- 29 Eylül 2014
- 8.893
- 16.677
-
- Konu Sahibi dertlibaci
Fransız asılı abd de okumuş olmayı sana kaptırmam
kardeşin göremez zaten annen görebiliyordur bunları o yüzden karşıdır diyorumIliskiye ggirdigi kisiyle evlenmek istiyor zaten , annem karsi
Bir erkek gibi derken? Gercekten ya erkeksin ya da sevgilin yok ki kardesine boyle davranarak hirsini ondan aliyorsun:) , benim gibi bir abla Allah herkesin basina versin , bir erkek gibi kardesimi koruyorum ama kendisi beniimle ayni odada bile uyumak istemiyor..
bugun baska bı konudada yazmıstımsenin gibilerin kızı olmasın, erkek olsun.. erkek yaparsa koç oluyor çünkü.
insanız, kusurluyuz, hatalarımız olabilir. önemli olan ders cıkarmaktır.
belkı de kıskanıyorsun kardesini, annen de kıskandıgını bildiği için inadına sana öyle cevap verdı belki de..
Gunahini kendisi cekicek elbette ama utancini da biz cekicez ? Bizim bu ailenin gunahi ne peki ? , 10 dk lik zevk icin benim hayatimin icine etmeye degdimi diye sormak isterdim kendisine ama annem izin vermiyor iste..bir abla (bence ablalik ikinci annelikdir, yeri gelir kardesine bir anneden, babadan yakin olur) böyle düsünüyorsa, neden ülkemde halende "namus" cinayetleri isleniyor diyede cok fazla düsünmemek lazim galiba...
kendi biriyle beraber olmussa bunun günahini kardesin cekecek, sen degil
sende lütfen namusdu, serefdi diye tutturup gencecik kizin basini yakma
dertli bacı o yorumun başındaki gülücük ne?:) , benim gibi bir abla Allah herkesin basina versin , bir erkek gibi kardesimi koruyorum ama kendisi beniimle ayni odada bile uyumak istemiyor..
Sansiniza cocuk dogurmayi dusunmuyorum zaten , sevinebilirsiniz :)bugun baska bı konudada yazmıstım
bende kısılere ıq testı yapılıp sonucunda evlenme ve cocuk yapma hakkı verılmelı
kardesıne boyle olanın annelıgını dusunemedım sımdı
kız dogar dogmaz tehlıke gozuyle bakılır
erkek dogar dogmaz o erkek ! olur
bılemedım sımdı :)
sonsuz kıskanclık ıcınde kendılerı
neyin utancı??? eğer siz bu görüşte olursanız tabi ki herkes ezer utandırır önce sizin dik durmanız lazımGunahini kendisi cekicek elbette ama utancini da biz cekicez ? Bizim bu ailenin gunahi ne peki ? , 10 dk lik zevk icin benim hayatimin icine etmeye degdimi diye sormak isterdim kendisine ama annem izin vermiyor iste..
istediği zaman evlenir o zaman. annende olayı biliyor karışmıyorsa susacaksınız. sizi aşar bu olayIliskiye ggirdigi kisiyle evlenmek istiyor zaten , annem karsi
dertli bacı o yorumun başındaki gülücük ne?
çok hoşuna gidiyo dimi böyle yazmamız sonra eksiye koyarsın baya yorum alır......of fake konu belli oldu .... ben kaçar...
Sansiniza cocuk dogurmayi dusunmuyorum zaten , sevinebilirsiniz :)
Malesef mezhebim genis degildir benim . Cok geri kafaliyim , namusluyum , turkum . Ama siz fransiz asilli abd de okumus , kral torunusunuz heralde bunlar size bayagi normal geliyor .
Gunahini kendisi cekicek elbette ama utancini da biz cekicez ? Bizim bu ailenin gunahi ne peki ? , 10 dk lik zevk icin benim hayatimin icine etmeye degdimi diye sormak isterdim kendisine ama annem izin vermiyor iste..
Elhamdulilah , hem ahlakimla hem namusumla topluma örnek bir kizim , keske herkes benim gibi olabilse , olamadigi icinde toplum bu durumda zaten .Burda bu kadar kadının mezhebi genis, bi siz seref, ahlak abidesisiniz oyle mi?
Bir kadinin genc yasta korunmasiz iliski yasayip hamile kalmasi, ablasinin ona destek olup bu zor gunlerini atlatmasi icin cabalayacagina, onu evlendirmeye calismasindan, aile serefini kirlettigini dusunmesinden daha normal.
bir dusunun ailece nerde yanlis yaptiniz ki bu kizcagiz kendini boyle bir duruma soktu? Hangi genc kadin ilk gebeligini kurtajla sonuclandirmak ister? Sizin o kafaniza gore yarattiginiz ahlak anlayisiniz yuzunden olmasin bu hatalari...
ne utancı konu sahibi. hırsızlıkmı yaptı,birinimi öldürdü.Gunahini kendisi cekicek elbette ama utancini da biz cekicez ? Bizim bu ailenin gunahi ne peki ? , 10 dk lik zevk icin benim hayatimin icine etmeye degdimi diye sormak isterdim kendisine ama annem izin vermiyor iste..
Keske bana deseydin bunu. H35 olsa bana derdiMalesef mezhebim genis degildir benim . Cok geri kafaliyim , namusluyum , turkum . Ama siz fransiz asilli abd de okumus , kral torunusunuz heralde bunlar size bayagi normal geliyor .
Ekşi halt etmiş boş beleş hep aynı espiriler, halbuki ne cevherler var aramızda. Pörtlete pörtlete baktım 2 sn ateşlios muu diyeevet şahsen benim mezhebim 3 oda bir salon:) senin gibi hiç olamamsından daha iyidir en azından kardeşimi bu durumda bırakmam dedemde paşadır benim ateşi ilk bulan o dur mesela adıda ATEŞLİOS büyük yunan tanrılarından sen bilmezsin bunları anlatıyorum tabi biz fransız diiliz yunanız battık mattık ama adımız yeter .... bana çok normal gelir böyle şeyler 500 tane kızkardeşim var hergün biri kürtaj olur bana söylemez alışkınım...