- 30 Temmuz 2015
- 30
- 12
-
- Konu Sahibi dertlibaci
Ya erkeksin, ya trolsün. Ama bence hem erkeksin hem trolsün. Git burdan.
ben sizin tatlınız da değilim, ekşiniz de değilim. yaşım 29.Tatlım burası hukuk platformu değil bizde yasaları tartışmıyoruz , 18 ini doldurdu diye el ayak çekilmez aile demek ne demek size göre bilemem ?!
Bahsettiğiniz o kötü şeyler olmasın diye hayatını zorlaştırmasın diye , yaş kaç olursa olsun kardeştir banane kendi bilir denmez.reşit olmak ayrı birey olmak ayrı yasalarda değil gerçek hayatta önemli . Sizin yaş kaç sahi ?
Daha guzel soylenemezdi..kardeşim değil 18, 15 yaşında cinsel ilişkiye girse, aile şerefimizi iki paralık etti, diye dövünmek yerine, oturur kardeşimle konuşurum.
benden küçük olan kardeşimin cinsel ilişkiye girdiğini öğrendiğimde endişeleneceğim son şey bile olmaz aile şerefim.
korundu mu? birlikte olduğu kişide cinsel hastalık var mı? kürtaj olduysa nasıl bir yerde oldu, yapan kişi gerçekten doktor mu, fizyolojik bir zarar gördü mü, bir daha çocuğu olmayacak denli sakatlamış olmaları mümkün mü, kardeşimin psikolojisi nasıl, kürtaj olmak onu zorladı mı, canı yandı mı? ben nasıl bir ablayım ki bana söylemedi, neden en azından yanında olup elini tutmama izin vermedi.
geceleri rüyasında görüyor mu, pişman mı? başa çıkabilecek mi?
benim için aile olmak demek, bu demek.
sırf aynı soyadını taşıyoruz diye, insanların hayatında zorbalık yapmak demek değil.
Siz benim 18 yaşla ilgili yorumu ne şekilde algıladınız bilmiyorum bir üye 18 ini geçmişse sanane gibisinden yazmıştı , bende sizin bu tüm yazdıklarınıza katıldığımdan 18 ine girince ilgilenmeyelim mi ? Nasıl oldu zorlandı mı kötü durumda mı ruh hali ne ? 18 oldu diye tek mi bırakalım yanında olmayalım yaş küçük hataya açık başka yanlışa girmeden yanında olalım. Demek istediğim bu benim kim nasıl buralara çekti anlamadımben sizin tatlınız da değilim, ekşiniz de değilim. yaşım 29.
aile demek çocuğun hayatına ipotek koymak demek değildir. hukuk hayatın ta kendisidir. 18 yaşındaki bir birey cinsel ilişkiye girebilir, yasa bunu der, bu bu kadar basit. siz ya da başka bir aile bundan hoşlanmıyor diye evlilik öncesi cinsel ilişki yasaklanmaz.
sırf siz beğenmediniz diye kanunlar, kanun olmaktan çıkmaz, hukuk kuralları uzun yıllar süren deneyimlerle oluşturulur.
kardeş kardeştir, evet.
kardeşim değil 18, 15 yaşında cinsel ilişkiye girse, aile şerefimizi iki paralık etti, diye dövünmek yerine, oturur kardeşimle konuşurum.
benden küçük olan kardeşimin cinsel ilişkiye girdiğini öğrendiğimde endişeleneceğim son şey bile olmaz aile şerefim.
korundu mu? birlikte olduğu kişide cinsel hastalık var mı? kürtaj olduysa nasıl bir yerde oldu, yapan kişi gerçekten doktor mu, fizyolojik bir zarar gördü mü, bir daha çocuğu olmayacak denli sakatlamış olmaları mümkün mü, kardeşimin psikolojisi nasıl, kürtaj olmak onu zorladı mı, canı yandı mı? ben nasıl bir ablayım ki bana söylemedi, neden en azından yanında olup elini tutmama izin vermedi.
sırf aynı soyadını taşıyoruz diye, insanların hayatında zorbalık yapmak demek değil.
''Beş paralık etmesinden korkuyorum'' cümlenizden dolayı resmen konunuzdan tiksindim.Bide abla olucaksınız.Kesinlikle kıymetli fikirlerimi sizinle paylaşmak gibi bir niyetle yazmıyorum bunları.Bencede kardeşiniz evlensin,ama senin gibi zihniyetlerden uzaklaşmak için.Yazık.
insanların tepki verme nedeni zaten ablasınıın böyle konuşması.kışkırttı resmen
ben sizin tatlınız da değilim, ekşiniz de değilim. yaşım 29.
aile demek çocuğun hayatına ipotek koymak demek değildir. hukuk hayatın ta kendisidir. 18 yaşındaki bir birey cinsel ilişkiye girebilir, yasa bunu der, bu bu kadar basit. siz ya da başka bir aile bundan hoşlanmıyor diye evlilik öncesi cinsel ilişki yasaklanmaz.
sırf siz beğenmediniz diye kanunlar, kanun olmaktan çıkmaz, hukuk kuralları uzun yıllar süren deneyimlerle oluşturulur.
kardeş kardeştir, evet.
kardeşim değil 18, 15 yaşında cinsel ilişkiye girse, aile şerefimizi iki paralık etti, diye dövünmek yerine, oturur kardeşimle konuşurum.