Benim erkek kardesim mantar kapmis. Birgun geldi abla sana bir sey diyecegim ama ne olursun kizma dedi. Ben korunmadan bir kizla cinsel iliskiye girdim. Cinsel organimin cevresinde kahverengi lekeler cikti dedi. Korkmus belli her halinden. Once kizdim nasil korunmazsin diye tuttugum gibi doktora goturdum. Hepatit b,c, Allah korusun Aids, bel soguklugu, frengi, idrar testleri hepsini yaptirdim. Temiz cikti meger konserdeki umumi tuvaletlerden kapmis ( 1 hafta once arkadaslariyla festivale gitmislerdi, tuvaletler lesmis) , cinsel yolla bulasmasindan cok pis umumi tuvaletlerden bulasmis olabilecegini soyledi doktor zaten, bir kremle gecti sonucta. Derin bir oh cektikten sonra neden dikkat etmedigini, dikkat etmezse basina gelebilcekleri anlattim tek tek. Duygularin onemli oldugunu her onune gelenle cinselligi yasamasinin onun duygularini koreltebilecegini, kadinlara yalan soylememesi gerektigini, bana yapilsa benim ne kadar uzulecegimi, resit olmayan bir kadinla cinsel iliskiye girmemesi gerektigini her seyi konustuk. Kardesim kadin olsaydi da aynisini yapardim. Ben yonu gosterdim uzerime duseni yaptim, gerisini kendi bilirdi. Kardesim de resitti, birlikte oldugu kisi de kendinden oldukca buyukmus bu arada ama yardima ihtiyaci vardi. Her detayi bir bir anlattim elden baska ne gelebilir.