- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
-
- Konu Sahibi dertlibaci
dertli dertli yazdıklarının başına gülücük koymayı biliyosun ama...........tecrubeli bir uye benim fake olmadigimi coktan anlardi , bu forumda daha cok vakit gecirmen gerek bana gore ..
ya hadi onlar düşünüyor diyelim genç insanlar kanları kaynıyor gerçekleri göremiyorlar karşıdaki adam kötü bir adam belli ki yarın öbür gün sen bakire değilsin işte çocuk aldırdın diye dövse sövse ne olacak ki anne bunları düşünüyordur benceBir hata yapmis olabilir ama illa evlendirmek size mi düstü? Belki de evlilik düsünmüyorlardir..
Ne yani sirf hamile kaldi diye bebegi dogurup evlilik dusunmeyen insanlar evlensin mi?
Yerinde olsam kardesimi alirim karsima anlatirim bildigimi.. Evlenmek falan istiyorsa destek cikarim yok istemiyorsa da bir iki nasihat veririm ki hayatina bir ceki düzen versin..
Elhamdulilah , hem ahlakimla hem namusumla topluma örnek bir kizim , keske herkes benim gibi olabilse , olamadigi icinde toplum bu durumda zaten .
Haklisin , onun yuzunden ben evlenemiyecem , boyle bir kizin , ablasi olmakta utanc verici birsey benim icin .ay yavrum vah vah ...
bari kardeşinin rezilliği ortaya çıkmadan
"ana beni ever "de sen..
hem ilk abla dururken kardeş evlenmez.!
Gunahini kendisi cekicek elbette ama utancini da biz cekicez ? Bizim bu ailenin gunahi ne peki ? , 10 dk lik zevk icin benim hayatimin icine etmeye degdimi diye sormak isterdim kendisine ama annem izin vermiyor iste..
Hayırdır, çeşitli internet sitelerine kadınların evlenmeden kürtaj yaptırmalarına tepkisi işte böyle diyerek, ha bir de KK kadınlarını küçümseyerek,ballandıra ballandıra malzememi yapacaksınız sayın bay ? Gidip az ötede oynayın.Kizlar merhaba ! basliktanda anliyacaginiz gibi , kendimi korkunc bir oyunun icinde buldum , kardesimin erkek arkadasindan hamile oldugunu ve o cocugu kurtajla aldirttigini ogrendim , kendisinin benim bildigimden haberi yok , ogrendigimden beri ne yemek yiyebildim ne de birsey icebildim , ne yapacagimi bilmiyorum , bizim gibi bir ailenin adini bes paralik etmesinden korkuyorum,bu yuzdende anneme kardesimi evlendirmesini zorluyorum ama annem kendisi kabul etmiyor , benim yanimda kalicak onu evlendirmiyecem inat degilmi diyor , bende baska birinin duymasindan korkuyorum o yuzden en mantiklisi evlendirmemiz degilmi hamile kaldigi kisiyle ?Kendiisi resit bu arada .
Aklima gelmeyen basima geldi kizlar , haberlerde okudugum cinsden birsey basimiza geldi , Ne olur dualarinizi esirgemeyin ...
Su anlik annem disinda kimse bilmiyor ve bilmesini de istemiyorum o yuzden sizden yardim bekliyorum , akil akildan ustundur .
hehe :) ekşi ekşi espiri yaparım:)Keske bana deseydin bunu. H35 olsa bana derdi
Ekşi halt etmiş boş beleş hep aynı espiriler, halbuki ne cevherler var aramızda. Pörtlete pörtlete baktım 2 sn ateşlios muu diye
Derdin belli olduHaklisin , onun yuzunden ben evlenemiyecem , boyle bir kizin , ablasi olmakta utanc verici birsey benim icin .
Elhamdulilah , hem ahlakimla hem namusumla topluma örnek bir kizim , keske herkes benim gibi olabilse , olamadigi icinde toplum bu durumda zaten .
neden hiç şaşırmadım acaba:)Sansiniza cocuk dogurmayi dusunmuyorum zaten , sevinebilirsiniz :)
Hayırdır, çeşitli internet sitelerine kadınların evlenmeden kürtaj yaptırmalarına tepkisi işte böyle diyerek, ha bir de KK kadınlarını küçümseyerek,ballandıra ballandıra malzememi yapacaksınız sayın bay ? Gidip az ötede oynayın.
Haklisin , onun yuzunden ben evlenemiyecem , boyle bir kizin , ablasi olmakta utanc verici birsey benim icin .
Haklisin , onun yuzunden ben evlenemiyecem , boyle bir kizin , ablasi olmakta utanc verici birsey benim icin .
Keske bana deseydin bunu. H35 olsa bana derdi
nerden öğrendin bak üçüncü kez soruyorum bunu öğrenmek böyle kolay mı ?neden bunlari kabullenemiyorsunuz ? Bir abla olarak namus dusunme sadece erkekler icin olan birsey midir ? Bayanlar dusunemezmi paylasamazmi ?