Yazda önemli davetler düğünler falan var o yüzden aceleciyim 2 ayda 10-15 kilo vermem lazımİnst'da Dr Rengin Borekci'yi ve diyetisyen Alican Demiroglu'nu takip etmeni öneririm. Onlar sayesinde kademeli olarak karbonhidratsiz, şekersiz ve ara ogunsuz iki ogunlu bir hayata geçtim. Ne tatlı krizine girdim, ne de açlık. Sayelerinde doğru besinleri, doğru zamanlarda yemeyi öğrendim.
Sonuç 14-15 ayda 96 kilodan, 57 kiloya.
46 bedenden, 36 bedene...
Yaşım da 55...
Sebze yemekleride yiyorum ama yağsız falan sebze ve protein ağırlıklı besleniyorumBence bir diyetisyene danışın. Oruç tutan kişilere çok daha geniş bir liste veriyorlar. Sebze yemekleri oluyor ve meyve şekeri sınırlı olmalı.
O halde iki ay ketojenik beslen, verirsin.Yazda önemli davetler düğünler falan var o yüzden aceleciyim 2 ayda 10-15 kilo vermem lazım
sarkma ve yüzde çökme oldumuİnst'da Dr Rengin Borekci'yi ve diyetisyen Alican Demiroglu'nu takip etmeni öneririm. Onlar sayesinde kademeli olarak karbonhidratsiz, şekersiz ve ara ogunsuz iki ogunlu bir hayata geçtim. Ne tatlı krizine girdim, ne de açlık. Sayelerinde doğru besinleri, doğru zamanlarda yemeyi öğrendim.
Sonuç 14-15 ayda 96 kilodan, 57 kiloya.
46 bedenden, 36 bedene...
Yaşım da 55...
Kıtlıktan çıkmış gibi yemiyorum benim zayıf noktam tatlı biraz yiyince durmadan yiyesim geliyor tatlı yiyincede diyet çöpe gidiyor. Ama bu kez azim ettim vallah yapıcam en azından 68 falan olmam lazım 80 olmama 3kilo kaldı.Sen de benim gibisin galiba. 2-3 gün diyete uyup sonra kıtlıktan çıkmış gibi yiyenlerden. Ben de surekli kilo vermek isteyip sonra irademe hakim olamayip mahvediyorum her seyi sonra yine pismanlik kısır bir dongu gibi aynı.
Ama bu işe bir son demeliyiz bence. Aslında o teşviklerimizin hepsini daha önce yedik ve tatlarını biliyoruz bunu kabul etsek iyi olacak.
İnşallah bu kez bırakmaz ve devam ettirsin ve inşallah bir an önce ben de başların son kez.