- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.749
-
- Konu Sahibi dertlibaci
Malesef mezhebim genis degildir benim . Cok geri kafaliyim , namusluyum , turkum . Ama siz fransiz asilli abd de okumus , kral torunusunuz heralde bunlar size bayagi normal geliyor .
Kız dur lafı bana sokmuş. Celallenme.evet şahsen benim mezhebim 3 oda bir salon:) senin gibi hiç olamamsından daha iyidir en azından kardeşimi bu durumda bırakmam dedemde paşadır benim ateşi ilk bulan o dur mesela adıda ATEŞLİOS büyük yunan tanrılarından sen bilmezsin bunları anlatıyorum tabi biz fransız diiliz yunanız battık mattık ama adımız yeter .... bana çok normal gelir böyle şeyler 500 tane kızkardeşim var hergün biri kürtaj olur bana söylemez alışkınım...
belki sizin bilmediğiniz bir şeyler vardır tıbbı yardım aldınız mı bu arada durumu normal gören biri olarak geniş mezhepli kelimesini gerçekten kabul ve tasvip etmiyorum biraz daha sakin olursanızInan bende bilmiyorum , sevgi desen sevgi gorduk , para desen allaha sukur , sorun nedir bende bilmiyorum ..
Tesekkur ederim , Empati cok onemli , diger yazan uyeler sanki turkiyede yasamiyor , o kadar normal ki ! Bana ne diyemiyorum cunku kardesim , ama anlatamiyorum kimseye malesef .Ne kadar reşit olduğu da önemli.. Yorumları okumadım. Ancak 18 yaşında mi reşit 25 yaşında mi atıyorum. 17 yaşında bir kız kardeşim var ben de yikilirdim. Hem ailem açısından hem onun bunca şeyi tek başına yaşamasından. Çok zor bir durum. Empati kurunca gerçekten aşırı üzüldüm... O reşit size ne diyemicem ama abla gibi konusmalisiniz bence kardesinizle olayları onun için daha zor hale getirmeye gerek yok ama... ama işte. Zor bir durum
ne alaka. sadece namus cinayetlerinin olduğu ülkede sevdiğğyle beraber olmuş bir kıza namussuz demiyoruz.Malesef mezhebim genis degildir benim . Cok geri kafaliyim , namusluyum , turkum . Ama siz fransiz asilli abd de okumus , kral torunusunuz heralde bunlar size bayagi normal geliyor .
Saygisizlik yapmadan elestiri yapabilirsin ama herseyin bir siniri var rica ediyorum
İstemezse istemesinSuphanallah ! , ZORLA yaptirilan birsey yok ortada , kendisi kosa kosa evlenir zaten , mesela annemin istememesi !
biraz düşünsene kardeşin o adamla evlense kardeşini hergün dövse sövse kürtaj olayı bu bekaret olaylarını yüzüne çarpsa aşağılasa dursa hatta öldürse ne olur ? anneniz bunları düşünmüş olabilir mi acaba ?Suphanallah ! , ZORLA yaptirilan birsey yok ortada , kendisi kosa kosa evlenir zaten , mesela annemin istememesi !
:) , benim gibi bir abla Allah herkesin basina versin , bir erkek gibi kardesimi koruyorum ama kendisi beniimle ayni odada bile uyumak istemiyor..Kızkardeşinizin yaşamış olduğu travma veya masum bir bebeğin ölmesi değilde elalemin duyması mı tek derdiniz?
Nasıl başınıza gelmiş böyle birşey ben anlatayım.
Evde sevgi göremeyen bir birey (sizin gibi bir ablayla başetmek zordur muhakkak) dışarda sevgi arayışındayken bir hata yapmış olabilir.
Anneniz akıllı bir kadına benziyor,umarım sizin gazınıza gelmez.
pardon:) bana sandım:)Kız dur lafı bana sokmuş. Celallenme.
Fransız asılı abd de okumuş olmayı sana kaptırmampardon:) bana sandım:)
neden uyumuyor. bir düşünsek mi:) , benim gibi bir abla Allah herkesin basina versin , bir erkek gibi kardesimi koruyorum ama kendisi beniimle ayni odada bile uyumak istemiyor..
acaba neden?:) , benim gibi bir abla Allah herkesin basina versin , bir erkek gibi kardesimi koruyorum ama kendisi beniimle ayni odada bile uyumak istemiyor..
Iliskiye ggirdigi kisiyle evlenmek istiyor zaten , annem karsibiraz düşünsene kardeşin o adamla evlense kardeşini hergün dövse sövse kürtaj olayı bu bekaret olaylarını yüzüne çarpsa aşağılasa dursa hatta öldürse ne olur ? anneniz bunları düşünmüş olabilir mi acaba ?