- 10 Mart 2019
- 277
- 476
-
- Konu Sahibi melisaa3456
Siz cevap yazmasanız ben de yazmam. Cevap gerekince mecbur kalıyorumSeninde çıktığın bi yer var keşke annenin başı ağrısaydı ne diyelim bizde seni çekiyoruz mecbur işte çıkmasaydın
Ama işte keşke yazmasan dışardan öyle komik görünüyorsun ki üzücüSiz cevap yazmasanız ben de yazmam. Cevap gerekince mecbur kalıyorum
Anne baba biliyor mu ? Yoksa bunları sadece senin le mı paylaşıyor ? 17 yaşında ve henüz ergenlik döneminde kafası ayrı hava da laf anlatmak çok zor en iyisi üstüne gitmemek ama biraz korkutsanız iyi olur .. Allah uzak götürsün ama daha yeni 2 kızın k*Fas’ını kesen cani vardı ortalıkta ve böyleleri hala var sadece kızlar değil genç çocuklar da tehlike altında 1 hafta önce de aynı durum sahil kenarında yaşanmış .. dediğim gibi rabbim uzak eylesin iyi insanlarla karşılaştırsın ama korkutmak fayda sağlayabilir umarım başına da bir bela almaz üstüne gitmeyin kendi haline bırakınKardeşim 17 yaşında konuştuğu biri varmış evlenmek istediğini söyledi ciddiye almadık ilk başta ama sürekli aynı şeyleri söylüyor evden kurtulmak istiyorum gece istediğim saatte dişarda gezemiyorum diyo ne yapmalıyız
Bütün bu kõtülükleri yapan erkekleri biz ağaçtan toplamıyoruz. Onların çıktîğı bir yer var. Onu söylüyorum
Böyle bir tartışma konusu vardır. Neden kadınlar kendi zalimlerini doğurup, el bebek gül bebek büyütüp, diğer kadınların başına bela ediyorlar diyeKadınlar doğurdukları için en iğrenç varlıklar tabi.
Ferhanstan beterleri de varmış ya. Kızı her gördüğüm konuda darlamayacağım artık.
Boşver üzülme. Hep aynı şeyleri konuşmak sıkıcıdır. Toplumu geri bırakır. Farklı görüşler de gerekirAma işte keşke yazmasan dışardan öyle komik görünüyorsun ki üzücü
O zalim erkeklerin bir de babası oluyor, biliyor musun?Böyle bir tartışma konusu vardır. Neden kadınlar kendi zalimlerini doğurup, el bebek gül bebek büyütüp, diğer kadınların başına bela ediyorlar diye
Erkek sadece bir tane sperm verir. Bundan sonraki būtün imalat kadın tarafından gerçekleştirilir.Erkeklerin çıktıkları o yerden kadınlar kendi kendilerine onları meydana getirmiyor, Hiç bir kadın Meryem ana gibi kendi kendi kendine hamile kalmıyor biliyorsunuz değil mi?
Erkek sadece bir tane sperm verir. Bundan sonraki būtün imalat kadın tarafından gerçekleştirilir.
Kız ve erkek çocuklar, hayatlarının ilk yıllarında annelerinden aldıkları bilinçli ve bilinç alti telkinler doğrultusunda bir ömür yaşar. Ister inan ister inanma
Ablacım sen biraz balık falan tüket gözünü seveyim, fosfor yoksunluğuna girmişsin. Beyin kıvrımların ütülenmiş.Erkeğe kondom taktırmak kadının vazifesidir. Hele ki evli değilsen, kondom istediğini söylediğinde mutlaka takarlar. Eğer takmazsa ilişkiyi reddedersin. Eğer kocansa takmayı reddedebilir ama değilse edemez. Takmak zorunda veya tecavüz etmeyi göze alsın çünkü kondomsuz kabul etmiyorum. Bu kadar basit
Oğlan kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Nerede tanismislar?Kardeşime evde baskı kurmuyoruz, annem de babam da onun her istediğini yapar, bir dediğini iki etmez, rahatlıktan yapıyor şuan markette calısıyor,izin günlerinde o çocukla buluşuyor kaç kere karşımıza alıp konuştuk anlamıyor kendime ait bir evim olsun orda yaşamak istiyorum diyor
17 yaşında çocuk neden çalışıyor?Kardeşime evde baskı kurmuyoruz, annem de babam da onun her istediğini yapar, bir dediğini iki etmez, rahatlıktan yapıyor şuan markette calısıyor,izin günlerinde o çocukla buluşuyor kaç kere karşımıza alıp konuştuk anlamıyor kendime ait bir evim olsun orda yaşamak istiyorum diyor
Çocuk 17 yaşinda kuryecilik yapıyomuş arkadaşı vasıtasıyla tanışmışlar maddi durumları da iyi değilmiş bu da kendince bi z onunla ikimiz çalışırız kiralık eve çıkıp geçiniriz diyor neyini sevdin dedim bana karşı ilgili efendi ve tatlı birisi dediOğlan kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Nerede tanismislar?
Annem diğer kardeşlerime karşı iyi bana karşı hala soğuk ve mesafeli zaten eskisi gibi de konuşmuyoruz o olaydan beri ipler koptu kardeşim apayrı mevzu17 yaşında çocuk neden çalışıyor?
Diğer konularınızda anlattığınız kötü anne babanız kardeşinize mükemmel anne baba mı? Hangisine inanalım?
Çalındığını iddia ettiği spermler batık hisse senetleri ile yarışırBir saattir koskoca bir cinsi sperm hırsızı uzaylılar gibi olmakla itham ediyor yav.Tövbe tövbe ya...
Baskı kurulmayan, her istediği yapılan henüz 17 yaşındaki kız market gibi zor ve ağır bir işte nasıl oluyor da çalışıyor?Kardeşime evde baskı kurmuyoruz, annem de babam da onun her istediğini yapar, bir dediğini iki etmez, rahatlıktan yapıyor şuan markette calısıyor,izin günlerinde o çocukla buluşuyor kaç kere karşımıza alıp konuştuk anlamıyor kendime ait bir evim olsun orda yaşamak istiyorum diyor
Benimkide öyle okdr dövdum sonunda akilandiKardeşim 17 yaşında konuştuğu biri varmış evlenmek istediğini söyledi ciddiye almadık ilk başta ama sürekli aynı şeyleri söylüyor evden kurtulmak istiyorum gece istediğim saatte dişarda gezemiyorum diyo ne yapmalıyız
Kendisi okumak istemedi okulu bıraktı aylardır evde durmaktan sıkıldığı için işe girdi biz ona silah zoruyla çalış demedik kardeşim zaten para harcamayı çok seviyorBaskı kurulmayan, her istediği yapılan henüz 17 yaşındaki kız market gibi zor ve ağır bir işte nasıl oluyor da çalışıyor?