• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardelen18 çeyiz hazırlığı....

güle güle eskit tatlım mutluluklarla:):)

ayyy benim annem doğar doğmaz çeyiz hazırlayanlardan:) kimbilir neler cıkıcak benım sandıktan:D yemek takımlarım misafirlik günlük kaşık bıcak takımlarım,dantel yatak örtüsü hepsi 10 sene önce felan hazırlandı:D:D bende de eski tutkusu vardır çok mudluyuuummmm

Özellikle renkli salata kaselerinizi ve çiçekli fincan takımınıza bayıldım.Hele o fincan takımı. =) Çok severim öyle şeyleri.Farklı bir havası var.İyi günlerde,huzurla kullanın inşallah. :nazar:

senden benim gibi moru seviyosun güle güle kullan hepsi çok güzel....

$1L-145.webp$1L-264.webp$GNY-KITCHEN-7-PARCA-BAHARAT-TAKIMI__30927398_0.webp

güle güle eskit tatlım mutluluklarla:):)

ayyy benim annem doğar doğmaz çeyiz hazırlayanlardan:) kimbilir neler cıkıcak benım sandıktan:D yemek takımlarım misafirlik günlük kaşık bıcak takımlarım,dantel yatak örtüsü hepsi 10 sene önce felan hazırlandı:D:D bende de eski tutkusu vardır çok mudluyuuummmm

inşallah canım sağol:34:

Özellikle renkli salata kaselerinizi ve çiçekli fincan takımınıza bayıldım.Hele o fincan takımı. =) Çok severim öyle şeyleri.Farklı bir havası var.İyi günlerde,huzurla kullanın inşallah. :nazar:

fincan takımı doğum günü hediyesi gelmişti bende çok beğeniyorum onu

senden benim gibi moru seviyosun güle güle kullan hepsi çok güzel....

sağol canım moru çok severim genelde eşyalarım mor-yeşil

hepsi süper zevkli şeyler.:46:mutlulukla kullanın inşallah:71:

amin inşallah canım...

güle güle kullan cnm hepsini mutlulukla

amin canım inşallah...

Güle güle kullan güzelim her şey çok güzel. Allah içine sindirsin mutlulukla kullanmayı naspi etsin:nazar:

amin canım inşallah...

Güle güle kullanın inşallah. Kolay gelsin, tez vakitte tamamlansın inşallah :)

Son düzenleme:
Back
X