Kardesim kurtaj olmus !

Benimde nefsim yok mu ? Bende iliskiye giremezmiydim ? Ben namusumla evlenmeyi istedim hep ve hala da istiyorum, kardesim gibi degil !!! Diger mesajlara cevap yazdigim gibi , benim icin namus sadece iliskiye girmek degil hirsizlik, dolandiricilik vs hersey namussuzluktur, evlilik oncesi iliskide dahil
sana ters gelen şeylerden bir gün çekeceksin bence..
içimden bir ses, evlenmeden yaşayacagı şeyler olacak eğer fake değilse diyor.
çünkü seninki büyük konusmak, minik aklınla yargılamak.

nefsine başlıcam artık sinirlendirdi iyice beni son yorumlarıyla bence kendi beceremedi diye içinde kalmış seveni de yok tabi
sinirlenme hic umarim fakedir bu.. kardesine bir tekme de ablasi vuruyo vay be ne hallere geldik..
yazik acidim kiza valla bi hata yapmis ama yol gosteren yok hep yargilayan suclayan kotu bi evlilige zorla sokmak isteyen var..

bişey söylicem hakarete girecek ya kendimi tutuyorum, sizin beş para edecek aile adınız kardeşinizden daha önemli yani o zaman gitsin kendini bi yerlerden atsın sevinirsin herhalde? neden annenin aklını çelmeye çalışıyorsun ne biçim ablasın sen, kardeşinin herhalde o çocukla evlenmeyi düşünecek kadar beyni vardır dimi bunu aklına getirmiştir. kürtaj olduguna göre bir şekilde istenmeyen bir evlilik. senin zorlamanla olacak şey değil. kardeşimi nasıl korurum onun ruhunu iyileştireiblirim diye düşüneceğine soyadınızın derdindesin ne kadar önemliyse artık. ben kardeşinin yerinde olsam al başına çal adınızı ben adımı değiştiririm sen rahat et derdim.
Kendini bi yerlerden atarda annemin baabmin psikolojisini bozar diye korkuyorum , kendisine zerre kadar saygim yok malesef .

sinirlenme hic umarim fakedir bu.. kardesine bir tekme de ablasi vuruyo vay be ne hallere geldik..
yazik acidim kiza valla bi hata yapmis ama yol gosteren yok hep yargilayan suclayan kotu bi evlilige zorla sokmak isteyen var..
aynen bir elinden tutan yok yazık çok üzüldüm kıza

Evlendirmek için bu kadar ısrarınız niye ? Belki istemediği bir şey yaşadı.
Zorla belki..o adamın eline teslim edip "oh namusumuz kurtuldu, ne güzel oldu" mu diyeceksiniz yani ?

Kendini bi yerlerden atarda annemin baabmin psikolojisini bozar diye korkuyorum , kendisine zerre kadar saygim yok malesef .
belki şantaj yaptılar kıza nerden biliyorsun hadi rızasıyla da yaptıysa yapmış bir hata ne demek atsın kendini sen kimsin be insanın hayatına kıyabiliyorsun ? dış kapının mandalı anası var babası var sanane ?

ha sen atar ölürse diye korkmuyorsun,annen babanın psikolojisi bozulur diye korkuyorsun. kardeş sevgine hayran oldum. atsa demek zerre üzülmeyeceksin. pes

Kizlar merhaba ! basliktanda anliyacaginiz gibi , kendimi korkunc bir oyunun icinde buldum , kardesimin erkek arkadasindan hamile oldugunu ve o cocugu kurtajla aldirttigini ogrendim , kendisinin benim bildigimden haberi yok , ogrendigimden beri ne yemek yiyebildim ne de birsey icebildim , ne yapacagimi bilmiyorum , bizim gibi bir ailenin adini bes paralik etmesinden korkuyorum,bu yuzdende anneme kardesimi evlendirmesini zorluyorum ama annem kendisi kabul etmiyor , benim yanimda kalicak onu evlendirmiyecem inat degilmi diyor , bende baska birinin duymasindan korkuyorum o yuzden en mantiklisi evlendirmemiz degilmi hamile kaldigi kisiyle ?Kendiisi resit bu arada .

Aklima gelmeyen basima geldi kizlar , haberlerde okudugum cinsden birsey basimiza geldi , Ne olur dualarinizi esirgemeyin ...

Su anlik annem disinda kimse bilmiyor ve bilmesini de istemiyorum o yuzden sizden yardim bekliyorum , akil akildan ustundur .
bulduğunuz mantıklı çözüme hayran kaldım, "evlendirmek"
pardon da siz kimsiniz? siz, anneniz, babanız, varsa diğer kardeşleriniz?
bu iki insan da reşit mi? öyle olduğu anlaşılıyor, kusura bakmayın ama kanunen size ne yemek düştüğünü buraya yazamam.
eğer evlenmek isteseler ya da uygun olsalar zaten evlenirlerdi, evlenmediklerine göre vardır bir bildikleri. üstünüze vazife olmayan işe karışmayın.
belki de kızcağız sırf sizin o soyundan alimler ulemalar çıkmış! ailenizin şerefi iki paralık olmasın diye kürtaj oldu, belki de doğurmak istediği bir bebeği sırf evlilik dışı olduğu için aldırdı.
yazık, üzüldüm kardeşinize, en çok da sizin gibi bir ablası olduğu için.

X