- 22 Haziran 2015
- 624
- 423
- Konu Sahibi dertlibaci
Kardeşin yaşı kaç?Eğitim durumu nedir okuyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakkal mehmett amcadan olabilirsen seviyeli cevap versen nolur ki ? hala benim soruma bi cevap veremedin nerden duydun sen bunu diye yüz kere sordum
nasil insansin? boyle mi ablalik olur? boyle mi ornek insan olur?Kendini bi yerlerden atarda annemin baabmin psikolojisini bozar diye korkuyorum , kendisine zerre kadar saygim yok malesef .
Malesef alimden deli dogar derlermis , bizzdede oyle oldu .yakismiyor ailemizzebulduğunuz mantıklı çözüme hayran kaldım, "evlendirmek"
pardon da siz kimsiniz? siz, anneniz, babanız, varsa diğer kardeşleriniz?
bu iki insan da reşit mi? öyle olduğu anlaşılıyor, kusura bakmayın ama kanunen size ne yemek düştüğünü buraya yazamam.
eğer evlenmek isteseler ya da uygun olsalar zaten evlenirlerdi, evlenmediklerine göre vardır bir bildikleri. üstünüze vazife olmayan işe karışmayın.
belki de kızcağız sırf sizin o soyundan alimler ulemalar çıkmış! ailenizin şerefi iki paralık olmasın diye kürtaj oldu, belki de doğurmak istediği bir bebeği sırf evlilik dışı olduğu için aldırdı.
yazık, üzüldüm kardeşinize, en çok da sizin gibi bir ablası olduğu için.
kımbılır nerden duydusen seviyeli cevap versen nolur ki ? hala benim soruma bi cevap veremedin nerden duydun sen bunu diye yüz kere sordum
mesajlarıma inatla cevap vermiyorsunuz her neyse ama bu kadar nefret neden yaa aklım almıyorMalesef alimden deli dogar derlermis , bizzdede oyle oldu .yakismiyor ailemizze
Allah korkumda var , vicdanimda var , 3 dinde de en buyuk gunah olan zinayi islemis bir insan hakkinda konusurken , Allah korkusunu bana mi soruyorsun ?nasil insansin? boyle mi ablalik olur? boyle mi ornek insan olur?
ornek olmak namus demek bacak arasi mi? kiz ne durumlarda gitmis kurtaj olmus ee bi de dogursaydi diyosun..
zaten senin ve ailenin nasil insanlar oldugu icin sesini cikarmamis acisini icinde yasamis.. kendi yigenin hakkinda nasil boyle konusursun? Allah korkun yok mu? vicdanin yok mu?
siz ataların her dediğine inanmayın alimden deli falan doğmaz. eğer kardeşiniz "utanılacak" bir şey yaptıysa dönün etrafınıza bakın ya yanlış şeyden utanıyorsunuz ya da o utancın sorumlusu bizzat sizsiniz.Malesef alimden deli dogar derlermis , bizzdede oyle oldu .yakismiyor ailemizze
inşallah bakkal mehmet amca eli değmişken bunu da tövbe tövbe .. bu hafta da bundna banlanıcam sanırım hakkını helal et şekerimbakkal mehmett amcadan olabilir
harbiden bak konunun başından beri soruyorum söylemiyor sanki mit belgesi istiyoruzkımbılır nerden duydu
ısrarla soylemedıgıne gore
kımse bana gelıp akrabalarımın namusundan bahsedemez mesela
bukadar hanım hanımcık kız boyle seylerı kımle konusur bılemedım
olayı dine getirme yasakAllah korkumda var , vicdanimda var , 3 dinde de en buyuk gunah olan zinayi islemis bir insan hakkinda konusurken , Allah korkusunu bana mi soruyorsun ?
boşuna sorma inatla bu sorunun cevabını vermiyorAyrıca doktor bir arkadaşım var Ankarada.kürtaj özel kliniklerde oluyor ve tamamen gizli kalıyor sizin sağlam bilgi kaynağınız nedir?
uçururlar senide konunuda.Yorum yapma o zaman ,
Allah korkumda var , vicdanimda var , 3 dinde de en buyuk gunah olan zinayi islemis bir insan hakkinda konusurken , Allah korkusunu bana mi soruyorsun ?
Sen de buraya yakismadinMalesef alimden deli dogar derlermis , bizzdede oyle oldu .yakismiyor ailemizze
aileniz batsin.. kizin intiharini, kurtajini kabul ediyosunuz ama bi kizlik zarri bozuldu diye resmen kizi kendi ellerinizle oldureceksinizMalesef alimden deli dogar derlermis , bizzdede oyle oldu .yakismiyor ailemizze