- Konu Sahibi HXIXLALLXIX
slm arkadaşlar.daha öncedende yazmıştım benim otostik hasta bi kardeşim vardı aynı zamnda epilepsi hastası.son bikaç haftadır kardeşim ne nöbet geçirdi ne eskisi huysuzluk yapıyo,biz bişey istedigimiz zamn sanki anlarmış gibi kalkıp getiriyo.ama bukadar sevincimizin yanında korkularımızda var.neden bu kadar çabuk hatta birden hastalıgı kesildi yani geçirdigi tam nöbet deildi böyle kafası düşüyodu akayları boşalıyodu ama 10 sn en fazla.kendinden geçmiyodu.ama bunların hepsi aniden kesildi yaptıgımız özel bişede yok herzamnki ilaçlarını kullanıyoruz.ama şimdi küçük bi hanımefendi oldu oturuyo bizi dinliyo bişeyler anlatmaya çalışıyo. benim sizden bi istegim var bildiginiz iyi bir beyin cerrahı varsa mail atmak istiyorum bana yardımcı olurmuusunz kızlar biliyorum seviznmemşz gereken bişey çokta mutluyuz ama hepimizin içinde bi korku var mutlaka bi uzmana danışmamız laz
buradaki doktrlar eeg istiyolar ama kardeşim hastahaneyi gördükten sonra 2 tane ilaç verseler bile uyumuyo o yüzden 2 senedir çektiremedi. narkozda agır gelirmiş yapmıyolar yardım ederseniz çok sevinirim iyi bi beyin cerrahının mail adresi lazım bana ben bulamadım
buradaki doktrlar eeg istiyolar ama kardeşim hastahaneyi gördükten sonra 2 tane ilaç verseler bile uyumuyo o yüzden 2 senedir çektiremedi. narkozda agır gelirmiş yapmıyolar yardım ederseniz çok sevinirim iyi bi beyin cerrahının mail adresi lazım bana ben bulamadım