Kardesim kurtaj olmus !

Kendini bi yerlerden atarda annemin baabmin psikolojisini bozar diye korkuyorum , kendisine zerre kadar saygim yok malesef .
nasil insansin? boyle mi ablalik olur? boyle mi ornek insan olur?
ornek olmak namus demek bacak arasi mi? kiz ne durumlarda gitmis kurtaj olmus ee bi de dogursaydi diyosun..
zaten senin ve ailenin nasil insanlar oldugu icin sesini cikarmamis acisini icinde yasamis.. kendi yigenin hakkinda nasil boyle konusursun? Allah korkun yok mu? vicdanin yok mu?

bulduğunuz mantıklı çözüme hayran kaldım, "evlendirmek"
pardon da siz kimsiniz? siz, anneniz, babanız, varsa diğer kardeşleriniz?
bu iki insan da reşit mi? öyle olduğu anlaşılıyor, kusura bakmayın ama kanunen size ne yemek düştüğünü buraya yazamam.
eğer evlenmek isteseler ya da uygun olsalar zaten evlenirlerdi, evlenmediklerine göre vardır bir bildikleri. üstünüze vazife olmayan işe karışmayın.
belki de kızcağız sırf sizin o soyundan alimler ulemalar çıkmış! ailenizin şerefi iki paralık olmasın diye kürtaj oldu, belki de doğurmak istediği bir bebeği sırf evlilik dışı olduğu için aldırdı.
yazık, üzüldüm kardeşinize, en çok da sizin gibi bir ablası olduğu için.
Malesef alimden deli dogar derlermis , bizzdede oyle oldu .yakismiyor ailemizze

sen seviyeli cevap versen nolur ki ? hala benim soruma bi cevap veremedin nerden duydun sen bunu diye yüz kere sordum :KK14:
kımbılır nerden duydu :KK70:
ısrarla soylemedıgıne gore
kımse bana gelıp akrabalarımın namusundan bahsedemez mesela
bukadar hanım hanımcık kız boyle seylerı kımle konusur bılemedım :KK70:

yahu her şeyi ne kadar abartıyoruz,bakirelik gidiyor,sankı vatan gitti,hamıle olunuyor,düşüyor,kıayamey kopuyor,kürtaj olunuyor,sanırsın dünyayı yaktı,boşanıyoruz,ayrılıyoruz,dünyamın bıtıyor,off ya ne kadar çok boş vaktımız var,nasıl bir toplumuz,duyanda kıyameti kopmuş kızkardeşinin sanar,yahu şükret aldırırken masada falan kalmamış,nedır yaa,ne kıymetli bu mılletın bakıreliği,cenını,nıkahı,yıl 2015,ne kadar çok önemli sorunlarımız varken derde bak,taşlayın benı,vurun,ne yapayım

Ayrıca doktor bir arkadaşım var Ankarada.kürtaj özel kliniklerde oluyor ve tamamen gizli kalıyor sizin sağlam bilgi kaynağınız nedir?

nasil insansin? boyle mi ablalik olur? boyle mi ornek insan olur?
ornek olmak namus demek bacak arasi mi? kiz ne durumlarda gitmis kurtaj olmus ee bi de dogursaydi diyosun..
zaten senin ve ailenin nasil insanlar oldugu icin sesini cikarmamis acisini icinde yasamis.. kendi yigenin hakkinda nasil boyle konusursun? Allah korkun yok mu? vicdanin yok mu?
Allah korkumda var , vicdanimda var , 3 dinde de en buyuk gunah olan zinayi islemis bir insan hakkinda konusurken , Allah korkusunu bana mi soruyorsun ?

Malesef alimden deli dogar derlermis , bizzdede oyle oldu .yakismiyor ailemizze
siz ataların her dediğine inanmayın alimden deli falan doğmaz. eğer kardeşiniz "utanılacak" bir şey yaptıysa dönün etrafınıza bakın ya yanlış şeyden utanıyorsunuz ya da o utancın sorumlusu bizzat sizsiniz.

bakkal mehmett amcadan olabilir
inşallah bakkal mehmet amca eli değmişken bunu da tövbe tövbe ..:KK14: bu hafta da bundna banlanıcam sanırım hakkını helal et şekerim :KK19:

kımbılır nerden duydu :KK70:
ısrarla soylemedıgıne gore
kımse bana gelıp akrabalarımın namusundan bahsedemez mesela
bukadar hanım hanımcık kız boyle seylerı kımle konusur bılemedım :KK70:
harbiden bak konunun başından beri soruyorum söylemiyor sanki mit belgesi istiyoruz :KK53:

Allah korkumda var , vicdanimda var , 3 dinde de en buyuk gunah olan zinayi islemis bir insan hakkinda konusurken , Allah korkusunu bana mi soruyorsun ?

Zina büyük günah ama kardeşin kendini öldürse çok normal bir şey değil mi? Üzülmeye değmez..

Havada fake kokusu var.

Nereye el sallıyoruz diyesim geldi nedense.

X