Kardesim kurtaj olmus !

Malesef mezhebim genis degildir benim . Cok geri kafaliyim , namusluyum , turkum . Ama siz fransiz asilli abd de okumus , kral torunusunuz heralde bunlar size bayagi normal geliyor .

Kral torunu değilim ama banada normal geldi.
Bende Türk'üm ama geri kafalı değilim.
Namus dediğin şey değerlerine sahip çıkınca olur başından atıp üstünü kapatınca değil.

Geri kafalısında internette ne arıyosun.
Çek modemin fişini at telefonunu da denize. Aaa olmaz dimi lazım.

Yediğin Yemeğin fotoğrafını koyacaksın onun bunun resmini beğeneceksin seni beğenmelerini isteyeceksin.

Bu modernlik ama dimi ?

Geçelim bu işleri

Kız dur lafı bana sokmuş. Celallenme.

Inan bende bilmiyorum , sevgi desen sevgi gorduk , para desen allaha sukur , sorun nedir bende bilmiyorum ..
belki sizin bilmediğiniz bir şeyler vardır tıbbı yardım aldınız mı bu arada durumu normal gören biri olarak geniş mezhepli kelimesini gerçekten kabul ve tasvip etmiyorum biraz daha sakin olursanız

Tesekkur ederim , Empati cok onemli , diger yazan uyeler sanki turkiyede yasamiyor , o kadar normal ki ! Bana ne diyemiyorum cunku kardesim , ama anlatamiyorum kimseye malesef .

Malesef mezhebim genis degildir benim . Cok geri kafaliyim , namusluyum , turkum . Ama siz fransiz asilli abd de okumus , kral torunusunuz heralde bunlar size bayagi normal geliyor .
ne alaka. sadece namus cinayetlerinin olduğu ülkede sevdiğğyle beraber olmuş bir kıza namussuz demiyoruz.
bunu defalarca dillendirmiyıoruz ki birileri bunu kabul edip o kızları kara toprağa gömmesin

Suphanallah ! , ZORLA yaptirilan birsey yok ortada , kendisi kosa kosa evlenir zaten , mesela annemin istememesi !
biraz düşünsene kardeşin o adamla evlense kardeşini hergün dövse sövse kürtaj olayı bu bekaret olaylarını yüzüne çarpsa aşağılasa dursa hatta öldürse ne olur ? anneniz bunları düşünmüş olabilir mi acaba ?

:) , benim gibi bir abla Allah herkesin basina versin , bir erkek gibi kardesimi koruyorum ama kendisi beniimle ayni odada bile uyumak istemiyor..

Bu ülkede kadınlar bile bu kafada iken ben erkeklere nasıl kızayım ? Her gün kadınlar öldürülüyor her gün !

Sevgilisini istemiyorsunuz o kadar kötü biri gözünüzde ama sırf sevişti diye evlendirmeye mi çalışıyorsunuz? Herkes kendi zarıyla ilgilensin. Sen seninkini istediğin kadar koruyabilirsin, sevgilisiyle sevişti diye bu onu korkunç bir yaratık yapmaz.
Bebeğini aldırmak zorunda kalması onun için zaten bir travmadır, destek olmayacaksanız uzak durun kendini toparlasın.

ıtıraflar ıtıraflar...cok ıyı ablaymıs kardesını koruyormus ama kardesı kendısıyle aynı odada bıle uyumak ıstemıyormus..
ben olsam bende uyumazdım

senin gibilerin kızı olmasın, erkek olsun.. erkek yaparsa koç oluyor çünkü.
insanız, kusurluyuz, hatalarımız olabilir. önemli olan ders cıkarmaktır.
belkı de kıskanıyorsun kardesini, annen de kıskandıgını bildiği için inadına sana öyle cevap verdı belki de..

ve sanki bu hatadan zevk almış bir halin var. kıskanclıktan dolayı!

Iliskiye ggirdigi kisiyle evlenmek istiyor zaten , annem karsi

Kız reşitmiş. Kime ne anlamıyorum. Herkesin kendi hayatı. Kız istese evlenemez mi sanki??? Zorla evlendirin de ya dövülsün, ya intihar etsin, yada ilk fırsatta boşansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…