Kardeşim evlenmek istiyor

Malum kelimelere 5 sayısını koymak çare olmamış

Kendisi okumak istemedi okulu bıraktı aylardır evde durmaktan sıkıldığı için işe girdi biz ona silah zoruyla çalış demedik kardeşim zaten para harcamayı çok seviyor
Kendisi okumak istemedi anne babanız da haaa taam o zaman ya geç otur evde mi dedi? Gerçekten her istediğini yapıyorlarmış.

Zincirleme hatalarla büyütülen çocuklardan hata yapayan yetişkinler olmasını bekleyemezsiniz.

Kendisi okumak istemedi okulu bıraktı aylardır evde durmaktan sıkıldığı için işe girdi biz ona silah zoruyla çalış demedik kardeşim zaten para harcamayı çok seviyor
Evlenince ne kadar korunsan da çocuğun olabiliyor, elinde çocuk ev işi yapmaktan öyle hayalindeki gibi gece gezemezsin. Öyle bir isteğin varsa memur ol farklı bir şehre atan deyin.

Ergen yaşta çok özgür bırakmaya da gelmiyor sonra Esra Erol'da bilmem kaç yaşında adamlarla aşk yaşıyorlar bizim bir tanıdık vardı çocuğu çok uygunsuz kişilerle geziyordu laf dinlemiyordu başı belaya girecekti kadın eve kilitledi telefonu elinden aldı o dönem geçti şimdi hepsi mutlu

Okumak istemeyen birini nasıl okutalım herkes okuyacak diye bişey mi var? İsmekten falan sertifikalı kurslara yazdıralım kendi dükkanını açarsın dedik ona da yanaşmadı ben para kazanıcam çalışmak istiyorum dedi evde durduğu zamanlar da öglen 1 de cıkıyodu her akşam 11 de eve geliyodu arkadaşlarıyla takılıyordu zaten çalışınca en azından iş yerini biliyoruz evimize de yakın

Çok garip. Her istediğini yapma konusunda biraz abartmış olabilir misiniz? Bugün çoluk çocuk aklıyla verdiği karardan yarın pişman olacak bu kız. Bakacak arkadaşları yanına yakıştırıp aramıyorlar bile, onların ortamına giremiyor, mahallesi dışına çıkınca Kezban Paris'te gibi hissediyor, o zaman dank edecek. Allah aşkına çoluk çocuğun ağzına bakıp karar verilir mi böyle ciddi bir konuda?

Evet herkes okuyacak diye bir şey var. En azından liseyi ya da meslek okullarını bitirecek. Saldım çayıra mevlam kayıra diye büyütülürse mevla kayırmaz böyle saçma sapan yollara girer. Okumaktan başka seçenek sunulmaz çocuğa liseyi bitirene kadar.

Market gibi işlerde de insan yıpranır yaşlanana kadar çalışamaz ki. Yaşı küçük ve çok yanlış kararlar vermeye yakın. Okuma hevesi yok, evlenmek istiyor. Umarım evlenme kararından vazgeçer de birkaç yıl sonra biraz olgun düşünür değişir.

Bunun lisede dersleri iyiydi arkadaş ortamı yüzünden okulu bıraktı kaç kere söyledim dinlemedi bizi

Liseyi şuan okuyo akşam okulunda zaten en azından liseyi bitirip eğer isterse üniversite okuması için de yardım edicez kardeşim inatçı birisi dinlemez kolay kolay kimseyi

Artık bir evin kirası asgari ücret kadar. O yüzden bir maaş komple kiraya gider. Diğer maaş ise faturalar, yakıt ve mutfak masrafına gider. Karınlarını bile zor doyururlar.

Kardeşine demediysen bunları da de. Bir de okumaya gönlü var mı bilmiyorum da. "Önce güzel bir bölüm oku, hem maaşın daha yüksek olur, mezun olduktan sonra evlenin. Hem iyi bir evlilik ölene kadar sürüyor, bir ömür boyu sürecek bir şey için bu kadar aceleci olma. Vakti gelince evlenirsiniz. İkinizin de daha düzgün işi olsun, öyle evlenin" de.

Aynısını dedim hatta bi akrabamız da erkenden evlendi sıkıntılar çekiyo bunu bile bile evlenmek istiyor

Kız kardeşiniz anlamıyorsa çocuğunluğun ailesi ile konuşun kardeşinizden uzak dursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…