Kardeşe mektup,

cesurkiz39

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2007
5.419
1.588
39
Sayın kıymetli her halden anlayan ciğer paresi kuş yuvası avucumun ortası horoz yumurtası…

Evvela sen beni: gemide ki yelkeni: tarlada ki dikeni.gurbette hasretlik çekeni. Kalbimin köşesinde. Su şişesinde sakladığım selam ve sevgilerimi yollar kışla ayaz kardan beyaz pamuktan yumuşak ellerini 220 kilowat beygir gücü ile sıkarım.

Ey benim candan ciğerden badem şekerden bazen üzüntülü bazen kederli bin altın kıymetli 5 amerikan şirketinde 7 tanker kuvvetindeki sevgili kardeşim nasılsın? İyi misin? Seni ve beni gemideki yelkeni yelkenin direğini direğin ipini ipin bayrağını yaradan ALLAH.TAN iyi olmanı niyaz ederim. Göndermiş olduğun Hristiyan kefeni büyüklüğündeki mektubunu aldım.

Dersin ki nasılsın iyi misin. Ham dolsun iyiyim karınca gibi diriyim sivri sinek gibi iriyim. Yalnız geçenlerde rahatsızlandım. Doktor bana şu reçeteyi yazdı 40 eşek arısı 2 çingene karısı 1 şişe konyak her tarafı oynak bunları bir kağıda yaz 40 gün 40 gece kaynat.

Benden şimdilik bu kadar herkese selam dünya kadar öptüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…