Merhaba,daha önce bu konuyla ilgili bir konu açmıştım aslında.Ben de kardeşiniz gibi çok zayıftım,yediklerim yarayacağına zayıflatıyordu beni.
Yıllarca arkadaşlarım "safinaz,sivrisinek" diyerek dalga geçti.Gören "baban sana ekmek vermiyor mu ?" derdi ! Oysa ki ailem kilo almam için en çok da beslenmeme dikkat ediyordu.
Birgün kafama koydum ve bu konuyu araştırmaları için eğitim ve araştırma hastanesine gittim(başka türlü hiçbir dokturun bir çözüm ürettiği yoktu çünkü).
Hastanede,gastroenteroloji bölümünde doktorum "çölyak hastalığı"ndan şüphelendi ve gerekli testleri yaptı,doktorun da şüphelendiği gibi çölyak çıktım.
Çölyak hastası olduğum 4 yıl önce tespit edildi.O zamanki kilom 45 boyum da 1.78di.Resmen şu panayırlarda bacağına sopa bağlayıp yürüyen adamlar varya çocukları eğlendirmek için,hah tam onlar gibiydim.
Hastalığımı öğrendikten sonra,ramazan ayı olmasına rağmen düzenli diyetle ilk 1 ayda tam 10 kilo aldım.Şimdi ise 60 kiloyum ve artık eskiden üzüldüğüme,ağladığıma gülüp geçiyorum.
Daha önceden açmış olduğum konu ise şu,okumanızı tavsiye ederim.
http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler/536712-kilo-alma-problemi-colyak-hastaligi.html
Gastroenteroloji bölümüne gidip testlerden geçmenizi şiddetle tavsiye ederim çünkü Allah korusun çölyak zamanında tespit edilemezse bağırsak kanserine kadar gidiyor iş :/
Sağlıklı günler diliyorum.