Kardesim kurtaj olmus !

kımbılır nerden duydu :KK70:
ısrarla soylemedıgıne gore
kımse bana gelıp akrabalarımın namusundan bahsedemez mesela
bukadar hanım hanımcık kız boyle seylerı kımle konusur bılemedım :KK70:

Ayrıca doktor bir arkadaşım var Ankarada.kürtaj özel kliniklerde oluyor ve tamamen gizli kalıyor sizin sağlam bilgi kaynağınız nedir?

şu burnuma gelen kötü kokular yüzünden burmumu tutuyorum yine. neyse.

Gelin gelin catladiniz meraktan , Erkek arkadasindan ögrendim , tamam ?

Kardeşi üvey miymiş, çok yorum var okumaya üşendim açıkçası. Bilgisi olan aydınlatsın beni de.

sana bir abla tavsiyesi,ben yeğenlerımın başını okşuyor seviyor ve öperken aynen şöle dıyorum,çocuklar ne olursa olsun,ne yaparsanız yapın,bıze geleceksınız,biz çözüm bulacğaız,sakın kokrmayın,her zaman yanınızdayız,sende öle yap kardeşine

Tamam görüşümüzü aldın tamamen zıttız ve kendi işine geldiği gibi yazıp çiziyorsun sorulara yanıt vermek yok.Amaç tartışmak sanırım keyif veriyor olmalı..

Erkek arkadaşı kardeşini hamile bıraktım gitti aldırdı mı dedi acaba?

Gelin gelin catladiniz meraktan , Erkek arkadasindan ögrendim , tamam ?
ben konu sahıbının erkek oldugunu ve konunun gercek olmadıgını bıle bıle 100000/1 ıhtımale karsı cevap verıcem
1 erkegın lafıyla bu yerlere gelınıyor
gercekten harıka kısılıgı karakterı oturmus gercekden dedıgınız kadar namusu ornek alınacak ınsanmıssınız
:KK70:

Tavrınıza şaştım kaldım, kardeşinizi evlendirmek size mi düştü? Reşit koskoca bir genç kadın evlenmek istese gelip size anlatırdı zaten. Kardeşinizin hayatı üzerinde tahakküm kurma hakkınız yok. Kürtaj olmuş, belki kendi isteğiyle belki zorla bir cinsel ilişki yaşamış; kardeşinizle dertleşeceğinize, destek olup onun değerli olduğunu, çevrenin tepkisinin umurunuzda olmadığını anlatacağınıza neler yazmışsınız. Kardeşiniz sizin gibi bir ablaya sahip malesef bu yüzden onun için çok üzüldüm.

Aileemm ailem diye diye bir hal oldun konu sahibesi görende kraliyet ailesinin bilmem kaçıncı düşesisiniz sanıcak, yazdıklarınıza baklırısa kardeşinizin özgürce yaşamasını kıskanıyorsunuz, erkek arkadaşının iftira atmadığı ne malum? Anneniz evlenmesini istemiyomuş ee napıcaksınız kardeşinizi recmmi ediceksiniz garipsiniz yani

X