- 30 Temmuz 2015
- 35
- 2
- 34
-
- Konu Sahibi dertlibaci
kımbılır nerden duydu
ısrarla soylemedıgıne gore
kımse bana gelıp akrabalarımın namusundan bahsedemez mesela
bukadar hanım hanımcık kız boyle seylerı kımle konusur bılemedım
Ayrıca doktor bir arkadaşım var Ankarada.kürtaj özel kliniklerde oluyor ve tamamen gizli kalıyor sizin sağlam bilgi kaynağınız nedir?
şu burnuma gelen kötü kokular yüzünden burmumu tutuyorum yine. neyse.
Havada fake kokusu var.
Nereye el sallıyoruz diyesim geldi nedense.
Ölum ,intihar daha neler ? Kardesimin olumunu istemiyorum kimsenin olumunu istemiyorum , ailemize yakismadi keske yapmasaydi diyorum..aileniz batsin.. kizin intiharini, kurtajini kabul ediyosunuz ama bi kizlik zarri bozuldu diye resmen kizi kendi ellerinizle oldureceksiniz
seni mi aradı ne dedi ki ? aldıran adam olayı saklar sana neden söylesin ?Gelin gelin catladiniz meraktan , Erkek arkadasindan ögrendim , tamam ?
Can alma ne oluyo peki? Katil olmak sevap mi? O kadar biliyosun gunah oldugunu bilmiyo musun?Allah korkumda var , vicdanimda var , 3 dinde de en buyuk gunah olan zinayi islemis bir insan hakkinda konusurken , Allah korkusunu bana mi soruyorsun ?
neden sana söyledi? aranızda ... nasıl desem, ne biçim bir ilişki var da erkek arkadaşı sana senin bacı benden çocuk aldırdı diyor, hayırdır, ne iş?Gelin gelin catladiniz meraktan , Erkek arkadasindan ögrendim , tamam ?
daha demin istedin ya şaka mısın sen ?Ölum ,intihar daha neler ? Kardesimin olumunu istemiyorum kimsenin olumunu istemiyorum , ailemize yakismadi keske yapmasaydi diyorum..
ben konu sahıbının erkek oldugunu ve konunun gercek olmadıgını bıle bıle 100000/1 ıhtımale karsı cevap verıcemGelin gelin catladiniz meraktan , Erkek arkadasindan ögrendim , tamam ?
Ölum ,intihar daha neler ? Kardesimin olumunu istemiyorum kimsenin olumunu istemiyorum , ailemize yakismadi keske yapmasaydi diyorum..
tövbeden de haberi yok süslümanınCan alma ne oluyo peki? Katil olmak sevap mi? O kadar biliyosun gunah oldugunu bilmiyo musun?