Kardesim kurtaj olmus !

Bu konu burda bitsin istiyorum , cunku yardimci olmaktan cok dalga gecilmeye baslandi , ciddi anlamda yazan yardimci olmaya calisan herkese tesekkur ediyorum , dalga gecenleride Allaha havale ediyorum , söyleyecek baska bir sözumde yok.
kapatalım mı demek istiyorsun konunu

hala kızın yaşını ve eğitim iş hayatını merak etmekteyim

Hepimize de bi haller olmuş , her konu altında biri illa fake olduğunu söyler ..
Bilinçsiz batılaşma kurbanları da, 18 ini geçmiş kendi bilir diyor nereye kendi bilir peki aile ? ..
Ne oluyor bize ya bu mu bizim kültürümüz ?

Konuya gelince hanımefendi kendinizi çok üzüp yıpratmayın olan olmuş ve herşey olacağına varır , kimselere açmayın konuyu seviyorlarsa düşümüyorlarsa evlilik olur ama kimse duymasın diye de evlilik yapılmaz ..

Konu sahibinin avukatımısınız fake konu çoğaldı ister istemez gerçekliğini sorguluyoruz

Kız 18 den büyük belliki annesine evlendirelim dediğinde kadın olmaz yaşı küçük dememiş o benim yanımda kalacak demiş.Ayrıca kız hata yapmış olabilir,düşünce kafa yapısı farklı olabilir,tecavüze uğramış olabilir.Ailesiyle konuşmaya çekinmiş olabilir.Kız kardeş bile direkt namussuz diyebiliyorsa elinoğlundan duyduklarıyla kız babasına nasıl söylesin mesela.Ayrıca bizi ailelerimiz büyütür bakar biz de onlara saygı duyar bakarız yeri gelince ama her çocuk ailesinin düşüncelerini taşımak zorunda değil bunu belirtmek isterim.Son sözünüze katılıyorum bence de evlilik yapılmaz.Kız evlenmek istese o da zaten evlenmek istiyorum derdi.Ama konu sahibi burda kızın yaşı,işi gücü hiç bahsetmedi bile.

Bak simdi sen konuyu duzgun okumamissin.. Bende evlilik oncesi iliski yasamaya karsiyim ama yapmak isteyen insanida asla yargilamam tutma.. bu kendini abla zanneden insan "kardesim umrumda degil" "ben nasil evlenecem benim ismimi kotu yapti" falan gibi seyler yazmis..
Ne olursa olsun insan kardesini alip konusmaz mi? Destek olmaz mi? Olan oldu hatasiyla kabullenelim denmez mi?
Resmen kiskanmis ben nefsimi tuttum o tutmadi gibi seyler soyluyor.. Bir de bunu anlamamizi mi istiyorsun? Sirf bu yuzden batilasma kurbanlari mi ilan edildik yani?

Aynen size katiliyorum allah korusun bizim basimiza gelse kardeşime yada evlatlarimiza o zaman ne yapacağımızı sasiririz valla konu sahibide uzuldum artik herkesden bekler hale geldik allahim bizleri dogru yoldan ayirmasin

Aynen size katiliyorum allah korusun bizim basimiza gelse kardeşime yada evlatlarimiza o zaman ne yapacağımızı sasiririz valla konu sahibide uzuldum artik herkesden bekler hale geldik allahim bizleri dogru yoldan ayirmasin
Samire sen sakin bunlari dusunup takinti yapma. Bosver sen dusunme aklina getirme.

Ablanın içinden geçenleri bilemem düşündüğünüz şekildeyse çok ayıp , konuşmadan bilmeden yorumlaması zaten yanlış !!! , orda geçen 18 ini geçmiş kendi bilir cümlesini bu şekilde yazmış olsaydınız elbette o şekilde düşünmezdim ..

Resmen kardesinin aci cekmesinden zevk aliyor.. Gitsin kendini bir yerlerden atsin ama anneme babama uzuluyorum diyor.. Kurtaj olan kardesine yani yigeni olmus ee bi de dogursa miydi diyor.. Bunu yargilmak batili olmak ise ben batiliyim kardesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…