Arkadaslar merhaba. aile ve yakınlardan uzak cocuk buyutmeye calısann, ciddi anlamda artık huni takacak bir anneyim. 4, 5 yasında kızım, 2 yasında oglum var. 2 haftadur cok fazla kavga eder oldular. Ne yapacagimı sasırdım artık. Oyuncak paylasmak istemiyor ikiside. Kızım yine daha anlayıslı anladıgı İcin en azından oyle. Ama oglum eline ne alsa hemen ver ben oynayacağım diyor. Kızım yeni aldı gel bak bununla oynayalım. Yok tepiniyor.kardesine zarar veriyor. Kardesi de vermemek İcin cabalıyor. Oglum Mumkun degil vermiyor cok kararlı bir cocuk. Olmayacak birsey konusuyrum anlatıyorum yok. Oglum ve kzım arasında dag kadar fark var. Kızım da kararlıdır ama mantıklı acıklama yapınca onun yaısndayken bile ikna oluyordu. Cok zorlanıyorum.
Cok uzatmak istemiyorum ama 2 veya daha cok cocugu olan annelerden destek istiyorum.oyuncak ikisinede ilgi alanları ve yaslarına göre farklı sey alıyorum. Hep kavga cıkıyor.birlikte oynamaya niyetleri yok.,
oyuncak alırken sizler ne yapıyorsunuz.alırken de anlatıyorum birlikte oynayacağız, evimizde paylasacagız daha keyifli oluyor diye söylesem de. Daha yolda baslıyor benim benim 

günlerdir bas boyun agrısından stresten cok kötü oldum.
Not kızım krese gitmedi. Bu sene gidecek insallah. Cok sosyal degiliz. Arkadası yok biraz buna baglıyorum ama bilmiyorum da
Cok uzatmak istemiyorum ama 2 veya daha cok cocugu olan annelerden destek istiyorum.oyuncak ikisinede ilgi alanları ve yaslarına göre farklı sey alıyorum. Hep kavga cıkıyor.birlikte oynamaya niyetleri yok.,

Not kızım krese gitmedi. Bu sene gidecek insallah. Cok sosyal degiliz. Arkadası yok biraz buna baglıyorum ama bilmiyorum da