Kardeşim evlenmek istiyor

Anne baba biliyor mu ? Yoksa bunları sadece senin le mı paylaşıyor ? 17 yaşında ve henüz ergenlik döneminde kafası ayrı hava da laf anlatmak çok zor en iyisi üstüne gitmemek ama biraz korkutsanız iyi olur .. Allah uzak götürsün ama daha yeni 2 kızın k*Fas’ını kesen cani vardı ortalıkta ve böyleleri hala var sadece kızlar değil genç çocuklar da tehlike altında 1 hafta önce de aynı durum sahil kenarında yaşanmış .. dediğim gibi rabbim uzak eylesin iyi insanlarla karşılaştırsın ama korkutmak fayda sağlayabilir umarım başına da bir bela almaz üstüne gitmeyin kendi haline bırakın

Bütün bu kõtülükleri yapan erkekleri biz ağaçtan toplamıyoruz. Onların çıktîğı bir yer var. Onu söylüyorum

Erkeklerin çıktıkları o yerden kadınlar kendi kendilerine onları meydana getirmiyor, Hiç bir kadın Meryem ana gibi kendi kendine hamile kalmıyor biliyorsunuz değil mi?

Kadınlar doğurdukları için en iğrenç varlıklar tabi.
Ferhanstan beterleri de varmış ya. Kızı her gördüğüm konuda darlamayacağım artık.
Böyle bir tartışma konusu vardır. Neden kadınlar kendi zalimlerini doğurup, el bebek gül bebek büyütüp, diğer kadınların başına bela ediyorlar diye

Böyle bir tartışma konusu vardır. Neden kadınlar kendi zalimlerini doğurup, el bebek gül bebek büyütüp, diğer kadınların başına bela ediyorlar diye
O zalim erkeklerin bir de babası oluyor, biliyor musun?
Niye çocuğu sadece anne yetiştirmek zorunda? Yetiştiremeyen babaya hiç suç bulmadın, maşallah sana. Belki de o çocuk babasından gördü ve örnek aldı. Ne biliyorsun?

Erkeklerin çıktıkları o yerden kadınlar kendi kendilerine onları meydana getirmiyor, Hiç bir kadın Meryem ana gibi kendi kendi kendine hamile kalmıyor biliyorsunuz değil mi?
Erkek sadece bir tane sperm verir. Bundan sonraki būtün imalat kadın tarafından gerçekleştirilir.

Kız ve erkek çocuklar, hayatlarının ilk yıllarında annelerinden aldıkları bilinçli ve bilinç alti telkinler doğrultusunda bir ömür yaşar. Ister inan ister inanma

Biyolojiden hiç anlamadığınız da anlaşıldı. Git biraz biyoloji oku, o bir tane spermin etki alanının ne kadar büyük olduğunu biraz olsun anlarsın belki.

Ablacım sen biraz balık falan tüket gözünü seveyim, fosfor yoksunluğuna girmişsin. Beyin kıvrımların ütülenmiş.

Kardeşime evde baskı kurmuyoruz, annem de babam da onun her istediğini yapar, bir dediğini iki etmez, rahatlıktan yapıyor şuan markette calısıyor,izin günlerinde o çocukla buluşuyor kaç kere karşımıza alıp konuştuk anlamıyor kendime ait bir evim olsun orda yaşamak istiyorum diyor

Oğlan kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Nerede tanismislar?

17 yaşında çocuk neden çalışıyor?

Diğer konularınızda anlattığınız kötü anne babanız kardeşinize mükemmel anne baba mı? Hangisine inanalım?

Oğlan kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Nerede tanismislar?
Çocuk 17 yaşinda kuryecilik yapıyomuş arkadaşı vasıtasıyla tanışmışlar maddi durumları da iyi değilmiş bu da kendince bi z onunla ikimiz çalışırız kiralık eve çıkıp geçiniriz diyor neyini sevdin dedim bana karşı ilgili efendi ve tatlı birisi dedi

17 yaşında çocuk neden çalışıyor?

Diğer konularınızda anlattığınız kötü anne babanız kardeşinize mükemmel anne baba mı? Hangisine inanalım?
Annem diğer kardeşlerime karşı iyi bana karşı hala soğuk ve mesafeli zaten eskisi gibi de konuşmuyoruz o olaydan beri ipler koptu kardeşim apayrı mevzu

Baskı kurulmayan, her istediği yapılan henüz 17 yaşındaki kız market gibi zor ve ağır bir işte nasıl oluyor da çalışıyor?

Benimkide öyle okdr dövdum sonunda akilandi

Baskı kurulmayan, her istediği yapılan henüz 17 yaşındaki kız market gibi zor ve ağır bir işte nasıl oluyor da çalışıyor?
Kendisi okumak istemedi okulu bıraktı aylardır evde durmaktan sıkıldığı için işe girdi biz ona silah zoruyla çalış demedik kardeşim zaten para harcamayı çok seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…