Kardesim kurtaj olmus !

Bu konu burda bitsin istiyorum , cunku yardimci olmaktan cok dalga gecilmeye baslandi , ciddi anlamda yazan yardimci olmaya calisan herkese tesekkur ediyorum , dalga gecenleride Allaha havale ediyorum , söyleyecek baska bir sözumde yok.

Neyse ilkim olacaksınız beni banlatıp bu gidişle Biraz kitap okur keyfime bakarım bende Fakat gitmeden merak ettiğim konu var bu kadar temel değerleriniz çok çok sağlam evlenmeden her şeye karşısınız da erkek arkadaşı nasıl oluyorda tanıyor konuşuyor izin veriyorsunuz?Evlenmeden el ele tutuşup,öpüşüp koklaşıyorlar sevişmeselerde mazallah adı çıkar seni de filancının ablası diye almazlar Ayrıca erkek arkadaşı sana bunu anlattı sende kesin erkek yaklaşır bizim ki kanmayacaktı savunması yapmışsındır

Niye saklasin ? , evlenmek istiyor kardesimle , annem karsi cikiyor !
bak kardeş, in misin, cin misin, fake misin, bilmiyorum.
diyelim ki değilsin.
bu çocuk bu kızla bu kadarrrrrrrrr namuslu? bir ablaya bile kürtaj olduğunu söyleyecek kadar evlenmeyi istiyorsa o çocuğun alınmasına nasıl he dedi.
kardeşin kürtaj parasını nereden buldu, en az 2.000 liradan bahsediyoruz, çalışıyor mu bu kız?
adam çocuğu istiyorsa kendi çocuğunu ona danışmadan aldıran bir kadınla neden evlenmek istiyor? yok istemiyorsa neden bu olayı yayıyor. kardeşin tek başına mı gitmiş?
enişte sana bunu söylüyor ama tekrar soruyorum, sizin aranızda nasıl bir muhabbet var da cinsel hayatlarına kadar konuşuyorsunuz?
ve bir erkekle bu kadar özel mevzuda konuşmak sizin aile şerefinize çomak sokmuyor mu?
aklımda deli sorular

Bu konu burda bitsin istiyorum , cunku yardimci olmaktan cok dalga gecilmeye baslandi , ciddi anlamda yazan yardimci olmaya calisan herkese tesekkur ediyorum , dalga gecenleride Allaha havale ediyorum , söyleyecek baska bir sözumde yok.
peki canuumm
allah kardesının yardımcısı olsun

Malesef alimden deli dogar derlermis , bizzdede oyle oldu .yakismiyor ailemizze
garip olan annenin '' yanımda olacak evlenmeyecek '' demesi. sence alimden deli dogan kardeşin mi, bence sensin
annen senın kadar umursasaydı zaten sen bu kadar kıskanclıktan catlamazdın.
bak evlat işte
sen de anne ol da senı de görsünler ilerde

babanin izni gerekiyor diye biliyorum?

sorular güzel. ama hemen gelmez bekleyelim bir düşünsün

Sizin gibi bir aileye leke sürmemesi için kardesinizle konusun evlilik kararini kendi versin

Ayrica merak ettim sizin gibi bir aileye yakışmayan bu adilik acaba kimler gibi ailelere yakışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…