Kardesim kurtaj olmus !

Kız kardeşim yok, ki olsaydı karşıma alıp konuşur birlikte çözüm arardım. Sonuçta abla anne yarısıdır.

var ve aynen
kardesim icin canimi veririm elin adaminin uc kurusa degmez oldugunu da duunuyorsam birakin evlenmesni hamile haliyle sahip cikar o cocuga da bakarim ..bu kadar olmaz..
insan omce kardesinin huzurunu mutlulugunu gelexegini dusunur elalem ne derse desin

nick çok manidarmış yav dertli bacı

adeta bir falcı bacı yetiş bacıyı çağırıştırdı bana

kardeşin dert etmiyor evlenmeyi sen derdine düşmüşsün

sana düşmez ki istemiyorsa istemediği biriyle evlenmesin

Benim erkek kardesim mantar kapmis. Birgun geldi abla sana bir sey diyecegim ama ne olursun kizma dedi. Ben korunmadan bir kizla cinsel iliskiye girdim. Cinsel organimin cevresinde kahverengi lekeler cikti dedi. Korkmus belli her halinden. Once kizdim nasil korunmazsin diye tuttugum gibi doktora goturdum. Hepatit b,c, Allah korusun Aids, bel soguklugu, frengi, idrar testleri hepsini yaptirdim. Temiz cikti meger konserdeki umumi tuvaletlerden kapmis ( 1 hafta once arkadaslariyla festivale gitmislerdi, tuvaletler lesmis) , cinsel yolla bulasmasindan cok pis umumi tuvaletlerden bulasmis olabilecegini soyledi doktor zaten, bir kremle gecti sonucta. Derin bir oh cektikten sonra neden dikkat etmedigini, dikkat etmezse basina gelebilcekleri anlattim tek tek. Duygularin onemli oldugunu her onune gelenle cinselligi yasamasinin onun duygularini koreltebilecegini, kadinlara yalan soylememesi gerektigini, bana yapilsa benim ne kadar uzulecegimi, resit olmayan bir kadinla cinsel iliskiye girmemesi gerektigini her seyi konustuk. Kardesim kadin olsaydi da aynisini yapardim. Ben yonu gosterdim uzerime duseni yaptim, gerisini kendi bilirdi. Kardesim de resitti, birlikte oldugu kisi de kendinden oldukca buyukmus bu arada ama yardima ihtiyaci vardi. Her detayi bir bir anlattim elden baska ne gelebilir.
Dipnot: hamile kalma ve aldirmak istememe olasiligini da anlattim. Hayat gullik gulistanlik degil, bir bakmissin baba olmussun dedim iyice tirsmisti cocuk : D

Hay yaşa! Abla dediğin bu işte ya.Benimde erkek kardeşim var,kız kardeşimde olsa böyle bişey başına gelse yorumlarımda yazdıklarımdan farklı hiç bişey yazmazdım.Gerçekten Allah bazı insanlara herşeyden önce vicdan merhamet versin.Belki kız kardeşinin ilişki yaşadığı biri aslında kötü biri? Zorla evlendirmeye çalışmak nedir be kardeşim.Bi hata yapmış diyede yani önce sen bi çocuğu tanı bari.Ay yok gerçekten çok sinirlendim böyle insanlara hiç tahammül edemiyorum cahillikten başka bişey değil bu kafalar.Bezdim.

Valla yazdıklarınızın hepsine katılıyorum... Sonuçta o senin canın kılına zarar gelse kahrolursun... Millet ne derse desin, yani ağızları torba değil ki bükesin...

Once gayet guzel yorumumu yapmistim ama son cumleleriniz cildirtti resmen.Cok canisiniz o kadar cumleden sonra halen namus namus diyosunuz.Sizin bence ona kardesim demeye bile hakkiniz yok.Susun ve oturun yerinize !

tavrınız hiç hoş değil. annesi varken,size düşmez.
bu olay yaşanmasa iyi olurmuş tabi ama "şerefinizin beş paralık" olduğu falan da yok. bir hata yapmış.destek olursanız bundan sonra hayatına dikkat eder. nerdeyse silahı alıp vuracaksınız diye korktum.

Namus tamam onemli bir kavram.ama kardesiniizi bu denli aşağılamak ne derece dgru bilemedim . Bnce kardesinzi rahat brakin ! Yada karsiniza alip namus namus die degilde usturupluca anlatn ...

Kardeşinizin psikolojisinden çok
Elalemin ne demesinden korkuyorsunuz
İlk önce sakince kardeşinizle konuşmayı deneseniz?
Ayrıca reşit olmuş bir kıza evlen baskısı yapmanız çok çirkin

evlenmeyi istemiyorsa çocuk yapmasaymış, ne demek yani bu kardeşiniz neler yaşadı kim bilir demek ben anlamıyorum. tecavüz olmadığına göre ortada, o yaştaki insanda yaptığı şeyin sonuçlarını ve sorumluluğunu üstlenmelidir. ama belli ki gizli saklı bir kürtaj olmuş kardeşiniz yaptığı işin sonucunu kaldıramamış.
açık bir şekilde konuşun. madem çocuk yapıyorlar aldırmak çözüm değil. oyuncak değil bu insan evladı. o yüzden evlencekse evlensin sevgilisiyle evlenmeyecek ona göre hareket etsin bundan sonra, yani en azından hamile kalmasın bence.

arkadaslar; ılk kardesımde cocukta resıt yasda dıyerek konu sahıbı kullandı....
ayrıca gercekden kurtaj oldugu kesın degıl, enıstesıyle muhabbete gırmısmısde o soylemısmısde.. bu denlı namus bekcısı kardesının sevgılısıyle cınsellık kurtaj mıhabbetıne gırmıs.
ayrıca ne aılesının ne kardesının bıldıgınden haberı yok!
kendınce gızlı ısler cevırıp annesını ıkna edıp cocukla evlendırmek ıstıyor,
soyledıgıne gore kardesı varmaya dunden razıymıs...
ama hamıle kaldıgı adamdan bıle saklamıs kurtaj olurken guya....
eger konu sahıbının dedıgı gıbı olsaydı gercekden bukadar tutucular ya;
o kurtaj ıslemını yaptıramazdı hem maddı yonden, hem evde halınden anlasılır , bıde ev ahalısı saatlerce haber alamayınca merak ederdı
ayrıca bukadar evlenme ve erkek meraklısı olsa kardesı bu durumu kullanır pasalar gıbı evlenırdı elındekı buyuk koz,
hamıle kaldıgı erkek gercek bı kısı olsa kardesınden bu denlı nefret eden ablasına durduk yere kardesın kurtaj olmus demezdı.
yanı olay tamamen yalan!!!
ya abla son derece ıftıracı !cunku dedıgıne gore kendısı cok ııyı ablaymıs ama kardesı kendısıyle aynı odada uyumak bıle ıstemıyormus neden acaba?
ya o cocuk yalancı kıza ıftıra atıyor!
bukadar yalan olayın ıcındekı tek dogru kızın o adamdanda bu abladanda acılen kurtulması gerek bunlar yuzunden kotu yola bıle duser.

Belki kardesiniz o kisinin kotu biri oldugunu gördü ve kurtulmaya calisiyor siz de elalem ne.der diyosunuz.sizin gibi.abla dusman basina insallah zorlamazsiniz.kardesinizi cok kizdim bu tutumunuza

kesinlikle dediğin gibi durum yalan.
kız kürtaj oluyor, öyle hemen hastaneden çıkarmazlar, eğer kanama falan yoksa en az birkaç saat tutarlar. dolgu yaptırmıyor sonuçta cerrahi bir müdahale.
hiç mi ağrısı olmadı bu kızın, hiç mi kanaması olmadı.
bu kız evlenmeye dünden razıysa sevgilisi de bebeyi istiyorsa neden beni evlendirin, gebeyim demedi ailesine.
bu kadar muhafazakar! abla, nasıl oldu da kardeşini "kirleten!!!" adamla oturdu da konuştu, hem de cinsel ilişkilerine varana kadar.
bu kız parayı nerden buldu, operasyon geçireceği zamanki yokluğunu nasıl açıkladı.
püffff yarın öbür gün de incide okuruz bu geyikleri.

Konuyu buraya gelip kardeşiniz açsa herkes yok ne yaptın sen yok sana iyi olmuş müstehak gibisinden yorumlar okurduk .. bu konuyu ablası olarak siz açmışsınız bu sefer kardeşiniz pamuk şeker olmuş size eleştiriler yağmış yok derdinden anladınız mı yok yalnız olduğunda yanında oldun mu yok ne acılar çekmiştir yanında olmamışsınız vs.vs .anlamıyorum yani niye her konuda herkese bi taşlama bi kötü yorum yapma çabaları ne bu bu kada r.. Olumsuz yorum yapınca ego mu arıyo kendini iyi mi hissediyo bu millet çözemedim .
Konuya gelirsek de kardeşin reşit olduğu için ona karışma konusunda kavgacı yaklaşmamalısın bence çünkü öyle yaklaşırsan daha da uzaklaşırsın . bence bildiğini ona söyle ve bu çocukla ciddi mi dşünüyrlar ne düşnüüyorlar sor . Evlenip evlenmeme konusunuda tamamen kardeşine bırak . Ondan hamile kalıp kürtaj oldu diye evlenmek zorunda değil ?
Yani demem o ki belki çocuk çok kötü birisi . Kızı evlenmeden hamile bıraktığı yetmezmiş gibi bi de kürtaja da bişey dememiş ona da tmm demiş . İnsan kendi çocuğunu aldırmak ister mi madem niyetin ciddi ya insan gibi korun cinselliğini öle yaşa öle sev sonra bırakıp gitme ya da korunmadıysan çocuğun olduysa o günahın altına girme git insan gbi kızla evlen yani demi . Eğer çocuk iyi biri değilse kardşeinizde vazgçtiyse bu sevdadan hamile kaldı vs. diye evlendirmeyi düşünmeiyn bence . Çocuk iyi biriyse ve ciddilerse öyle evlendirin

aynen kımın kalbının ne oldugunu gorduk
tek yanımıza kalan :)
1-3-5 kısı dısında kadınlarımızın akıllı yorum yapması sevındırıcı

Bu konu burda bitsin istiyorum , cunku yardimci olmaktan cok dalga gecilmeye baslandi , ciddi anlamda yazan yardimci olmaya calisan herkese tesekkur ediyorum , dalga gecenleride Allaha havale ediyorum , söyleyecek baska bir sözumde yok.

_______

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…