Kardeşim dediğim kız

kimsesiz birisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2024
7
-1
23
Merhaba bdv üyeleri muhtemelen benden buyuksunuz çoğunuz konuyu uzatmadan söyleyeyim ben üniversite okuyorum ve burda 4 yıldır yediğimiz içtiğimiz ayri gitmeyen bir kız arkadaşım var birbirimize aile olmuştuk arkadaşım eski sevgilisini aldattı ve çocukta benim arkadaşımdı sonra çocukla ayrildilar ben eski sevgilisi ile hicbiryerden takiplesmiyorum ama çocuk aldattığını bilmediği için hala geri döndürmeye çalışıyor ve bu sürede yaşadığımız yer küçük şehir mutlaka karşılaşıyoruz selam vermek durumunda kalıyorum arkadaşım benim selam verdigimi görünce zaten yanyanaydik bana enistecisin dedi ve kavga ettik bu yüzden çocukla çok kötü de ayrilmamislardi ki hala da ara ara konuşuyorlar neyse arkadaşım bir tane çocukla konuşuyor ve bu çocuk eskiden flört ettiği ve arkadaş kaldığı bir kişinin ev arkadaşı ara ara çocuğun evine gidip çocukla cinsel ilişkiye giriyor ve bu yaptığının yanlış olduğunu söyledigim de de benim hayatım seni ilgilendirmez bana karisamazsin diyor ve sonra ben neden sevilmiyorum,eski sevgilimi özledim diye bana ağlıyor ve şimdi konuştuğu çocukla sadece cinsel birlikteliği var duygusal değil yani F*** buddy gibi takılıyorlar birlikte olduğu çocuğu sevmiyorum diye bütün özel seylerimi anlatmış sizce nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşımla konuşmayı kesmek istiyorum çünkü böyle şeyler benim yaşam tarzima uygun değil ve savunmadigim bir şeyi yapan bir insanla arkadaş olmak istemiyorum ama nasıl yapmalıyım yol gosterirmisiniz bir kardesiniz olarak uzun oldu kusura bakmayın:)

Sana uymayan bir yaşam tarzı ve arkadaşlık anlayışı yoksa çıkar gitsin hayatından. Sana da ucundan kıyısından bir zararı dokunur ilerde. Ki dokunmuş gibi de. Özel ne varsa anlatmış diyorsun.

Sana uymayan bir yaşam tarzı ve arkadaşlık anlayışı yoksa çıkar gitsin hayatından. Sana da ucundan kıyısından bir zararı dokunur ilerde. Ki dokunmuş gibi de. Özel ne varsa anlatmış diyorsun.
Ben kendi halinde takılan bir kızım ve aynı anda on kişiyi sevilcegine inanmıyorum ama arkadaşım F*** buddy gibi takıldıği cocugun çok karakterli olduğunu söylüyor bana karakterli diyip savunduğu çocuk en yakın arkadaşının flört ettiği kızla bunu yapıyor ona asla laf soyletmiyor ki kavgalarimiz da heo.bu yaptığını yanlış olduğunu anlatırken çıkıyor ben eski sevgilisine selam verdiğim için o çocuğun yanında orospu enisteci gibi laflar kullandı ama senelerin verdiği dostlukla tekrar konuşmaya başladık annesi hastalanmisti asla hatasını kabul etmeyen biri ve ilgi hep onda olsun

Ben lisede bi arkadaşıma seninle konuşmak istemiyorum. Yaşam tarzlarımız uymuyo demiştim. Nasıl yapsam diye falan düşünmeyin. Yekten söyleyin gitsin. Ayıp değil herkesle arkadaş olmak zorunda değiliz.

Senelerin verdiği dostluk yeri gelir bir lafla bir anda silinir. Yapmadığım şey değil yaptım. Kendi kendini yiyeceğine yol ver

Ucu sana dokunur görüşme böyle insanlarla .

Ben lisede bi arkadaşıma seninle konuşmak istemiyorum. Yaşam tarzlarımız uymuyo demiştim. Nasıl yapsam diye falan düşünmeyin. Yekten söyleyin gitsin. Ayıp değil herkesle arkadaş olmak zorunda değiliz.
Biz son sinifiz hem oda arkadaşı hem sınıf arkadaşıyiz ve yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ama bana yanlış geliyor bu yaptıkları düzeltmeye çok çalıştım ama benim hayatım seni ilgilendirmez diyor duzeltemedigimiz yerleri terk etmek lazım demek ki insan buna mecbur kalıyor

Kimseyi değiştiremezsiniz. Asgari düzeyde iletişim kurun mecbursanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…