Kardesim kurtaj olmus !

sana ters gelen şeylerden bir gün çekeceksin bence..
içimden bir ses, evlenmeden yaşayacagı şeyler olacak eğer fake değilse diyor.
çünkü seninki büyük konusmak, minik aklınla yargılamak.

nefsine başlıcam artık sinirlendirdi iyice beni son yorumlarıyla bence kendi beceremedi diye içinde kalmış seveni de yok tabi
sinirlenme hic umarim fakedir bu.. kardesine bir tekme de ablasi vuruyo vay be ne hallere geldik..
yazik acidim kiza valla bi hata yapmis ama yol gosteren yok hep yargilayan suclayan kotu bi evlilige zorla sokmak isteyen var..

Kendini bi yerlerden atarda annemin baabmin psikolojisini bozar diye korkuyorum , kendisine zerre kadar saygim yok malesef .

sinirlenme hic umarim fakedir bu.. kardesine bir tekme de ablasi vuruyo vay be ne hallere geldik..
yazik acidim kiza valla bi hata yapmis ama yol gosteren yok hep yargilayan suclayan kotu bi evlilige zorla sokmak isteyen var..
aynen bir elinden tutan yok yazık çok üzüldüm kıza

Evlendirmek için bu kadar ısrarınız niye ? Belki istemediği bir şey yaşadı.
Zorla belki..o adamın eline teslim edip "oh namusumuz kurtuldu, ne güzel oldu" mu diyeceksiniz yani ?

Kendini bi yerlerden atarda annemin baabmin psikolojisini bozar diye korkuyorum , kendisine zerre kadar saygim yok malesef .
belki şantaj yaptılar kıza nerden biliyorsun hadi rızasıyla da yaptıysa yapmış bir hata ne demek atsın kendini sen kimsin be insanın hayatına kıyabiliyorsun ? dış kapının mandalı anası var babası var sanane ?

ha sen atar ölürse diye korkmuyorsun,annen babanın psikolojisi bozulur diye korkuyorsun. kardeş sevgine hayran oldum. atsa demek zerre üzülmeyeceksin. pes

bulduğunuz mantıklı çözüme hayran kaldım, "evlendirmek"
pardon da siz kimsiniz? siz, anneniz, babanız, varsa diğer kardeşleriniz?
bu iki insan da reşit mi? öyle olduğu anlaşılıyor, kusura bakmayın ama kanunen size ne yemek düştüğünü buraya yazamam.
eğer evlenmek isteseler ya da uygun olsalar zaten evlenirlerdi, evlenmediklerine göre vardır bir bildikleri. üstünüze vazife olmayan işe karışmayın.
belki de kızcağız sırf sizin o soyundan alimler ulemalar çıkmış! ailenizin şerefi iki paralık olmasın diye kürtaj oldu, belki de doğurmak istediği bir bebeği sırf evlilik dışı olduğu için aldırdı.
yazık, üzüldüm kardeşinize, en çok da sizin gibi bir ablası olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…