- 22 Haziran 2015
- 624
- 423
- Konu Sahibi dertlibaci
Kardeşi üvey miymiş, çok yorum var okumaya üşendim açıkçası. Bilgisi olan aydınlatsın beni de.
üveyden beter gibi geldi bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardeşi üvey miymiş, çok yorum var okumaya üşendim açıkçası. Bilgisi olan aydınlatsın beni de.
Yapmış olmuş bitmiş olay napıcaksınız bu saatten sonra zamanı geri döndürmek imkansızÖlum ,intihar daha neler ? Kardesimin olumunu istemiyorum kimsenin olumunu istemiyorum , ailemize yakismadi keske yapmasaydi diyorum..
Niye saklasin ? , evlenmek istiyor kardesimle , annem karsi cikiyor !seni mi aradı ne dedi ki ? aldıran adam olayı saklar sana neden söylesin ?
değişik bir iş ... hele bu kadar namuslu bir ablaya. sanki erkek arkadaşında kızla sorunu varki olay yaratmak istemiş.neden sana söyledi? aranızda ... nasıl desem, ne biçim bir ilişki var da erkek arkadaşı sana senin bacı benden çocuk aldırdı diyor, hayırdır, ne iş?
arkadaş da beyin kürtajı olcak yakında büyümeden aldıracak
Kk uyelerinin kurtaja ve evlilik oncesi cinsellige bakis acisi temali sosyal deney
aldırmasaymış o zaman evlenmek için can atan adam neden aldırsın hem böylece evlenmek zorunda kalırlardıNiye saklasin ? , evlenmek istiyor kardesimle , annem karsi cikiyor !
hiç inandırıcı değilsin sabahtan beri 548 kere sordular cevap vermedin ben sorup da iki ihtimal var deyince hemen atlayıp erkek arkadaşından duyduğunu söylemeye karar verdin di mi hadi ordan geldi sana anlattı öyle mi hadi anlattı sende ona inandın hemen yahu belki yalan söylüyor belki kız ayrılmak istiyor ama o erkek arkadaş istemediği için sizin meşhuuuuurrrrr ailenizi bildiği için kendine bağlı tutmak için böyle bişe uydurduGelin gelin catladiniz meraktan , Erkek arkadasindan ögrendim , tamam ?
'cok aski memnu izlemissin sen ,değişik bir iş ... hele bu kadar namuslu bir ablaya. sanki erkek arkadaşında kızla sorunu varki olay yaratmak istemiş.
Bak burda kurtaji destekliyorsun!E birde dogursaydi !!
Burda kardesin intihar ederse gobek atarim yaziyorsun ustu kapali bi sekilde!Kendini bi yerlerden atarda annemin baabmin psikolojisini bozar diye korkuyorum , kendisine zerre kadar saygim yok malesef .
Ölum ,intihar daha neler ? Kardesimin olumunu istemiyorum kimsenin olumunu istemiyorum , ailemize yakismadi keske yapmasaydi diyorum..
hayal güçleri ne kuvvetli arkadaş ne içiyorlar anlamıyorum ki
nasıl açıkları buluyorsun. bravoaldırmasaymış o zaman evlenmek için can atan adam neden aldırsın hem böylece evlenmek zorunda kalırlardı
Kardesim habersiz yapmis kurtajialdırmasaymış o zaman evlenmek için can atan adam neden aldırsın hem böylece evlenmek zorunda kalırlardı
Niye saklasin ? , evlenmek istiyor kardesimle , annem karsi cikiyor !
vaaay ızledıgın bıldıgın dızılerle hayata bakıs acın arasındakı ironi'cok aski memnu izlemissin sen ,
he canım gülüm he..Kardesim habersiz yapmis kurtaji