Kardeim Beyin tramvas geirip bilincini yitirdi

secemce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2008
676
0
116
46
Ankara
lütfen acilen cevap yazarsanız sevinirim kardeşim 26 yaşında trafik kazası geçirdi 15 gün önce ve şuanda bilinci yerinde degil drları 6 ay sonra psikolojik tedaviye başlayın demişti ama şuanda acilen başlamanız gerekiyo demiş terapi görmesi ve ilaç tedavisi olması gerekiyomuş acaba bu kalıcımı lütfen böyle vakkalarda sonuçlar nasıl ceavap veriyo çok üzgünüz geri aklı saglıgına kavuşurmu kavuşursa bu nekadar sürer nasıl bir yol izlemeliyiz ne olur yardım edin

Allah yardımcınız olsun. Acil şifalar dilerim.
Bir tanıdığımda olumlu sonuç aldılar tabi her iki durum ne kadar aynı bilmiyorum ama moralinizi yüksek tutun.

canım bir tanıdığım düşme sonucu geçirmişti...Uzun bir süreden sonra eski haline döndü ama 1 yıl gibi bir süre terapileri devam etti ve doktorlar tedaviye en erken cvp veren hastalardan biri olduğunu söylediler yani bu süre uzayabilir..Kardeşin elini kolunu hareket ettirebiliyormu, tanıdığım sol tarafını çok az kullanabiliyordu terapi sırasında çok zorluyordu, çocuk gibi olmuştu hiçbirşeyi hatırlamıyordu...
Allah sizin ve kardeşinin yardımcısı olsun canım...

aynen benim erkek kardeşimde yatta ayağı takıldı kafasını kamaranın merdivenine çarpmıştı ve beyin travması geçirmişti. hemen hemen aynı şeylerdi bizde yaşadık 15 gün tedavi oldu konuşamadı şoktaydı
hiçbiryerini hareket ettiremiyordu günlerce konuşamadı çok dikkatli davranmak gerekiyor 15-20 gün sonra düzeldi şuanda gayet iyi Allah acil şifalar versin canım umarım en yakın zamanda düzelir.

saolun arkadaşlar kardeşim hareket yetenegini kaybetmedi bizleri tanıyo ama hayali şeyler görüyo yani ne duysa onu kendince uyarlıyo yanında yatan ogluna yan odada yattıgını söylüyo tvde bişey duysun hanımına sen onun karısımısın diyo sonra biz böyle deyince ha tamam ozaman diyo yani inşallah iyleşir gibime geliyo allahın izni ile kendisi alanyada oturuyodu gataya sevk etmişler eşim akşam almaya gitti akşama burda olurlar hemen yatıracagız zaten hstneye inşallah olumlu tepki verir 2 yaşında oglu var çok üzülüyoz bol bol dua ediyom hayırlısıyla inşallah saglıgına kavuşur

çok geçmiş olsun...Allah acil şifalar versin....hastaneyede hemen yatması iyi olmuş...her hastalığın en iyi tedavisi başda erken teşhis ve tedaviye hemen başlamakdır....Allah yavrusuna ve size bağışlasın kardeşinizi...

Çokk geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin tez zamanda inşallahhh

malesef arkadaşlar iyi haberler vermek isterdim ama sorun psikolojik degilmiş hidrosefali yani tramva sonucu beyindeki damarlarda genişleme yapmış omuriliginden su alacaklar belli aralıklarla sonrada şant denilen bi parça yerleştirecekler beynine nasıl olcak bilemiyorum inşallah tedaviye yanır verirde bununla kurtulur

Allahım acıl sıfalar versın canım.
inşallah bır an once eskı halıne doner..
cok gecmıs olsun...

kıyamam sana cok zordur bilirim hastalık Allah sifa versin coook gecmiş olsun

off...bu başa darbeler nelere yol açmakta.....çocuyklarımızı çok koruyalım arkadaşlar..............

çok geçmiş olsun....RABBİM acil şifaler versin......kardeşiniz eski sağlığına bian evvel kavuşsun dilerim.

saolun arkadaşlar kaç gündür nete giremedim şehir dışında olan kardeşim geldi teyzemler falan oglunuda getirdiler oları görünce morali düzeldi ama benim adım onda bi saplantı olmuş ben devamlı yanında oldugum içinmidir nedir eşine bile benim adımla hitap ediyo 2 gündür kalabalık yapmayalım diye ben gitmedim ben sormuş durmadan bugün pohaça yaptım götürdüm ablam saol dedi yedi yarın gene gel diyo canım bu gün biraz daha iyi gözünün beyazı simsiyahtı bugün kan rendini almış kazada karacigeride darbe almıştı şuan anestezi almaya müzait degilmiş cigerlerini düzeltip hemen ameliyata alacaklar rabbim kardeşimle birlikte tüm hastalara acil şifalar versin

iyi akşamlar herkeze ve kardeşim iyleşti pazartesi teburcu olcak inşallah zamanla daha iyi olacak dedi dr allahın izniyle inşallah hepinize çok teşekkür ederim dualarınızla beni yalnız bırakmadıgınız için

başlığı okuduğumda çok üzülmütüm ama son msjınızı okuyunca da bir o kadar sevindim.ALLAH bir daha böle şeyler yaşatmasın kimseye inş

çok geçmiş olsun cnm..keşke bi bilgim olsaydı da yardımcı olabilseydim.psikologlara danışın hemen bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…