• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşi Niran Ünsal'ı bombaladı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
kardesi_niran_unsali_bombaladi_h22700.JPG

Nida Ünsal, daha önceki açıklamasında "Parayla, iman kimdeyse onda kalır. İmanımı, inancımı, kimsenin gözüne sokmam" diyerek ablasına tepki gösterdi.

Ablasıyla arası bozuk olduğu bilinen Nida Ünsal, facebook sayfasına şunları yazdı:

"BU KADAR RENK DEĞİŞTİRENİ GÖRMEDİM"

"Ben bu Niran Ünsal'ın kardeşi olarak anılmaktan yıllarca bıktım zaten. Bir de son zamanlarda bir popçulara giydirdi, bir kliplere savaş açtı. Önce türkü söyledi,sora CHP konserleri verip "Ben sonradan olmadım, İzmirliyim " dedi. Ardından tesettürle poz verdi, sayfasında parti yanlısı, gayet taraflı foto ve reetwetler paylaştı durdu. Herkesi aldı karşısına. Rica ediceğim beni ayrı tutun. Ben bu kadar renk değiştiren görmedim. Ne yaparsa yapsın ilgilenmiyorum.

Zamanında magazin dergilerine pozlar verdim evet. Sonrasında ortadan kayboldum. Yazdım, çizdim, ürettim. Ne bir sabıkam oldu, ne de kimseyle savaşım. 1994 yılında Pop Show yarışmasına jartiyerlere çıkan kendisiydi. O zaman da anneydi üstelik. Annelikten gem vuruyo ya herkese...

"ANNEMİN ANNEANNEMİN KEMİKLERİNİ SIZLATAN KADIN"

Benim de bir sabrım var. İnsanım ben de. Beni reddedecekmiş. Ben onu çoktan sildim. Annemin, anneannemin kemiklerini sızlatan kadın. Allah sana akıl fikir versin.Pek umudum yok ama... "

http://www.haberartibir.com.tr/magazin/kardesi-niran-unsali-bombaladi-h22700.html

Insanların siyasi fikirleri değişebilir, bu gayet mantıklı bir durum, sonradan kapanada bilir, buda olağan, ama kapanıp akp li gibi davranıyorsa. Insanın aklına yalnızca reklam gelir.
Kardeşi de ayrı samimiyetsiz, ablasıyla anılmaktan şikayetçi ama kullanmaktan geri durmuyor. Madem o kadar rahatsızsın fikirlerini sosyal medyadan değilde, ablanın yüzüne söyle..

Insanların siyasi fikirleri değişebilir, bu gayet mantıklı bir durum, sonradan kapanada bilir, buda olağan, ama kapanıp akp li gibi davranıyorsa. Insanın aklına yalnızca reklam gelir.
Kardeşi de ayrı samimiyetsiz, ablasıyla anılmaktan şikayetçi ama kullanmaktan geri durmuyor. Madem o kadar rahatsızsın fikirlerini sosyal medyadan değilde, ablanın yüzüne söyle..
bir insanın sosyal medyadan ablasını yerden yere vurması iğrenç bir şey haklı yada haksız olsun..

Ben anlaştıklarını düşünüyorum, "reklamın iyisi kötüsü olmazdan" hareket ediyor zaten yıllardır.
benimde kızkardeşim var ne bileyim aramızzda kırgınlıklar olurda..şu şekil çok çirkin..

Back
X