- Konu Sahibi dertlibaci
fake.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az önceki konuda konu sahibi büyük harfle yazdığı için öyle yorum yaptığınızı düşünmüştüm. Forumda büyük harf bağırmak anlamına geldiği için yasaktır.
evlenip evlenmemesi sizi ilgilendirmez. reşit çünkü. istiyorsa evlenir istemiyorsa evlenmez.Kizlar merhaba ! basliktanda anliyacaginiz gibi , kendimi korkunc bir oyunun icinde buldum , kardesimin erkek arkadasindan hamile oldugunu ve o cocugu kurtajla aldirttigini ogrendim , kendisinin benim bildigimden haberi yok , ogrendigimden beri ne yemek yiyebildim ne de birsey icebildim , ne yapacagimi bilmiyorum , bizim gibi bir ailenin adini bes paralik etmesinden korkuyorum,bu yuzdende anneme kardesimi evlendirmesini zorluyorum ama annem kendisi kabul etmiyor , benim yanimda kalicak onu evlendirmiyecem inat degilmi diyor , bende baska birinin duymasindan korkuyorum o yuzden en mantiklisi evlendirmemiz degilmi hamile kaldigi kisiyle ?Kendiisi resit bu arada .
Aklima gelmeyen basima geldi kizlar , haberlerde okudugum cinsden birsey basimiza geldi , Ne olur dualarinizi esirgemeyin ...
Su anlik annem disinda kimse bilmiyor ve bilmesini de istemiyorum o yuzden sizden yardim bekliyorum , akil akildan ustundur .
dunyanın sonu degıl ya yetıskın bıreyler ıstedıklerı gıbı yasasınlar , sıze ne kı, namus bekcılıgı yapmak sıze mı dustu, kardesınız bıle olsa onun ozelıne karısamazsınız.Kizlar merhaba ! basliktanda anliyacaginiz gibi , kendimi korkunc bir oyunun icinde buldum , kardesimin erkek arkadasindan hamile oldugunu ve o cocugu kurtajla aldirttigini ogrendim , kendisinin benim bildigimden haberi yok , ogrendigimden beri ne yemek yiyebildim ne de birsey icebildim , ne yapacagimi bilmiyorum , bizim gibi bir ailenin adini bes paralik etmesinden korkuyorum,bu yuzdende anneme kardesimi evlendirmesini zorluyorum ama annem kendisi kabul etmiyor , benim yanimda kalicak onu evlendirmiyecem inat degilmi diyor , bende baska birinin duymasindan korkuyorum o yuzden en mantiklisi evlendirmemiz degilmi hamile kaldigi kisiyle ?Kendiisi resit bu arada .
Aklima gelmeyen basima geldi kizlar , haberlerde okudugum cinsden birsey basimiza geldi , Ne olur dualarinizi esirgemeyin ...
Su anlik annem disinda kimse bilmiyor ve bilmesini de istemiyorum o yuzden sizden yardim bekliyorum , akil akildan ustundur .
Kardeşinin adı kurtulsun diye değil, duyarsa ailesinin adı kirlenir; onunla da evlenmek isteyen olmaz diye.yani kardeşiniz kürtaj olmuş .... size bile söyleyememiş kimbilir ne acılar ne yanlızlıklar çekti şu an ne durumda yüzü belki gülüyo ama ruhu yaralı siz adı kurtulsun diye evlendirme derdindesiniz
yahu bi oturup dinleyin kızı başına ne geldi ne halde ????????? çok bencilce bi yaklaşım elalem ne der.... offf yaaaaa..... diyecek bir şey bulamıyorum kardeşinize bildiğinizi söyleyin oturup dinleyin bi kızı............
Kizlar merhaba ! basliktanda anliyacaginiz gibi , kendimi korkunc bir oyunun icinde buldum , kardesimin erkek arkadasindan hamile oldugunu ve o cocugu kurtajla aldirttigini ogrendim , kendisinin benim bildigimden haberi yok , ogrendigimden beri ne yemek yiyebildim ne de birsey icebildim , ne yapacagimi bilmiyorum , bizim gibi bir ailenin adini bes paralik etmesinden korkuyorum,bu yuzdende anneme kardesimi evlendirmesini zorluyorum ama annem kendisi kabul etmiyor , benim yanimda kalicak onu evlendirmiyecem inat degilmi diyor , bende baska birinin duymasindan korkuyorum o yuzden en mantiklisi evlendirmemiz degilmi hamile kaldigi kisiyle ?Kendiisi resit bu arada .
Bu konu bana fake gibi geldi.. Niye ki acep
Kadinda ayni benim gibi ne yiyor ne iciyor ne konusuyor , ummadigi tas bas yardi iste..annenizin tepkisi ne?
O dinlenme faslini coktan gecti , biz konusmak istedigimizde cok guvendigi insanlara gitti , ne hali varsa gorsun demek isterdim ama ayni kandaniz malesefyani kardeşiniz kürtaj olmuş .... size bile söyleyememiş kimbilir ne acılar ne yanlızlıklar çekti şu an ne durumda yüzü belki gülüyo ama ruhu yaralı siz adı kurtulsun diye evlendirme derdindesiniz
yahu bi oturup dinleyin kızı başına ne geldi ne halde ????????? çok bencilce bi yaklaşım elalem ne der.... offf yaaaaa..... diyecek bir şey bulamıyorum kardeşinize bildiğinizi söyleyin oturup dinleyin bi kızı............
Gule oynaya gider , defalarca karsi ciktik o cocukla sevgili olmasina , demek buyukler bos yere koonusmuyorKardeşinizle konuştunuz mu? Evlenmek istiyor mu?
istiyor canim , annem en basindan beri karsiydi sevgili olmalarina .Allah sabirlar versin.. cok aci bisey yasanmis.. evlenmeyi istiyor mu o kisiyle kardesiniz?
yasi 18 den buyuk evet ,kardeşinizin üzerine gitmeyin, kaç yaşında çok mu küçük inş 18 üzeridir
Tecavuze ugramamis canim , bilerek isteyerek ilk iliskisini onla yasamis ve bir kac ay sonra da hamile kalmis..ÖNCE BİR KARDEŞİNİZLE KONUŞUP İŞİN ASLINI ASTARINI ÖĞRENSEYDİNİZ. KIZ BELKİ TECAVÜZE UĞRADI BELKİ ŞUAN TEHDİT EDİLİYOR. NELER YAŞADIĞINI BİLEMESSİNİZ Kİ. YAPMANIZ GEREKEN TEK ŞEY KARDEŞİNİZLE OTURUP KONUŞMAK.
ZORLA evlendirmek diye birsey soylemedim , kendisi isteyerek birlikte olmus ve birlikte oldugu kisiyi seviyor , o cocuk icin annemi karsinia aldiKardeşinizin ruhunda kimbilir neler oluyor sizin derdiniz ailemiz laf gelmesin?!! Gerçekten kardeşini seven bir abla!!!
Bırakın elalemi zorla evlendirmeyi falan kıza destek olun.
yazdiklarimi iyi oku , annemin herseyden haberi varbakalım hamile bırakan kişi onula evlenecek mı, bakalım kardeşin evlenecek mi?
yahu sana ne oluyor namus şovalyesi kesilmişsin?
çok dert edıyorsan annene anlat gerisini o düşünsün o zaman
dertlibacı, tühh namusunuz da gitti. annen de evlendirmek istemıyor. ne olacak şimdi?
sen de olmasan rezil olmuştunuz herkese.
sen saklamazsan yandı ailen.[/QUOTE
Kadının namusu zaten iki bacak arasındadır o gitti mi bitmiştir dimi . Erkeğin de şanındandır zaten bir kadınla beraber olmak. İki kişi yapar erkeğin sırtına vurulur kadının adı çıkar. Ah ah çok kızıyorum
evet haklısın geniş düşünmek lazım...Kardeşinin adı kurtulsun diye değil, duyarsa ailesinin adı kirlenir; onunla da evlenmek isteyen olmaz diye.
Bilgi kesin , kimse zor durumda kaldigi icin iliskiye girmez , hele bunu defalarca yapmaz , ustelik hamile kalmaz lutfen fakir edebiyati yapmayin , herseyi istegiyle yapmis .siz nereden öğrendiniz hani sormak istediğim şu kolay bir kaynaktan mı herkes öğrenebilir mi??? bilgi kesin mi??? ve lütfen bildiğinizi kıza çaktırmayın bakın siz bile yemeden içmeden kesilmişsiniz bir de onu düşünün kimbilir ne durumda kaldı da böyle bir şey yaptı psikolojisi çok kötüdür
bu daha kötü ya...Cannim niyetim akil edinmek , ne fake i
Kadinda ayni benim gibi ne yiyor ne iciyor ne konusuyor , ummadigi tas bas yardi iste..
O dinlenme faslini coktan gecti , biz konusmak istedigimizde cok guvendigi insanlara gitti , ne hali varsa gorsun demek isterdim ama ayni kandaniz malesef
Gule oynaya gider , defalarca karsi ciktik o cocukla sevgili olmasina , demek buyukler bos yere koonusmuyor
istiyor canim , annem en basindan beri karsiydi sevgili olmalarina .
yasi 18 den buyuk evet ,
Tecavuze ugramamis canim , bilerek isteyerek ilk iliskisini onla yasamis ve bir kac ay sonra da hamile kalmis..
ZORLA evlendirmek diye birsey soylemedim , kendisi isteyerek birlikte olmus ve birlikte oldugu kisiyi seviyor , o cocuk icin annemi karsinia aldi
yazdiklarimi iyi oku , annemin herseyden haberi var
siz nasıl öğrendiniz peki ? yapabilir cahil genç arkadaşlarımızı hergün okuyoruz burada bir hatayla kötü fotolarını atıyorlar karşı taraf da bunu kullanarak herşeyi yapıyor bile isteye yaptıysa da yetişkin bir insan artıkBilgi kesin , kimse zor durumda kaldigi icin iliskiye girmez , hele bunu defalarca yapmaz , ustelik hamile kalmaz lutfen fakir edebiyati yapmayin , herseyi istegiyle yapmis .