Kardesim kurtaj olmus !

Sevgilisi durduk yere sana niye bunu soyledi peki..enisteyle araniz pek iyi masallah..o kizi didikleyecegini cok samimi! Oldugun enistene namus bekciligi yapsaydinn...

Gelin gelin catladiniz meraktan , Erkek arkadasindan ögrendim , tamam ?
hiç inandırıcı değilsin sabahtan beri 548 kere sordular cevap vermedin ben sorup da iki ihtimal var deyince hemen atlayıp erkek arkadaşından duyduğunu söylemeye karar verdin di mi hadi ordan geldi sana anlattı öyle mi hadi anlattı sende ona inandın hemen yahu belki yalan söylüyor belki kız ayrılmak istiyor ama o erkek arkadaş istemediği için sizin meşhuuuuurrrrr ailenizi bildiği için kendine bağlı tutmak için böyle bişe uydurdu
özel ilişkisini bu şekilde ortaya döken bi adamın tek sözüne inanmam ben olsam ama sen belli ki kardeşinin açığını ararken hoppp diye böyle bişe düşmüş kucağına
hadi gözünaydın

E birde dogursaydi !!
Bak burda kurtaji destekliyorsun!

Kendini bi yerlerden atarda annemin baabmin psikolojisini bozar diye korkuyorum , kendisine zerre kadar saygim yok malesef .
Burda kardesin intihar ederse gobek atarim yaziyorsun ustu kapali bi sekilde!

Ölum ,intihar daha neler ? Kardesimin olumunu istemiyorum kimsenin olumunu istemiyorum , ailemize yakismadi keske yapmasaydi diyorum..

Simdi de yok olum intihar istemiyorum diyosun.. Iyi misin nefsini tutan örnek abla ?

X