler namusu ahlaki kadinin vajinasinda aramaya devam ettikce bu toplum daha da dibe cokecek zaten.
daha sayayim mi?

Sen kardesinin yaptigindan utaniyormussun ya emin ol kardesin de senin gibi bir ablası oldugu icin utaniyordur :KK14:
Benimde nefsim yok mu ? Bende iliskiye giremezmiydim ? Ben namusumla evlenmeyi istedim hep ve hala da istiyorum, kardesim gibi degil !!! Diger mesajlara cevap yazdigim gibi , benim icin namus sadece iliskiye girmek degil hirsizlik, dolandiricilik vs hersey namussuzluktur, evlilik oncesi iliskide dahil

Kardesiniz sizin gibi bir ailenin adini dusurmemek icin kurtaj olmak zorunda kaldi belkide.hic dusundunuz mu?
Ben sizi cok acimasiz buldum..oturup bi konusun yaninda olun kardesinizin...

Elhamdulilah , hem ahlakimla hem namusumla topluma örnek bir kizim , keske herkes benim gibi olabilse , olamadigi icinde toplum bu durumda zaten .
Ama hic örnek bir abla degilsin.. Senin gibiler kardesim nasil bu hale geldi duygulari nasil psikolojisi nasil der..
Sen ise aile serefi diyorsun. Tamam bende kizardim ama önce bir dinlerdim kendimi yerine koyardim. onu dinleyecegine gitmissin annene yetistirmissin buraya yazmissin. kizin durumu ne umrunda degil..

Sanirim senin ki kiskanclik... "Ben dogru olan herseyi yaptim isteklerimi icime attim ama oh ne ala kardesim istedigini yapiyo" diye dusunuyorsun, aile serefi falan bahane...

Benimde nefsim yok mu ? Bende iliskiye giremezmiydim ? Ben namusumla evlenmeyi istedim hep ve hala da istiyorum, kardesim gibi degil !!! Diger mesajlara cevap yazdigim gibi , benim icin namus sadece iliskiye girmek degil hirsizlik, dolandiricilik vs hersey namussuzluktur, evlilik oncesi iliskide dahil
aferin. devam et bu görüşüne. sen ve senin gibiler böyle düşündükçe bir kızın mezarını hazırlasın insanlar. bir kürek toprağıda sen attın şu an.

ya hadi onlar düşünüyor diyelim genç insanlar kanları kaynıyor gerçekleri göremiyorlar karşıdaki adam kötü bir adam belli ki yarın öbür gün sen bakire değilsin işte çocuk aldırdın diye dövse sövse ne olacak ki anne bunları düşünüyordur bence
bastan sona kadar hata bi evlilik.. bir hatayi örtecem diye kizi yakacaklar

Bastirilmis cinsellik :KK66:
Yok sana sevismek unuttun mu sen namuslusun
Beton doktur o zarina bence hep dursun duvar gibi yoksa aile serefiniz ne olur

hala daha direniyosun gezi diil burası yavrucum:)

Birak bu kardesim namusumuzu iki paralik etti ayaklarini.. bal gibi kiskanclik senin ki..
Onun cesaret ettigi seye sen cesaret edememissin acisini kardesinden cikariyosun..

Sen ne istersen iste, baskalarina karisamaz ve onlari yargilayamazsin, eger inancliysan bunun ne anlama geldigini bilirsin :KK66:
senin namus anlayisin sana kalsin, istersen eline erkek eli degince vah namusum gitti ahlakim bozuldu diye karalar bagla, ama başkalarının namus bekciligini yapmak sana dusmez, hele yargilamak, dil uzatmak hic dusmez.
kisacasi sen kendi isine bak, kendini paketle kocana sakla, ama kardesin de olsa kimseyi ahlaksiz namussuz diye yargilama, haddin degil.

belki çok kötü şeyler yaşadı kardeşiniz anlamadan dinlemeden ne diye zorla evlendirme peşine düştünüz ki daha kötü şeyler olabilir belki evlenirse ne biliyorsunuz sizin düşündüğünüz kardeşiniz değil ailenizin adının kirlenmemesi yazık:KK12:

Kardeşinizde olsa insanların hayatını yargılayamazsınız.Herkes sizinle aynı düşünecek yaşayacak diye bir şey yok.Hayatınızda kaç kere kürtaj oldunuz.Hiç.O halde kızın ne hissettiğini biliyor musun?Belki vicdan azabı çekiyor belki çocuğu çok benimsemişti.Ya da tecavüze uğradı?Bunları biliyor musunuz ki kardeşini bu kadar kötülüyorsun.Bir ablaysan kardeşine resmen namussuz demekten vazgeç önce!Ayrıca sevdiği insanlar ilişki yaşar yaşamaz siz onu bu kadar kötüleme hakkına sahip değilsiniz.Ve sizi ilgilendirmez.İNSANLARI UYARABİLİR,YÖNLENDİREBİLİRSİNİZ FAKAT ZORLAYIP KENDİ DOĞRULARINIZI KABUL ETTİREMEZSİNİZ.

X