- 30 Temmuz 2015
- 35
- 2
- 34
-
- Konu Sahibi dertlibaci
nasıl öğrendiniz ki ? bu annenizle kardeşiniz arasında bir mesele size laf düşmez malesefKizlar merhaba ! basliktanda anliyacaginiz gibi , kendimi korkunc bir oyunun icinde buldum , kardesimin erkek arkadasindan hamile oldugunu ve o cocugu kurtajla aldirttigini ogrendim , kendisinin benim bildigimden haberi yok , ogrendigimden beri ne yemek yiyebildim ne de birsey icebildim , ne yapacagimi bilmiyorum , bizim gibi bir ailenin adini bes paralik etmesinden korkuyorum,bu yuzdende anneme kardesimi evlendirmesini zorluyorum ama annem kendisi kabul etmiyor , benim yanimda kalicak onu evlendirmiyecem inat degilmi diyor , bende baska birinin duymasindan korkuyorum o yuzden en mantiklisi evlendirmemiz degilmi hamile kaldigi kisiyle ?Kendiisi resit bu arada .
Aklima gelmeyen basima geldi kizlar , haberlerde okudugum cinsden birsey basimiza geldi , Ne olur dualarinizi esirgemeyin ...
Su anlik annem disinda kimse bilmiyor ve bilmesini de istemiyorum o yuzden sizden yardim bekliyorum , akil akildan ustundur .
Saglam bir yerden ogrendim canim , cok kotuyum coknasıl öğrendiniz ki ? bu annenizle kardeşiniz arasında bir mesele size laf düşmez malesef
sizin yapabileceğiniz ya da söyleyebileceğiniz birşey yok eğer ki kardeşiniz 18ini geçmiş biriyse zaten sonuçlarını düşünüp yapmıştır 18inden küçükse endişelenmekte haklısınız siz nasıl öğrendiniz bir mi söyledi ?Saglam bir yerden ogrendim canim , cok kotuyum cok
Saglam bir yerden ogrendim canim , cok kotuyum cok
Kizlar merhaba ! basliktanda anliyacaginiz gibi , kendimi korkunc bir oyunun icinde buldum , kardesimin erkek arkadasindan hamile oldugunu ve o cocugu kurtajla aldirttigini ogrendim , kendisinin benim bildigimden haberi yok , ogrendigimden beri ne yemek yiyebildim ne de birsey icebildim , ne yapacagimi bilmiyorum , bizim gibi bir ailenin adini bes paralik etmesinden korkuyorum,bu yuzdende anneme kardesimi evlendirmesini zorluyorum ama annem kendisi kabul etmiyor , benim yanimda kalicak onu evlendirmiyecem inat degilmi diyor , bende baska birinin duymasindan korkuyorum o yuzden en mantiklisi evlendirmemiz degilmi hamile kaldigi kisiyle ?Kendiisi resit bu arada .
Aklima gelmeyen basima geldi kizlar , haberlerde okudugum cinsden birsey basimiza geldi , Ne olur dualarinizi esirgemeyin ...
Su anlik annem disinda kimse bilmiyor ve bilmesini de istemiyorum o yuzden sizden yardim bekliyorum , akil akildan ustundur .
bakalım hamile bırakan kişi onunla evlenecek mı, bakalım kardeşin evlenecek mi?Kizlar merhaba ! basliktanda anliyacaginiz gibi , kendimi korkunc bir oyunun icinde buldum , kardesimin erkek arkadasindan hamile oldugunu ve o cocugu kurtajla aldirttigini ogrendim , kendisinin benim bildigimden haberi yok , ogrendigimden beri ne yemek yiyebildim ne de birsey icebildim , ne yapacagimi bilmiyorum , bizim gibi bir ailenin adini bes paralik etmesinden korkuyorum,bu yuzdende anneme kardesimi evlendirmesini zorluyorum ama annem kendisi kabul etmiyor , benim yanimda kalicak onu evlendirmiyecem inat degilmi diyor , bende baska birinin duymasindan korkuyorum o yuzden en mantiklisi evlendirmemiz degilmi hamile kaldigi kisiyle ?Kendiisi resit bu arada .
Az önceki konuda konu sahibi büyük harfle yazdığı için öyle yorum yaptığınızı düşünmüştüm. Forumda büyük harf bağırmak anlamına geldiği için yasaktır.ÖNCE BİR KARDEŞİNİZLE KONUŞUP İŞİN ASLINI ASTARINI ÖĞRENSEYDİNİZ. KIZ BELKİ TECAVÜZE UĞRADI BELKİ ŞUAN TEHDİT EDİLİYOR. NELER YAŞADIĞINI BİLEMESSİNİZ Kİ. YAPMANIZ GEREKEN TEK ŞEY KARDEŞİNİZLE OTURUP KONUŞMAK.
siz nereden öğrendiniz hani sormak istediğim şu kolay bir kaynaktan mı herkes öğrenebilir mi??? bilgi kesin mi??? ve lütfen bildiğinizi kıza çaktırmayın bakın siz bile yemeden içmeden kesilmişsiniz bir de onu düşününKizlar merhaba ! basliktanda anliyacaginiz gibi , kendimi korkunc bir oyunun icinde buldum , kardesimin erkek arkadasindan hamile oldugunu ve o cocugu kurtajla aldirttigini ogrendim , kendisinin benim bildigimden haberi yok , ogrendigimden beri ne yemek yiyebildim ne de birsey icebildim , ne yapacagimi bilmiyorum , bizim gibi bir ailenin adini bes paralik etmesinden korkuyorum,bu yuzdende anneme kardesimi evlendirmesini zorluyorum ama annem kendisi kabul etmiyor , benim yanimda kalicak onu evlendirmiyecem inat degilmi diyor , bende baska birinin duymasindan korkuyorum o yuzden en mantiklisi evlendirmemiz degilmi hamile kaldigi kisiyle ?Kendiisi resit bu arada .
Kizlar merhaba ! basliktanda anliyacaginiz gibi , kendimi korkunc bir oyunun icinde buldum , kardesimin erkek arkadasindan hamile oldugunu ve o cocugu kurtajla aldirttigini ogrendim , kendisinin benim bildigimden haberi yok , ogrendigimden beri ne yemek yiyebildim ne de birsey icebildim , ne yapacagimi bilmiyorum , bizim gibi bir ailenin adini bes paralik etmesinden korkuyorum,bu yuzdende anneme kardesimi evlendirmesini zorluyorum ama annem kendisi kabul etmiyor , benim yanimda kalicak onu evlendirmiyecem inat degilmi diyor , bende baska birinin duymasindan korkuyorum o yuzden en mantiklisi evlendirmemiz degilmi hamile kaldigi kisiyle ?Kendiisi resit bu arada .