- 11 Eylül 2024
- 58
- 1
- 24
-
- Konu Sahibi melisaa3456
Evlenince görür ebesiniAptallığın ilacı yok ki, bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum.
Evlenince görür ebesini
Evlenince gece dışarı çıkabileceğini sanan bir kardeşiniz var, tam telefonu elinden alınıp odaya kitlenmelik.Kardeşim 17 yaşında konuştuğu biri varmış evlenmek istediğini söyledi ciddiye almadık ilk başta ama sürekli aynı şeyleri söylüyor evden kurtulmak istiyorum gece istediğim saatte dişarda gezemiyorum diyo ne yapmalıyız
Hayırlısı, kadeeer kısmetEvlenince görür ebesini
Bu yılın başında aynı şeyi komşumuz yaşadı. Kız 18 yaşına girdiği zaman hooppp koşa koşa evlendi. Şimdi her hafta kocası bıktım artık diyip kızı babasının kapısının önüne bırakıp gidiyor sonra geri gelip alıyor vs vs çok çirkin bir ilişkileri var. Sizin şu durumda yapabileceğiniz bir şey yok. O kızın ağzından şu sözleri duydum "bana nasihat vermeye bir ölüler mezardan kalkmadı" kısaca bi dünya insan konuşmuş ama bir faydası olmamış. Allah yardımcınız olsun. Evlenip g.tü göğe erince görür dünya kaç bucak.Kardeşim 17 yaşında konuştuğu biri varmış evlenmek istediğini söyledi ciddiye almadık ilk başta ama sürekli aynı şeyleri söylüyor evden kurtulmak istiyorum gece istediğim saatte dişarda gezemiyorum diyo ne yapmalıyız
Ne kadar sıkarsanız o kadar geri teper,birde sanırım kız o yönde bir imaj yaratıyor aklına sokuyor,cvp vermek zorunda değilsiniz gülün geçin ciddiye alınmadığını görünce bir süre sonra o da saçmaladığını anlar,17 yaş çocuk daha.Kardeşim 17 yaşında konuştuğu biri varmış evlenmek istediğini söyledi ciddiye almadık ilk başta ama sürekli aynı şeyleri söylüyor evden kurtulmak istiyorum gece istediğim saatte dişarda gezemiyorum diyo ne yapmalıyız
O yaslarda bi evlilik meraki oluyor sacma sapanKardeşim 17 yaşında konuştuğu biri varmış evlenmek istediğini söyledi ciddiye almadık ilk başta ama sürekli aynı şeyleri söylüyor evden kurtulmak istiyorum gece istediğim saatte dişarda gezemiyorum diyo ne yapmalıyız
Ahahahhahaha keşke bana da aynısını vakti zamanında yapsalardı, en iyi çözüm bu gerçekten ilgi açlığı olan bir ergeni zaptetmek icin. Ilgi açlığı gitsin diye onun hoşuna gideceği kurslara yazdırırsanız kendine gelir, büyük ihtimalle onu anlayan kimsenin olmadığını düşünüyor. E tabi elin adamı da iki güzel söz söyleyince kanması da normal ilgi açlığı olan ergen bir kız için karşıdakinin kim olduğunun hiç önemi olmaz yeter ki onu sevsin :)Evlenince gece dışarı çıkabileceğini sanan bir kardeşiniz var, tam telefonu elinden alınıp odaya kitlenmelik.
Öyle demeyin lütfen çözümü olmayan bir problem değil bu sadece ailesinin tam olarak bu dönemde ona destek olup kızın hoşuna gidecek şekilde ona gelecek yolu göstermesi, mesela bariz ki kız okumak isteniyor gidip kıza biz seni destekleriz üniversite oku derlerse kız tabiki de. OGF YHA AILEM BENI ANLAMIYOGGG diye triplere girerBu yılın başında aynı şeyi komşumuz yaşadı. Kız 18 yaşına girdiği zaman hooppp koşa koşa evlendi. Şimdi her hafta kocası bıktım artık diyip kızı babasının kapısının önüne bırakıp gidiyor sonra geri gelip alıyor vs vs çok çirkin bir ilişkileri var. Sizin şu durumda yapabileceğiniz bir şey yok. O kızın ağzından şu sözleri duydum "bana nasihat vermeye bir ölüler mezardan kalkmadı" kısaca bi dünya insan konuşmuş ama bir faydası olmamış. Allah yardımcınız olsun. Evlenip g.tü göğe erince görür dünya kaç bucak.