Kardesim kurtaj olmus !

tecrubeli bir uye benim fake olmadigimi coktan anlardi , bu forumda daha cok vakit gecirmen gerek bana gore ..
dertli dertli yazdıklarının başına gülücük koymayı biliyosun ama...........
bu konunun fake olduğunu anlayacak kadar çok vakit geçiriyorum hadi narş .......

ya hadi onlar düşünüyor diyelim genç insanlar kanları kaynıyor gerçekleri göremiyorlar karşıdaki adam kötü bir adam belli ki yarın öbür gün sen bakire değilsin işte çocuk aldırdın diye dövse sövse ne olacak ki anne bunları düşünüyordur bence

Elhamdulilah , hem ahlakimla hem namusumla topluma örnek bir kizim , keske herkes benim gibi olabilse , olamadigi icinde toplum bu durumda zaten .

dunya benım gıbı dusunenler yuzunden boyle demıyorda ...
o özguvenın kardesını cok korumus dogru yoldasın

alla alla ya nasıl bir ailesiniz siz de adınız hemen lekeleniverdi.kardeşime nasıl destek olayım demiyorsunuz da.pes valla bu kadarına da pessss

Gunahini kendisi cekicek elbette ama utancini da biz cekicez ? Bizim bu ailenin gunahi ne peki ? , 10 dk lik zevk icin benim hayatimin icine etmeye degdimi diye sormak isterdim kendisine ama annem izin vermiyor iste..

peki annen neden izin vermiyor kardesinle konusmana?
bir de anlamadigim konu, aslinda annen senden önce istemesi lazim degilmi, kardesinin namusunu kirleten adamla evlenmesini? neden bu kadar karsi cikiyor
sonucta aile senden önce annenin ailesi

Hayırdır, çeşitli internet sitelerine kadınların evlenmeden kürtaj yaptırmalarına tepkisi işte böyle diyerek, ha bir de KK kadınlarını küçümseyerek,ballandıra ballandıra malzememi yapacaksınız sayın bay ? Gidip az ötede oynayın.

Elhamdulilah , hem ahlakimla hem namusumla topluma örnek bir kizim , keske herkes benim gibi olabilse , olamadigi icinde toplum bu durumda zaten .

Evet senin gibiler sayesinde bu ulkede her yil binlerce kadin olduruluyor ya da intihara surukleniyor.
senin gibiler sayesinde gencecik kizlar bekaret takintisiyla kafayi yiyor.
senin gibiler sayesinde erkekler kendilerine her seyi hak gorup kadinlara 2. Sinif insan muamelesi yapiyor.
senin gibiler sayesinde kadinlar hala mal gibi alinip satiliyor.
senin gibiler namusu ahlaki kadinin vajinasinda aramaya devam ettikce bu toplum daha da dibe cokecek zaten.
daha sayayim mi?

Sen kardesinin yaptigindan utaniyormussun ya emin ol kardesin de senin gibi bir ablası oldugu icin utaniyordur

neden bunlari kabullenemiyorsunuz ? Bir abla olarak namus dusunme sadece erkekler icin olan birsey midir ? Bayanlar dusunemezmi paylasamazmi ?

bugun mynetdede haber olmus dunku o malum konu
bu konunun gıdısatı daha atraksıyonlu takıpdeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…