- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- Konu Sahibi dertlibaci
tabi namussuz olamaz ama katil olabilir senin yüzünden banlanıcam cinlerimi iyice tepeme çıkardınE birde dogursaydi !!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi namussuz olamaz ama katil olabilir senin yüzünden banlanıcam cinlerimi iyice tepeme çıkardınE birde dogursaydi !!
sana ters gelen şeylerden bir gün çekeceksin bence..Benimde nefsim yok mu ? Bende iliskiye giremezmiydim ? Ben namusumla evlenmeyi istedim hep ve hala da istiyorum, kardesim gibi degil !!! Diger mesajlara cevap yazdigim gibi , benim icin namus sadece iliskiye girmek degil hirsizlik, dolandiricilik vs hersey namussuzluktur, evlilik oncesi iliskide dahil
sinirlenme hic umarim fakedir bu.. kardesine bir tekme de ablasi vuruyo vay be ne hallere geldik..nefsine başlıcam artık sinirlendirdi iyice beni son yorumlarıyla bence kendi beceremedi diye içinde kalmış seveni de yok tabi
Kendini bi yerlerden atarda annemin baabmin psikolojisini bozar diye korkuyorum , kendisine zerre kadar saygim yok malesef .bişey söylicem hakarete girecek ya kendimi tutuyorum, sizin beş para edecek aile adınız kardeşinizden daha önemli yani o zaman gitsin kendini bi yerlerden atsın sevinirsin herhalde? neden annenin aklını çelmeye çalışıyorsun ne biçim ablasın sen, kardeşinin herhalde o çocukla evlenmeyi düşünecek kadar beyni vardır dimi bunu aklına getirmiştir. kürtaj olduguna göre bir şekilde istenmeyen bir evlilik. senin zorlamanla olacak şey değil. kardeşimi nasıl korurum onun ruhunu iyileştireiblirim diye düşüneceğine soyadınızın derdindesin ne kadar önemliyse artık. ben kardeşinin yerinde olsam al başına çal adınızı ben adımı değiştiririm sen rahat et derdim.
fakemiş zaten ekşide biri yazmış. arkadaşım yaptı diyeBu şişme kadın konusu ekşiye bile düştü, bence fake ya. Bu ara KK çok revaçta.
Hepimiz kezbanız
aynen bir elinden tutan yok yazık çok üzüldüm kızasinirlenme hic umarim fakedir bu.. kardesine bir tekme de ablasi vuruyo vay be ne hallere geldik..
yazik acidim kiza valla bi hata yapmis ama yol gosteren yok hep yargilayan suclayan kotu bi evlilige zorla sokmak isteyen var..
benimde aklima aysen gruda geldi "irkek yok mu irkek?"Konuyu okuyunca aklıma Şekerpare filminde Ziver'den hamile kalan Peyker'i döven hiç evlenmemiş Mahmure karakteri geldi. :)
Bende şok oldum nikleri görünce nikimi deiştiricem bende baya afişe olduk bilen kişiler çok bu nikimi konu silemiyorum bari nikim yeni olsunda unutulsunpes artık. nicklerde var. bu olmamalı ama
Ben seviyeli cevap verdikce malesef sinirlendiriyorum bazi uyeleri , napayim ben kufurlu kavgalara aliskin degilim malesef..tabi namussuz olamaz ama katil olabilir senin yüzünden banlanıcam cinlerimi iyice tepeme çıkardın
tabi namussuz olamaz ama katil olabilir senin yüzünden banlanıcam cinlerimi iyice tepeme çıkardın
belki şantaj yaptılar kıza nerden biliyorsun hadi rızasıyla da yaptıysa yapmış bir hata ne demek atsın kendini sen kimsin be insanın hayatına kıyabiliyorsun ? dış kapının mandalı anası var babası var sanane ?Kendini bi yerlerden atarda annemin baabmin psikolojisini bozar diye korkuyorum , kendisine zerre kadar saygim yok malesef .
fakemiş zaten ekşide biri yazmış. arkadaşım yaptı diye
Dün gördüm onu ama bu site baya geniş bir site her okuyana afişe olmuş resmen hadi konu fake desek diğer üyeler gerçek hep burda olan üyelerin nikleri açık paylaşılmışBu şişme kadın konusu ekşiye bile düştü, bence fake ya. Bu ara KK çok revaçta.
Hepimiz kezbanız
ha sen atar ölürse diye korkmuyorsun,annen babanın psikolojisi bozulur diye korkuyorsun. kardeş sevgine hayran oldum. atsa demek zerre üzülmeyeceksin. pesKendini bi yerlerden atarda annemin baabmin psikolojisini bozar diye korkuyorum , kendisine zerre kadar saygim yok malesef .
isterse ömür boyu sürsün dayanamıyorum artıkMapusluk kaç gün sürüyor ona göre tutamayacağım kendimi de
bulduğunuz mantıklı çözüme hayran kaldım, "evlendirmek"Kizlar merhaba ! basliktanda anliyacaginiz gibi , kendimi korkunc bir oyunun icinde buldum , kardesimin erkek arkadasindan hamile oldugunu ve o cocugu kurtajla aldirttigini ogrendim , kendisinin benim bildigimden haberi yok , ogrendigimden beri ne yemek yiyebildim ne de birsey icebildim , ne yapacagimi bilmiyorum , bizim gibi bir ailenin adini bes paralik etmesinden korkuyorum,bu yuzdende anneme kardesimi evlendirmesini zorluyorum ama annem kendisi kabul etmiyor , benim yanimda kalicak onu evlendirmiyecem inat degilmi diyor , bende baska birinin duymasindan korkuyorum o yuzden en mantiklisi evlendirmemiz degilmi hamile kaldigi kisiyle ?Kendiisi resit bu arada .
Aklima gelmeyen basima geldi kizlar , haberlerde okudugum cinsden birsey basimiza geldi , Ne olur dualarinizi esirgemeyin ...
Su anlik annem disinda kimse bilmiyor ve bilmesini de istemiyorum o yuzden sizden yardim bekliyorum , akil akildan ustundur .
sen seviyeli cevap versen nolur ki ? hala benim soruma bi cevap veremedin nerden duydun sen bunu diye yüz kere sordumBen seviyeli cevap verdikce malesef sinirlendiriyorum bazi uyeleri , napayim ben kufurlu kavgalara aliskin degilim malesef..