Kardesim kurtaj olmus !

Aileler ogullarini cok serbest birakiyorlar. Fakat kiz cocuklarina gelince hep bir baski en cokta pisikolojik baski altinda kizlarimiz. Bir anne kiziyla arkadas gibi olmali. Anne dedigin kiziyla herseyi konusmali. Bizim anne ve babalarimizin hatasi bu ama onlar bunun farkinda degil.

Eger kizin gorustugu konustugu biri varsa once onunla tanismali bi anne karsisindaki cocugu tanisaydi belki severdi. Ama hic sanmiyorum tanismayi dusundugunu veya kabul ettigini. Direk hayir bu cocukla gorusmiceksin denilince maalesef kizlarimiz hatalar yapabiliyor. Sonrada aileler ah ah vah vah ediyor.

Ama hic kimse karisisina evladini ve sevdigi genci alip konusmayi denemiyor. Cunku konussa gene elalem duyacak ve gene millet genis bi aile olduklarini dusunecek . Bu sekildede millete rezil olacaklar dusuncesindeler.

Hata en basta anne ve babada ona hayir buna hayir onu yapamazsin bunu yapamazsinla cocugu kendi elleriyle YALAN soylemeye tesvik ediyorlar.

Ama farkinda degiller.

şu bdv'ye yorum yazmayacağım diye söz verdim kendime ama artık tutamıyorum kendimi kaç kişi sormuş cevap vermemişsiniz kimden nasıl öğrendiniz hem de bu kadar detaylı çünkü diyorlar ki belki tecavüze uğradı, tehdit edildi ya da pişman oldu yok tecavüz değil istemeden olsa defalarca olmazdı vs vs... bu kadar ayrıntıyı sadece ve sadece ya kardeşinizden ya da sevgilisinden öğrenebilirsiniz?
ehhh kardeş olmadığına göre sevgilisi de gelip size anlatmadıysa bu kadar emin olmayın, bi sorgulayın kızkardeşiniz ne durumda vs diye asıl ablalık bence budur

ablanin derdi kardesi degil ki.. umrunda bile degil.. ornek evlat olmak icin bi tarafini yirtmis kardesi bu durumdayken bile kendini oven bi insan..
bende ablayım kardeşimin başına allah korusun böyle bir durum gelse nedenini araştırırdım herşeyden önce kardeşime sahip çıkardım başını öne eğdirmezdim düşene bir tekme de ben vurmazdım bu da ablaysa yazık yani ...

bende ablayım kardeşimin başına allah korusun böyle bir durum gelse nedenini araştırırdıö herşeyden önce kardeşime sahip çıkardım başını öne eğdirmezdim düşene bir tekme de ben vurmazdım bu da ablaysa yazık yani ...
aynen oyle.. insan kizabilir cok dogal bisey bu.. ama anlamadan dinlemeden destek olmadan gitmis anasini yetistirmis burdada ovunuyo ben ornek bi kizim bilmem nefsim yok mu benim falan fistan..

aynen oyle.. insan kizabilir cok dogal bisey bu.. ama anlamadan dinlemeden destek olmadan gitmis anasini yetistirmis burdada ovunuyo ben ornek bi kizim bilmem nefsim yok mu benim falan fistan..
nefsine başlıcam artık sinirlendirdi iyice beni son yorumlarıyla bence kendi beceremedi diye içinde kalmış seveni de yok tabi

Elhamdulilah , hem ahlakimla hem namusumla topluma örnek bir kizim , keske herkes benim gibi olabilse , olamadigi icinde toplum bu durumda zaten .
topluma örnek insan gidip te hiç tanımadığı insanlara sırf karşı görüşteler diye mezhebi geniş demez

Kizlar merhaba ! basliktanda anliyacaginiz gibi , kendimi korkunc bir oyunun icinde buldum , kardesimin erkek arkadasindan hamile oldugunu ve o cocugu kurtajla aldirttigini ogrendim , kendisinin benim bildigimden haberi yok , ogrendigimden beri ne yemek yiyebildim ne de birsey icebildim , ne yapacagimi bilmiyorum , bizim gibi bir ailenin adini bes paralik etmesinden korkuyorum,bu yuzdende anneme kardesimi evlendirmesini zorluyorum ama annem kendisi kabul etmiyor , benim yanimda kalicak onu evlendirmiyecem inat degilmi diyor , bende baska birinin duymasindan korkuyorum o yuzden en mantiklisi evlendirmemiz degilmi hamile kaldigi kisiyle ?Kendiisi resit bu arada .

Aklima gelmeyen basima geldi kizlar , haberlerde okudugum cinsden birsey basimiza geldi , Ne olur dualarinizi esirgemeyin ...

Su anlik annem disinda kimse bilmiyor ve bilmesini de istemiyorum o yuzden sizden yardim bekliyorum , akil akildan ustundur .

bişey söylicem hakarete girecek ya kendimi tutuyorum, sizin beş para edecek aile adınız kardeşinizden daha önemli yani o zaman gitsin kendini bi yerlerden atsın sevinirsin herhalde? neden annenin aklını çelmeye çalışıyorsun ne biçim ablasın sen, kardeşinin herhalde o çocukla evlenmeyi düşünecek kadar beyni vardır dimi bunu aklına getirmiştir. kürtaj olduguna göre bir şekilde istenmeyen bir evlilik. senin zorlamanla olacak şey değil. kardeşimi nasıl korurum onun ruhunu iyileştireiblirim diye düşüneceğine soyadınızın derdindesin ne kadar önemliyse artık. ben kardeşinin yerinde olsam al başına çal adınızı ben adımı değiştiririm sen rahat et derdim.

X