- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
- Konu Sahibi dertlibaci
nicke gel
dertli bacı gerçekten de size dert olmuş... gerçekten kardeşini mi düşünüyorsun acaba?
dertli bacı gerçekten de size dert olmuş... gerçekten kardeşini mi düşünüyorsun acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yeni uye oldugun icin bilmiyorsundur belkiMalesef mezhebim genis degildir benim . Cok geri kafaliyim , namusluyum , turkum . Ama siz fransiz asilli abd de okumus , kral torunusunuz heralde bunlar size bayagi normal geliyor .
cepalarınızdan anladığım kadarıyla kardeşinizin baya bir olayı var merakımı mazur görürseniz bunların nedeninine inmeyi denediniz mi?? neden siz değil de o yapıyor mesela?Kardesim zamaninda kalbimi cok kirdi , beni onceden yaptigi hatalar yuzunden tamamen kaybetti zaten , bu saatten sonra gozumde bir kedinin degeri ondan daha cok var,
Daha buyuk ne hata yapabilir diye dusunuyorumda ? Sizce bundan daha buyuk ne hata yapabilir ? , evden mi kacabilir ? Kacti zaten? Madde mi kullanir? Kullandi da zor biraktirdik .
Amin, kendi hayatimi bir degersiz icin vericek degilim , bir kere yasiyorum onuda hapislerde geciremem , benim amacim bu olayi en hasarsiz sekilde atlatmak
Elinden tutatsam yuz vermis olurum , yine devam eder yaptigina .
Namus bir butundur , hirsizlikta namussuzluktur , bir erkekle yatmak ta namussuzlukdur bana gore . ikisinin birbirninden farki yok .
Yorum yapma o zaman ,çeker vururum, tak taak !!!
sansasyonel bir konu ve gerçek olduğunu düşünmüyorum
evet şahsen benim mezhebim 3 oda bir salon:) senin gibi hiç olamamsından daha iyidir en azından kardeşimi bu durumda bırakmam dedemde paşadır benim ateşi ilk bulan o dur mesela adıda ATEŞLİOS büyük yunan tanrılarından sen bilmezsin bunları anlatıyorum tabi biz fransız diiliz yunanız battık mattık ama adımız yeter .... bana çok normal gelir böyle şeyler 500 tane kızkardeşim var hergün biri kürtaj olur bana söylemez alışkınım...Malesef mezhebim genis degildir benim . Cok geri kafaliyim , namusluyum , turkum . Ama siz fransiz asilli abd de okumus , kral torunusunuz heralde bunlar size bayagi normal geliyor .
Kardesim zamaninda kalbimi cok kirdi , beni onceden yaptigi hatalar yuzunden tamamen kaybetti zaten , bu saatten sonra gozumde bir kedinin degeri ondan daha cok var,
Daha buyuk ne hata yapabilir diye dusunuyorumda ? Sizce bundan daha buyuk ne hata yapabilir ? , evden mi kacabilir ? Kacti zaten? Madde mi kullanir? Kullandi da zor biraktirdik .
Amin, kendi hayatimi bir degersiz icin vericek degilim , bir kere yasiyorum onuda hapislerde geciremem , benim amacim bu olayi en hasarsiz sekilde atlatmak
Elinden tutatsam yuz vermis olurum , yine devam eder yaptigina .
Namus bir butundur , hirsizlikta namussuzluktur , bir erkekle yatmak ta namussuzlukdur bana gore . ikisinin birbirninden farki yok .
Basiniza gelsinde bir gun sosyal deneyi gorursunuz , allah sakasini bile yaptirtmasin kimseye..
turkum dogruyum calıskanım ilkemMalesef mezhebim genis degildir benim . Cok geri kafaliyim , namusluyum , turkum . Ama siz fransiz asilli abd de okumus , kral torunusunuz heralde bunlar size bayagi normal geliyor .
Benim namus anlayışım sizinkine uymuyor diye beni "ben namusluyum" filan diyerek beni mezhebi geniş ve namussuz addedemezsiniz. Haddinizi bilin !Malesef mezhebim genis degildir benim . Cok geri kafaliyim , namusluyum , turkum . Ama siz fransiz asilli abd de okumus , kral torunusunuz heralde bunlar size bayagi normal geliyor .
Inan bende bilmiyorum , sevgi desen sevgi gorduk , para desen allaha sukur , sorun nedir bende bilmiyorum ..cepalarınızdan anladığım kadarıyla kardeşinizin baya bir olayı var merakımı mazur görürseniz bunların nedeninine inmeyi denediniz mi?? neden siz değil de o yapıyor mesela?
Ooo bedduamiz da var yaniBasiniza gelsinde bir gun sosyal deneyi gorursunuz , allah sakasini bile yaptirtmasin kimseye..
Saygisizlik yapmadan elestiri yapabilirsin ama herseyin bir siniri var rica ediyorumturkum dogruyum calıskanım ilkem
kucuklerımı korumak
nasıl sacmaladın varya
bızler mıdesı genıs hergun bı adamla yatan ınsanlarız ya
konu kesın fake bu kısı bukadar supersonık olamaz kapasıtesı yetmez
Fake bu yanicke gel
Inan bende bilmiyorum , sevgi desen sevgi gorduk , para desen allaha sukur , sorun nedir bende bilmiyorum ..
evet şahsen benim mezhebim 3 oda bir salon:) senin gibi hiç olamamsından daha iyidir en azından kardeşimi bu durumda bırakmam dedemde paşadır benim ateşi ilk bulan o dur mesela adıda ATEŞLİOS büyük yunan tanrılarından sen bilmezsin bunları anlatıyorum tabi biz fransız diiliz yunanız battık mattık ama adımız yeter .... bana çok normal gelir böyle şeyler 500 tane kızkardeşim var hergün biri kürtaj olur bana söylemez alışkınım...