Kardesim kurtaj olmus !

bir abla (bence ablalik ikinci annelikdir, yeri gelir kardesine bir anneden, babadan yakin olur) böyle düsünüyorsa, neden ülkemde halende "namus" cinayetleri isleniyor diyede cok fazla düsünmemek lazim galiba...

kendi biriyle beraber olmussa bunun günahini kardesin cekecek, sen degil

sende lütfen namusdu, serefdi diye tutturup gencecik kizin basini yakma

:) , benim gibi bir abla Allah herkesin basina versin , bir erkek gibi kardesimi koruyorum ama kendisi beniimle ayni odada bile uyumak istemiyor..
Bir erkek gibi derken? Gercekten ya erkeksin ya da sevgilin yok ki kardesine boyle davranarak hirsini ondan aliyorsun

insanları ne zaman yaptıkları için yargılamayı bırakacaksınız gerçekten merak ediyorum. Bu onun hayatı ister kürtaj olur ister doğurur ister evlenir ister evlenmez. Kendi ağızınızla defalarca söylemişsiniz o benim kardeşim diye, evet o sizin kardeşiniz her hatasında(ki bu durum bana göre hata değil) eleştirip yanlış yaptın yaygaraları koparacağınıza, yanında olun, dinleyin, destek çıkın. Elalemin görüşlerini hayatınızın merkezinde tutmaya devam ederseniz inanın hiç bir zaman mutlu olamazsınız

bugun baska bı konudada yazmıstım
bende kısılere ıq testı yapılıp sonucunda evlenme ve cocuk yapma hakkı verılmelı
kardesıne boyle olanın annelıgını dusunemedım sımdı
kız dogar dogmaz tehlıke gozuyle bakılır
erkek dogar dogmaz o erkek ! olur
bılemedım sımdı :)
sonsuz kıskanclık ıcınde kendılerı

Gunahini kendisi cekicek elbette ama utancini da biz cekicez ? Bizim bu ailenin gunahi ne peki ? , 10 dk lik zevk icin benim hayatimin icine etmeye degdimi diye sormak isterdim kendisine ama annem izin vermiyor iste..

:) , benim gibi bir abla Allah herkesin basina versin , bir erkek gibi kardesimi koruyorum ama kendisi beniimle ayni odada bile uyumak istemiyor..
dertli bacı o yorumun başındaki gülücük ne?
çok hoşuna gidiyo dimi böyle yazmamız sonra eksiye koyarsın baya yorum alır......of fake konu belli oldu .... ben kaçar...

Sansiniza cocuk dogurmayi dusunmuyorum zaten , sevinebilirsiniz :)

Gunahini kendisi cekicek elbette ama utancini da biz cekicez ? Bizim bu ailenin gunahi ne peki ? , 10 dk lik zevk icin benim hayatimin icine etmeye degdimi diye sormak isterdim kendisine ama annem izin vermiyor iste..
neyin utancı??? eğer siz bu görüşte olursanız tabi ki herkes ezer utandırır önce sizin dik durmanız lazım

Cidden üzücü bı durum..Kardesnz içinde ailenz içinde uzuldm.Ne kardeşnzn nede sizn psıkolojnz iyi degldr.Ama esas travmayı kardeşnz atlatmştr..İsteyerek yapmış olsa.aldrmış olsada onun acısı farkldr.İlerıkı mesajlarda kardeşm evden de kaçtı,madde de kullandı yazmşsnz.Bence çok saglıklı duşünemıyor.Ve desevgılısı de arkadas cevresı de bana tehlıkelı gıbı geldı..Yapacagnz onunla ınatlaşmak degl annenızle konuşun..Şefkatle yanasşn yoksa daha kotu şeyler olmasın..Kardesnzı kazanmaya çalışn lutfen..Yapıcı olun..Onun başına bişey gelse yıne siz üzülursnz.

Malesef mezhebim genis degildir benim . Cok geri kafaliyim , namusluyum , turkum . Ama siz fransiz asilli abd de okumus , kral torunusunuz heralde bunlar size bayagi normal geliyor .

Burda bu kadar kadının mezhebi genis, bi siz seref, ahlak abidesisiniz oyle mi?
Bir kadinin genc yasta korunmasiz iliski yasayip hamile kalmasi, ablasinin ona destek olup bu zor gunlerini atlatmasi icin cabalayacagina, onu evlendirmeye calismasindan, aile serefini kirlettigini dusunmesinden daha normal.
bir dusunun ailece nerde yanlis yaptiniz ki bu kizcagiz kendini boyle bir duruma soktu? Hangi genc kadin ilk gebeligini kurtajla sonuclandirmak ister? Sizin o kafaniza gore yarattiginiz ahlak anlayisiniz yuzunden olmasin bu hatalari...

ay yavrum vah vah ...
bari kardeşinin rezilliği ortaya çıkmadan
"ana beni ever "de sen..

hem ilk abla dururken kardeş evlenmez.!

Bir hata yapmis olabilir ama illa evlendirmek size mi düstü? Belki de evlilik düsünmüyorlardir..
Ne yani sirf hamile kaldi diye bebegi dogurup evlilik dusunmeyen insanlar evlensin mi?

Yerinde olsam kardesimi alirim karsima anlatirim bildigimi.. Evlenmek falan istiyorsa destek cikarim yok istemiyorsa da bir iki nasihat veririm ki hayatina bir ceki düzen versin..

Elhamdulilah , hem ahlakimla hem namusumla topluma örnek bir kizim , keske herkes benim gibi olabilse , olamadigi icinde toplum bu durumda zaten .

ne utancı konu sahibi. hırsızlıkmı yaptı,birinimi öldürdü.
ayrıca eline davul alıp ben sevgilimle yattım ahali diye mahalleyemi ilan etti. ne utancı.

Malesef mezhebim genis degildir benim . Cok geri kafaliyim , namusluyum , turkum . Ama siz fransiz asilli abd de okumus , kral torunusunuz heralde bunlar size bayagi normal geliyor .
Keske bana deseydin bunu. H35 olsa bana derdi
Ekşi halt etmiş boş beleş hep aynı espiriler, halbuki ne cevherler var aramızda. Pörtlete pörtlete baktım 2 sn ateşlios muu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…