kardeşi olsunmu olmasınmı ?

betugul

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
389
85
323
Ankara
kızlar benim 2.5 yaşında bi oglum var ben ona kardeş konusunda dogru zaman mı yoksa 3 yaşına girmelimi bilemedim aslında o çok istiyor ama ben karar veremedim çok hareketli yerinde duramıyo ona zor yetişiyorum ikinci olursa nasıl yetişirim bilmiyorum eşimde bu aralar çok istiyo ama benim kafam karıştı bu konudaki yorumlarınızı bekliyorum

eğer gerçekten 2. bebeğe kendini hazır hissediyorsan yap derim
zaten 9 aylık hamilelik dönemin olacak..ilk çocuğunda 3yaşını geçmiş olacak 2.nin doğumuna

Sakın haa!!

Geçenlerde eşimin kuzenleri geldi Ank.dan bizde kaldılar 4 gün biri 3,5 diğeri 1,5 yaşında çocukları var
Allahımmm o güzelim kadın cin ali'ye dönmüş
zayıflamış 2sine birden koşturmaktan kendimize vakit ayıramıyoruz diyo şimdiki aklım olsa 6-7 yaşından önce doğurmazdım 2.yi diyor
hele ki yaramazsa iyice bi düşünün derim...

keşke zayıflasam ben sinirlendikçe yiyorum eski halimden eser kalmadı zaten

Son düzenleme:
bu seferde okula başlarsa digeri çok küçük mü olur diye beklemesem mi diyorum sonra ilk hamilelik ve dogumum aklıma gelip aman beklesin diyorum

aynı dertten muzdaribim benim oglusda 2.5 yasında bende yeni bebişi çok özledim esim de istiyo ama biz biraz gezmeyi seviyoruz sosyal hayatımızı etkilermi veya ikisi birden büyürse yine bebek ozlermiyiz diye tereddüt ediyoruz ama ikinci çocugu çok istiyorum zamanı konusunda tereddütlüyüm biraz

benim kardeşimle yaş farkım fazla çocuk ilkokula gidincede bu sefer beni evden gönderdiler onunla ilgileniyorlar diyerek daha çok kıskanacak haberiniz olsun

bence hic dusunme hemen yap derim.. ben yasim itibariyle ve iki kardes birbirine destek oluryanliz tek cocuk olmaz dusuncesiyle ara vermeden allahim nasip etti iki tane yaptik. simdi biri birbucuk biri ucbucuk yasinda. ilk bir sene zorlu gecsene alisiyor insan. her cocuk ayni devrelerden geciyor ilkinde ne yasadiysan ikincisindede aynisini yasiyacaksin korkulacak bir sey yok. ben iki cocukla her isimi yapiyorum cok sukur. is derken oyle temizlikti suydu buydu degil gezmemi alisverisimi vs kendi cocugunun insana ne yuku olabilirki. bir anne zaten kendini cocuguna adamiyor mu tum planlar onlarin ustune kurulmuyormu. arada sirada esinle basbasa kalmakmi istiyorsun bi gece annene birak akrabana birak yasa ne yasiyacaksan demi..birde bi tuyo vereyim agirligi birinciye verirsen ikinci o ne yaparsa aynisini yapiyor ) bi nevi ilk cocugunla buyutmus oluyorsun ikinciyi..

verdiginiz bilgilere çok teşekkür ederim braz kilo fazlam var veriri vermez ogluma kardeş için çalışmalara başlarız yazdıklarınız beni cesaretlendirdi

kararını vermişin ama yazmadan geçemedim eğer çocuğun usluysa rahat büyüyüyorsan yap derim çünkü büyüdükçe arkadaş kardeş arıycak kendine (benim oğlum öyle şuan)ama yaramazsa asla,yani ben senin yerinde olsam öyle yaparım ve öylede yapıyorum

benimde oglumla kizimin arasinda 2.5 yas var iyiki yapmisim diyorum ikisi bir büyüyor
tabiki zorluklari var yok diyemem ama yinede en ideal yas araligi bana göre
ayrica benim ikiside yaramaz :))) allah saglik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…