Kardeşe olan kırgınlığım 😔

Merhaba hanımlar . Nasılsınız. Benim bir kırgınlığım var sizinle.dertlesmek ve nasıl bir tavır almam gerekeceğini bilmediğimden fikir almak için yazıyorum. Benim erkek kardeşim var ve evlendi yaklasik 3 sene önce, bu süreçte Yaptığı hal.ve hareketlerden dolayı çok.kirginim. saygısızlık etti küfür etti olarak değil ama halbuki ben hep.onu önde tuttum kırılmasın incinmesin eksiğini gedigini gozettim ,her zaman maddi olarak destek verdim okuttum babamla birlikte hatta babamdan gizli bile yaptım kimyeyerki okusun diye ,manevi olarakta hep derdini dinledim koştum, ben evlendim ama yine de elimi üstünden çekmedim ,herşeyimi onla dertlestim ki kendini dışlanmış hissetmesin diye , değer gösterdim her gittiğim yerde ve hayattinda .daha birçok şey bir abla olarak yaptım . sakın yanlış anlamayın Bir beklentim veya karşılık olduğundan asla değil ama bende bir abla.olarak.deger görmek , nasılsın abla diye hal hatır sorulmasını beklerdim . He sormasina sorar ama el gibi ,anne ve babamin yanında göstermelik . Yapmacık ve sormuş olmak için , ben boşandım bu süreçte o zaman bile soğuk ve yapmacık ilgilendi ilk zamanlar sonrası el gibi gelir gider, Yani anlatabildim mi bilmiyorum ama kırgınım ya hemde çok 😔
Beklentiyi kesersen çok mutlu olursun benim de 2 abim var ben aramasam kimse aramıyor bile :) herkes kendi derdine kapilmiş gidiyor herkes kendi bilir .. kimseyle kötü değilim mesela ama iyi de değilim ve beklentim yok eskiden çok ağlardım ailenin tek kızıyım başkalarının abilerini görünce imrenirdim artık imrenmiyorum bile sağ olsunlar iyi olsunlar yeterli.

X