Kardesim kurtaj olmus !

dertlibaci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
35
2
34
Kizlar merhaba ! basliktanda anliyacaginiz gibi , kendimi korkunc bir oyunun icinde buldum , kardesimin erkek arkadasindan hamile oldugunu ve o cocugu kurtajla aldirttigini ogrendim , kendisinin benim bildigimden haberi yok , ogrendigimden beri ne yemek yiyebildim ne de birsey icebildim , ne yapacagimi bilmiyorum , bizim gibi bir ailenin adini bes paralik etmesinden korkuyorum,bu yuzdende anneme kardesimi evlendirmesini zorluyorum ama annem kendisi kabul etmiyor , benim yanimda kalicak onu evlendirmiyecem inat degilmi diyor , bende baska birinin duymasindan korkuyorum o yuzden en mantiklisi evlendirmemiz degilmi hamile kaldigi kisiyle ?Kendiisi resit bu arada .

Aklima gelmeyen basima geldi kizlar , haberlerde okudugum cinsden birsey basimiza geldi , Ne olur dualarinizi esirgemeyin ...

Su anlik annem disinda kimse bilmiyor ve bilmesini de istemiyorum o yuzden sizden yardim bekliyorum , akil akildan ustundur .

nasıl öğrendiniz ki ? bu annenizle kardeşiniz arasında bir mesele size laf düşmez malesef

Saglam bir yerden ogrendim canim , cok kotuyum cok
sizin yapabileceğiniz ya da söyleyebileceğiniz birşey yok eğer ki kardeşiniz 18ini geçmiş biriyse zaten sonuçlarını düşünüp yapmıştır 18inden küçükse endişelenmekte haklısınız siz nasıl öğrendiniz bir mi söyledi ?

yani kardeşiniz kürtaj olmuş .... size bile söyleyememiş kimbilir ne acılar ne yanlızlıklar çekti şu an ne durumda yüzü belki gülüyo ama ruhu yaralı siz adı kurtulsun diye evlendirme derdindesiniz

yahu bi oturup dinleyin kızı başına ne geldi ne halde ????????? çok bencilce bi yaklaşım elalem ne der.... offf yaaaaa..... diyecek bir şey bulamıyorum kardeşinize bildiğinizi söyleyin oturup dinleyin bi kızı............

Allah sabirlar versin.. cok aci bisey yasanmis.. evlenmeyi istiyor mu o kisiyle kardesiniz?

Bir hata yapmış, kardeşinizi yanlış bir evlilikle daha da büyük hatalara sürüklemeyin bence ..

bakalım hamile bırakan kişi onunla evlenecek mı, bakalım kardeşin evlenecek mi?
yahu sana ne oluyor namus şovalyesi kesilmişsin?
çok dert edıyorsan annene anlat gerisini o düşünsün o zaman

Az önceki konuda konu sahibi büyük harfle yazdığı için öyle yorum yaptığınızı düşünmüştüm. Forumda büyük harf bağırmak anlamına geldiği için yasaktır.

biziim gibi bir ailenin adini bes paralik etmesinden korkuyorsunuz, keşke önce kardeşinizi düşünüp korksanız.. bu nekadar ağır bir olay.. nekadar üzücü.. üstelik kardeşiniz bunu içinde yaşamış.. bu yükün altında ezilmiş..
sizin tavrınız çok çirkin..
yaptığı yanlış olabilir.. ama evlenerek daha büyük sıkıntılar çekebilir..
şuan sizi 80 lerde görüyorum malesef

siz nereden öğrendiniz hani sormak istediğim şu kolay bir kaynaktan mı herkes öğrenebilir mi??? bilgi kesin mi??? ve lütfen bildiğinizi kıza çaktırmayın bakın siz bile yemeden içmeden kesilmişsiniz bir de onu düşünün kimbilir ne durumda kaldı da böyle bir şey yaptı psikolojisi çok kötüdür

"bizim gibi bir ailenin adini bes paralik etmesinden korkuyorum"
Bu tanımı yapmanıza çok üzüldüm.
Ölen bir bebek var ortada bence en çok buna üzülmelisiniz. sizin adınızı kirletecek olan herkesin başına aynı şey gelebilir. anladığım kadarıyla siz bu iş duyulmadan halledilsin istiyorsunuz. Ama olan olmuş zaten kim duymuş duymamış önemi ne. Kardeşinizin psikolojisi bir bebeğin hayatı hepsinden önemliydi.
Evlendirmeniz mantıklı değil. Keşke size herşeyini açıkca anlatabilen bir kız olsaydı böyle olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…