hayatım evlenmeden önce almışın,pes bşey demıyorum,hanı adamın evlenmeden önce alınmış bir arabası olsa sana bile vermeyecek,yanı milleti anlamıyorum benOrtak kullanıyoruz baska araba yok arabayı ben evlenmeden önce almıştım
En güzeli ortamdan uzaklaşmak 2 hafta da olsaAraba verme çok tehlikeli bir iş, hukuki açıdan kaza anında özellikle can kaybında sorumluluğu büyük.
Ama verdiyseniz artık olan oldu, eşiniz her konuyu actıgında ortamdan uzaklasın, konuyu değiştirin , duymazdan gelin.
Boşa konustugunu anlayınca susar
Başka araç yok hafta sonu işleri vardı sanırım ..Araba zaten seninmiş o ne karışır:)
Şu an halihazırda kullanılan bu vardı. HaEvlenmeden önce edindiğiniz bir mala bu kadar müdahil olmasi çok yanlış. Miras ev falan kalsa üstüne alırdı herhalde...
Haha çok hoşsunuz o kadarda yapmaz diye düşünüyorumEvlenmeden önce edindiğiniz bir mala bu kadar müdahil olmasi çok yanlış. Miras ev falan kalsa üstüne alırdı herhalde...
Ben hiç sert olamıyorumbenim arabama yada herhangi bi esyama karisacak esim dumanini attiririm benim malimsa istedigime veririm.bi kez sertbi dille soyle bidaha konusunu bile actirma kaldiki ortak bile olabilirdi.ama abin alisirsa surekli isteyebilir bunada bicozum bul ne bileyim annen kendi fikriymis gibi uyarsin
Onların ailesinde kardeşe can gibi bakılmıyor. İlişkileri biraz resmi bizim aileye nazaranbence esınızın yaptıgı terbıyesızlık...yahu ısteyen sızın kardesınız canınız kanınız....ne kadara ayıp verme demesı.....
ustelıkde ılk kez ıstemışş
ben olsam sert tepkı verırdım...ustelık araba sızınmış...yanı esınıze ne desem.....verme dıyenlerıde anlamıyorum.....malınız canınızdan kıymetlı mı????? kardes can demek degıl mı????
ooooooooooooo 2 hafta mıSanırım verirdi
Kendi kardeşlerinin arabaları var
bizde ev ile ilgili işlerimiz olacak
Bizimde elimizin altında başka araç yok küçük bebeğimiz var acil bir durum olursa yada hafta sonu bir yere çıkamayız 2 hafta kalacak bir kaza olsa allah korusun gibi nedenler
Evet herkesin yapısı farklı abime göre elzem eşime göre gereksiz otobüsle de gidilebilirHerkez benim malıma ne karışır demiş ama aynı durumda olan koca olsaydı kayın yada görümce isteseydi yer gök inlerdi burada..
Bu arada bu araba verme mevzuları benimde hiç hoşuma gittmez .hele elzem bir durum değilseşehir dışından gelip alıp gidecek vs bende sinir olurdum sanırım kardeşimde olsa... Ama eşim hiç sorun etmez şu an isteyen herkeze verebilir anahtarını..Yapı meselesi..
Arada kaldım bende kardeşime Hayır diyemedim. Bize de lazım olacak tabi ki. Daha önce istediğince vermemiştim. Bu defa da hayır dersem bana küser konuşmaz diye düşündümooooooooooooo 2 hafta mı
çok uzunca bir süre yaa ne cesaret verdiniz
inşallah kazasız belasız kullansın da...
benim de malım kıymetlidir... bende eşim versin istemem açıkçası
ama eşimin bekarlıktan kalma malıysa çok da karışamam
bu arada kardeşiniz de bayağı rahatmış 2 hafta araba istiyor :)